Fijne feestdagen!

kerst 2017

Via deze weg wil ik iedereen hele fijne feestdagen wensen! Er zullen wat minder posts verschijnen, aangezien de meesten druk zullen zijn met het vieren van kerst met familie/vrienden en uiteraard met gourmetten, net als ik zelf.

Zaterdag 23 december (nog niet officieel kerst, maar je moet toch ergens beginnen als je wat wilt afspreken met meerdere familie) komt de vader en (stief)moeder van manlief gezellig bij ons eten. Ik ben van plan om meerdere verschillende gerechtjes te maken, zodat er voor allemaal wel iets bij zit.

Eerste kerstdag schuiven we aan bij mijn ouders thuis, zusje, vriend/collega van mijn vader, opa & oma om daar gezellig (& waarschijnlijk met half Nederland) te gourmetten.

Tweede kerstdag zullen manlief en ik kerst vieren bij zijn moeder. Ik gok op gourmetten of tapas, maar dat weten we pas de dag zelf.

Woensdag 27 december moeten we op tijd opstaan om met de kittens naar de dierenarts te gaan voor hun castratie. Ik vind het stiekem zielig dat ze onder narcose moeten en ‘geopereerd’ moeten worden, maar aan de andere kant heb ik ook geen zin in sproeiende katten en nachtelijke serenades. De rest van de dag zal ik extra lief voor ze zijn.

Oudjaarsdag ga ik aan het eind van de ochtend/begin van de middag even langs bij mijn ouders, die bakken elk jaar de oliebollen zelf, zó lekker! De halve familie druipt dan langzaamaan binnen om de oliebollen te proeven.

‘S avonds komen mijn ouders, zusje en de moeder van manlief hier om te gourmetten, af te tellen naar het nieuwe jaar en een gezellige avond te hebben.

Hele fijne feestdagen! 

Wat ga jij doen met kerst?

2 gedachten over “Fijne feestdagen!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *