Flormar long wearing lipstick – Glittery rose

Onlangs liet ik al de Flormar long wearing lipstick in de kleur Sparkling lilac zien. Vandaag heb ik er nog eentje voor jullie in de kleur Glittery rose. Benieuwd naar deze kleur? Bekijk de review en swatches.

De lipstick zit in een zwarte huls en bevat de nodige informatie. Glittery rose is een roze kleur lipstick met een metallic finish. Hij is ontzettend goed gepigmenteerd, glijdt soepel over de lippen heen bij het aanbrengen en voelt op de lippen als een goed verzorgende lipbalm.

Door de metallic finish vallen losse velletjes wel wat meer op, dus ik zou van tevoren even een lipscrub eroverheen halen.

De lipstick blijft lang en goed zitten. Na een hapje en drankje zit hij nog prima, na een halve dag en een uitgebreide lunch is het mooier om hem weer bij te werken. Hij slijt gedurende de dag geleidelijk aan van de lippen af, waardoor je geen lelijke randen overhoudt.

Het is geen kleur voor een dagje op het werk of school door de metallic finish, desondanks vind ik het een erg gave kleur.

De long wearing lipstick kost €6,95 en is te koop bij Flormar.

12 gedachten aan “Flormar long wearing lipstick – Glittery rose”

    1. Ik ben al maanden op zoek naar deze kleur van Flormar, Het lukt gewoon niet om hem te kopen, Veel buitenlandse sites bezocht!
      Ik zoek ook nr, L28. Heeft iemand een ideetje?? Gr, Johanna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *