Flormar long wearing lipstick – Sparkling lilac

Deze beauty van de Flormar heb ik al een tijdje in mijn bezit, maar ik had er nog steeds niets over geschreven. Het is een long wearing lipstick met een soort metallic finish, ik reviewde er ooit al een: purple dusk, daarnaast heb ik nog de kleur glittery rose die ik binnenkort ook zal laten zien.

De lipstick zit in een zwarte huls en bevat de nodige informatie. Sparkling lilac is een lila/roze kleur lipstick met een metallic finish. Hij is ontzettend goed gepigmenteerd, glijdt soepel over de lippen heen bij het aanbrengen en voelt op de lippen als een goed verzorgende lipbalm.

Door de metallic finish vallen losse velletjes wel wat meer op, dus ik zou van tevoren even een lipscrub eroverheen halen.

De naam long wearing is niet onterecht, hij blijft lang en goed zitten. Na een hapje en drankje zit hij nog prima, na een halve dag en een uitgebreide lunch is het mooier om hem weer bij te werken.

Het is geen alledaagse kleur, desondanks vind ik hem erg gaaf! De pigmentatie is ontzettend goed en de metallic finish vind ik ook echt wauw.

De long wearing lipstick kost €6,95 en is te koop bij de Flormar.

8 gedachten over “Flormar long wearing lipstick – Sparkling lilac”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *