Flormar lipsticks

In de herfstvakantie kocht ik bij de Flormar in Spanje 3 prachtige lipsticks (al zeg ik het zelf). Na het swatchen was ik helemaal verliefd! Jullie hebben er even op moeten wachten, maar vandaag dan eindelijk de review van deze 3 beauties.

Ik kocht 3 lipsticks bij de Flormar (overigens ook meteen mijn eerste lipsticks van de Flormar) uit verschillende lijnen; een long wearing lipstick, deluxe shine gloss stylo en een deluxe cashmere lipstick stylo.
Samen met de mevrouw van de Flormar heb ik flink staan swatchen op mijn hand en arm, de ene kleur nog prachtiger dan de ander. Uiteindelijk ben ik voor deze 3 kleuren gegaan, maar ik weet nu al dat ik er graag meer zou willen hebben van de Flormar.
2 x swatchen
Deluxe shine gloss stylo – Red carpet

Red carpet is een rood/roze kleur met een doorzichtig uiterlijk en glanzende reflectie uit de deluxe shine gloss lijn. De lipstick komt in een mat zwarte huls met daarop in witte letters wat voor soort lipstick het is. Niet echt speciaal, maar ik vind het persoonlijk wel mooi.

De lipstick heeft een prachtige glans en bevat goud/roze glitters. Je moet de lipstick een paar keer over elkaar aanbrengen voor een wat intenser resultaat. Even opletten, want hij trekt iets in de lijntjes door de extreem romige textuur (kan hierdoor ook gaan ‘bloeden’, even opletten dus).

Hij voedt mijn lippen goed, want ze voelen na het dragen van deze lipstick lekker soepel en zacht aan. De lipstick bevat argan olie, vitamine E, omega 6 en cacao boter.

Door het doorzichtige uiterlijk en de extreme glans lijkt de lipstick op je lippen bijna op een lipgloss. Dit maakt ook meteen dat ‘ie niet extreem lang blijft zitten, dus bij stiften is een must. Toch vind ik hem prachtig (anders had ik hem niet gekocht)!

€5,95

Deluxe cashmere lipstick stylo – Violet transmit
Violet transmit is een violet kleurige lipstick met shimmers/glitters en komt in een gouden huls. Niet echt speciaal, maar het goud kleurt mooi met het violet van de lipstick.
Deze moet je ook even een paar keer over elkaar aanbrengen voor het mooiste resultaat en wat is ‘ie mooi! Op de lippen neigt ‘ie meer naar berry/paars, dan naar violet. Hij bevat een prachtige violetkleurige gloed, die je helemaal goed ziet als er direct licht op valt. De lipstick zit tussen mat en extreem glanzend in, erg mooi!
Hij trekt heel iets in de lijntjes, maar dat mag de pret niet drukken. De lipstick houdt erg lang en overleeft een hapje en een drankje ook wel. Hij brengt prettig aan, hydrateerd de lippen en bevat sheaboter & cacao boter.
€6,95
Long wearing lipstick – Purple dusk
Ik kan je alvast verklappen dat purple dusk mijn favoriet is van deze 3, ik vind de finish van deze lipstick echt prachtig! Purple dusk is een long wearing lipstick, een fuchsia/roze lipstick met een soort van metallic finish, ik kan het niet anders omschrijven.
De lipstick is ontzettend romig, waardoor die ontzettend soepel over mijn lippen heen glijdt. Hij is ontzettend goed gepigmenteerd, voelt op de lippen aan als een lipbalm en ruikt licht naar vanille.
De houdbaarheid is ook erg goed, de naam long wearing doet ‘ie eer aan, want na een hapje/drankje hoef je hem niet meteen bij te stiften. Als ik hem ’s morgens op doe, hoef ik hem ’s middags pas weer een keer bij te werken.
€6,95
De lipsticks zijn van goede kwaliteit, er is ruim keuze in kleuren en finishes en dat voor fijne prijzen! Naast lipstick kun je er natuurlijk ook andere make-up kopen.
Flormar
Welk van deze 3 Flormar lipsticks vindt jij het mooist?

12 gedachten aan “Flormar lipsticks”

  1. de kleuren vind ik allemaal onwijs mooi, en zeker wel iets waarvan ik zeg…jahhh..alleen vind ik ze wel erg glimmend voor mijzelf om te dragen ( ja ik word natuurlijk al een beetje ouder haha maar nog niet altijd wijzer) Purple dusk is wel echt de allermooiste van deze lipsticks…(PS Flomar gaat ook binnenkort een filiaal in utrecht openen..vervelend he?)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.