Festival glitter colors – Action

Laatst was ik in de Action, ik had niet echt iets nodig, ik was er gewoon even aan het rondkijken. Dat is dus levensgevaarlijk voor je portemonnee in die winkel! Voor ik het wist stond ik met een mandje vol bij de kassa om af te rekenen, waaronder deze festival glitter colors.

De glitters zitten in een doorzichtig potje met schroefdeksel (15 ml per potje) met een kwastje erbij om de glitters aan te brengen. In totaal zijn er 3 verschillende varianten verkrijgbaar: turquoise, roze en paars. Bij elke kleur zit een potje zilveren glitters. De glitters zijn zowel geschikt voor op de huid (lichaam en gezicht) als op je haren.

Ingrediënten: Aqua, Polyethylene Terephthalate, Propylene Glycol, PVP, Treithanolamine, Polyacrylic Acid, Phenoxyethanol, CI 77000, CI 42090, CI 77077, CI 45410, CI 19140.

Bij elk setje glitters zit een plat breed kwastje. De glitters op mijn gezicht heb ik aangebracht met mijn vingertoppen en een klein oogschaduw kwastje.

Voor het aanbrengen van de glitters op je haren lijkt dit kwastje me wel erg handig en fijn in gebruik.

De glitters zijn al vermengd met gel/lijm, dit had ik toen ik ze kocht niet meteen gezien, ik dacht namelijk dat het losse glitters waren. Doordat het gel/lijm is plakt er een klodder glittergel aan het deksel bij het openen.

Paars: kleinze zilvere en paarse hexagons, blauwe sterren.
Zilver: kleine en grote zilveren hexagons, sterren en halve maantjes.
Roze: kleine en grote roze hexagons.
Turquoise: kleine en hele grote turquoise hexagons, hartjes en dolfijntjes.

V.l.n.r. zilver, turquoise, roze & paars.

Ooglook

Je kunt de glitters niet volledig dekkend aanbrengen, doordat de glitters al gemengd zijn met de gel/lijm. Als het alleen losse glitters waren geweest had je ze veel beter gedekt kunnen aanbrengen. Desondanks vind ik het effect van de glitters erg leuk, vooral op mijn jukbeen/slaap.

Je moet de glittergel even goed laten drogen, maar als het eenmaal opgedroogd is blijft het goed zitten. Eraf halen gaat heel makkelijk met wat lauw warm water en een washandje.

Eind augustus staat er een festival gepland, dan kan ik de festival glitters van de Action mooi uitproberen.

De setjes festival glitter colors kosten €1,89 per stuk.

Wat vind jij van deze festival glitters van de Action?

6 gedachten aan “Festival glitter colors – Action”

  1. De Action is zo een gevaarlijke winkel, ik kan er ook nooit zo maar rondlopen 😉 altijd koop ik wel wat. Ik vind deze glitters super leuk en ik deed dit ook heel vaak op, toen ik naar feesten en festivals ging ( tegenwoordig doe ik dit te weinig) Leuk en tof!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.