Fotocollage van Canvas Company

Kun jij net als ik moeilijk kiezen? Misschien is een fotocollage op canvas dan ook wel iets voor jou! Van Canvas Company mocht ik een fotocollage op canvas uitproberen, ideaal, want ik heb zoveel leuke foto’s dat het kiezen van één foto erg lastig is. De vraag of ik dan een fotocollage op canvas wilde testen kwam dan ook erg goed uit.

Het maken van de fotocollage is erg makkelijk, althans, als je eindelijk een keuze hebt kunnen maken uit al je leuke foto’s. Je besteld een fotocollage, uploadt één foto en bestelt je product. Vervolgens krijg je een mail van de vormgever. Deze stuur je jouw gekozen foto’s toe via de mail, zij kunnen je ook vertellen hoeveel foto’s er ongeveer op het collage passen (afhankelijk van het formaat dat je kiest) en de foto’s nog steeds tot hun recht komen. Ook kun je eventuele speciale effecten/wensen doorgeven. Binnen een dag krijg je een mail terug met de opstelling van je fotocollage, vind je iets toch niet mooi of wil je een aantal foto’s omgedraaid hebben? Dan geef je dit aan en krijg je een nieuwe opstelling van je fotocollage, net zolang totdat je tevreden bent en goedkeuring geeft voor het af laten maken ervan.

Na het geven van groen licht had ik binnen een week het fotocollage op canvas binnen & ik ben erg blij met het resultaat. Ondanks dat ik mijn foto’s heb genomen met mijn mobiele telefoon is de kwaliteit van de foto’s op het canvas mooi. De opstelling van de foto’s is erg leuk gedaan en de foto’s komen daardoor goed tot hun recht. De fotocollage op canvas pronkt inmiddels aan de muur in de woonkamer, zodat iedereen hem kan bewonderen.

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

3 gedachten over “Fotocollage van Canvas Company”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *