Extra winactie!

Er waren zoveel mensen die mee hebben gedaan aan de december bloghop winactie en er kon maar één iemand winnen. Daarom heb ik nog een zelf samengesteld kerstpakket ter waarde van ruim €90,- wat ik ga weggeven. oftewel een extra winactie!

Omdat het een kerstpakket is wil ik het een verrassing houden wat er precies in zit, maar ik zal een aantal merken verklappen uit de extra winactie.. Er zitten onder andere producten in van Catrice, Nivea, Balea, L’Orèal Paris, Kneipp, Essence, Tony’s Chocolonely, Ziaja, Lottie London, Yankee Candle & meer..

Hoe maak je kans?
– Laat in een reactie onder deze post weten dat je mee doet & waarom jij wilt winnen.
– Laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje.
– Open voor Nederland & België.

Niet verplicht, maar zorgt voor extra winkansen (+1):
– Jouvence volgen via Facebook.
– Jouvence volgen via Instagram.
– Tag onder de winactie foto op Instagram minstens 2 vrienden.
– Het winactie bericht van Jouvence delen op Facebook.
– Jouvence volgen op Pinterest.

Alle verplichte stappen worden gecontroleerd, voor elke extra winkans komt je naam 1 keer extra in de pot (zodat je meer kans maakt). Meedoen kan tot en met zondag 23 december (hopelijk is het dan nog net voor kerst binnen). De winnaar ontvangt zo snel mogelijk een mailbericht van mij.

WINACTIE GESLOTEN

57 gedachten aan “Extra winactie!”

 1. Doe graag mee! Ik geef zoals elk jaar op mijn blog ook weer kerstpakketten weg maar het lijkt mij ook wel heel erg leuk om zelf een cadeautje onder de kerstboom te mogen ontvangen! Volg je al op insta en heb daar ook gereageerd. Zal het bericht liken op facebook en kijken of ik je al volg op pinterest.

 2. Wat leuk . Nou maak ik nog een kans . . Ik vind kerstpakketten heel spannend!! Deze zou ik onder de boom leggen en zelf mijn naam.erop schrijven

 3. Ik maak graag kans. Ik zou dit pakket graag willen geven aan mijn mantelzorgster. Als bedankje voor alles wat ze voor mij en mijn twee zoontjes doet. Ik volg en reageer op fb en insta en heb op je gestemd.

 4. Ik doe graag mee voor mijzelf. Door minder fijne omstandigheden thuis komen te zitten. Helaas geen baan meer buiten de deur, maar ik ben een trotse huismama. Een dankbaar beroep, maar ik en andere thuisblijfmoeders krijgen dus geen kerstpakket! Daarom maak ik graag kans!

 5. Dit zou een geweldig kerstcadeau zijn. Weet nooit zo goed wat ik moet kopen en hiermee zou ik heel veel kunnen uitproberen! Doe graag mee!

 6. Wow wat super lief van je om nog een pakket te verloten. Hier maak ik graag kans op. Ben gek op verrassingen en de merken spreken me al erg aan wat er inzitten. Na een druk en wisselend jaar verdien ook ik het om in het zonnetje gezet te worden 🙂

 7. Hoi Amy!
  Ik zou dit kerstpakket graag willen winnen omdat ik helaas al op mijn 22e volledig arbeidsongeschikt ben en geen opleiding meer kan volgen, hierdoor ben ik best een heel klein beetje jaloers op iedereen die wel een kerstpakket krijgt..

  Normaal ben ik helemaal niet van het uitleggen dat ik het vanwege mijn ziekte goed zou kunnen gebruiken etc. Maar ik zou deze oppepper best goed kunnen gebruiken..

  Als het goed is heb ik je nu ook op interest en ins diagram gevolgd, de rest had ik zal natuurlijk. Ook had ik natuurlijk al gestemd!

  Superleuke actie!

  Groetjes Lenthe

 8. Wow dat is nog eens een geweldig gaaf kerstpakket, graag doe ik mee voor mijn kleindochters, die zou ik daar erg mee kunnen verrassen
  Ik volg je op Facebook en heb ook gedeeld
  Groetjes Irene

 9. Oh leuk zeg! Ik doe zeker mee. Kan ik het pakket gezellig delen met mn moeder en zusje die ook altijd heel blij worden van een leuke verassing!

 10. Zo leuk
  Ik doe heel graag mee omdat deze maand de mooiste maand van het jaar is om jezelf me-time te gunnen na heel veel maanden dit niet voor mezelf te hebben gehad…
  Ook ga ik met dit fijne te winnen pakket een mooie en goede nieuwe start maken in het nieuwe jaar…..
  Op al jouw soc.med.k. volg ik je.
  Geef ik het een hartje op bl., save ik het op twitter, retweet je tweet, like ik de post op je fb., share ik het op mijn tijdlijn. tag ik friends en share je post van je blog.
  Pinterest is waar ik volg en zal ik stemmen.

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Y.t.k.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Een fijne avond

 11. Zo leuk
  Ik doe heel graag mee omdat deze maand de mooiste maand van het jaar is om jezelf me-time te gunnen na heel veel maanden dit niet voor mezelf te hebben gehad…
  Ook ga ik met dit fijne te winnen pakket een mooie en goede nieuwe start maken in het nieuwe jaar…..
  Op al jouw soc.med.k. volg ik je.
  Geef ik het een hartje op bl., save ik het op twitter, retweet je tweet, like ik de post op je fb., share ik het op mijn tijdlijn. tag ik friends en share je post van je blog.
  Pinterest is waar ik volg en zal ik stemmen.

  Bl.: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Y.t.k.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Een fijne avond

 12. Ik heb nooit een kerstpakket gehad in me leven en het lijkt me geweldig om dat gevoel eens te mogen ervaren. Verder heb ik dik een jaar met me kindje in een blijf van me lijf situatie gezeten. Vorig jaar geen feestdagen gevierd en dit jaar gelukkig 2 cadeautjes kunnen scoren voor me kleine jongen. Ik heb geen financiën voor extra uitgavens dus hoe geweldig zou het zijn een heerlijk pakket voor mezelf te krijgen en mezelf heerlijk te kunnen verwennen met de kerst. Heb dat echt nodig. Waag graag daarom deze kans ❤️

 13. Wat een super actie!! Helaas nog nooit een kerstpakket gehad in het onderwijs. Graag zou ik eens weten hoe dit is. Vooral dit super pakket lijkt me geweldig!!!❤

 14. Wat een super actie!! Helaas nog nooit een kerstpakket gehad in het onderwijs. Graag zou ik eens weten hoe dit is. Vooral dit super pakket lijkt me geweldig!!!❤

 15. Wat leuk dat je nog een keer zo’n mooi kerstpakket samen stelt. Ik doe heel graag mee zodat ik de 2 belangrijkste vrouwen in mijn leven hiermee kan verrassen. Mijn mamma en mijn oma. Omdat ze altijd helpen waar ze kunnen.

 16. Wat lief van je! Ik doe heel graag mee voor mijn zusje en mezelf, we gaan het gewoon verdelen. Vroeger deelden we ook veel en anderen blij maken is natuurlijk ook altijd leuk.

 17. Wat lief van je! Ik doe heel graag mee voor mijn zusje en mezelf, we gaan het gewoon verdelen. Vroeger deelden we ook veel en anderen blij maken is natuurlijk ook altijd leuk.

 18. Superleuk! Ik doe graag mee, stiekem voor mezelf… hou van dit soort verrassingen! En heb heel veel leuke cadeautjes voor de hele familie gekocht voor de Kerst, maar zelf niets… dus dat is dan extra leuk!
  Ik volg je op FB, IG (met ons bedrijfsprofiel) en Pinterest. En heb gedeeld… nu dus maar duimen!

 19. Ik ding heel graag mee. De lijst van merken spreekt me wel aan. Ik ga er vanuit dat veruit de meeste items in dit pakket voor mij zeer bruikbaar zijn. En ik ben dol op verrassingen en het doen van nieuwe ontdekkingen.

 20. Ik ding heel graag mee. De lijst van merken spreekt me wel aan. Ik ga er vanuit dat veruit de meeste items in dit pakket voor mij zeer bruikbaar zijn. En ik ben dol op verrassingen en het doen van nieuwe ontdekkingen.

 21. Ik hou ontzettend van Kerstpakketten, die spanning van wat er inzit en het uitpakken vind ik altijd één groot feestje.
  Wegens omstandigheden zit er voor mij al een hele tijd geen Kerstpakket meer in, dus ik zou het geweldig vinden om deze te winnen!

  Groet,
  Merel

 22. Na een moeilijk jaar door een ernstige ziekte breekt er eindelijk hoop aan voor mij Wat zou het leuk zijn om eens verrast te worden met deze spulletjes zodat ik mezelf eens lekker kan vertroetelen

 23. Oh wat lief zeg.
  Ik maak heel graag kans. Ik zou dit pakket graag willen geven aan mijn mantelzorgster. Ze doet zo veel voor ons, daar wil ik haar graag voor bedanken met dit mooie kado.
  Ik voldoe aan alle extra kansen, behalve Pinterest.

 24. Oef wat een vraag, waarom wil je winnen. Iedereen wil dit gave pakket winnen. Na twee en half jaar mezelf wegcijferen is het wel een stijd voor een mooi geschenk voor mezelf. Onze jongste gaat sinds haar geboorte ziekenhuis in en uit en ik ren me rot tussen huis en ziekenhuis. Ik heb veel meegemaakt in het ziekenhuis en dat heeft zijn weerslag gehad op mijn humeur. Nu klauter ik weer omhoog en is het tijd om aan mezelf te gaan denken. We hopen de kerst met zijn vieren thuis te vieren en lekker te genieten van elkaar. En na de kerst misschien een superpakket binnen de deur, ik ga duimen

 25. Héél graag voor mijn 55ste verjaardag op 28 december ,maaaarrrr……ik zou het delen met mijn kaderlid collega @Sussannelanser die momenteel door een vreselijke tijd in haar leven gaat omdat haar zoon ernstig ziek is ! Ik ben voor haar namelijk een ’troost&hoop’ pakket aan het samenstellen om haar te laten weten dat we met haar meevoelen !!

 26. Tof! Super leuk als jackpot voor tijdens ons spel bij het samenzijn met me grootouders in de hoofdrol. Fanatiek strijden om deze mooie jackpot kado.

 27. Tof! Super leuk als jackpot voor tijdens ons spel bij het samenzijn met me grootouders in de hoofdrol. Fanatiek strijden om deze mooie jackpot kado.

 28. doe graag mee voor dit mooie pakket, ga dit keer het zelf houden maar als het zover komt dan schenk ik het toch aan mijn dochter

 29. doe graag mee voor dit mooie pakket, ga dit keer het zelf houden maar als het zover komt dan schenk ik het toch aan mijn dochter

 30. Heel graag doe ik mee voor een superleuk pakket voor mijn dochter. Ik gun haar dit omdat ze op dit moment vecht tegen een depressie en omdat ik supertrots op haar ben omdat ze nu al bijna 3 jaar niet meer rookt en in diezelfde periode ook 35 kilo is afgevallen op eigen kracht. Met de kerstdagen logeert ze bij ons met haar hondjes en we gaan er een gezellige kerstperiode van maken

 31. Ooh wat leuk een verrassings pakket, daar HOU ik zo van, maar ik zou deze aan mijn moeder schenken, zij verdient hem harder dan ik wat ze allemaal voor haar kinderen en kleinkinderen doet is overweldigend.

 32. Ooh wat leuk een verrassings pakket, daar HOU ik zo van, maar ik zou deze aan mijn moeder schenken, zij verdient hem harder dan ik wat ze allemaal voor haar kinderen en kleinkinderen doet is overweldigend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.