Fresh Teatox – 15 dagen detox thee

Onlangs kreeg ik de vraag of ik de detox thee van Detoxshop wilde uitproberen: Fresh Teatox. Dat wilde ik wel als rasechte theeleut en iemand die momenteel bezig is om wat gezonder te leven. Benieuwd hoe het werkt en of het wat is?

Detoxen is het reinigen/ontgiften van je lichaam en om de stofwisseling te stimuleren. Met de Fresh Teatox Morning & Evening voor 15 dagen is het haalbaar om 1 tot 3 kg af te vallen. Daarnaast heb je meer energie, een betere nachtrust, mooiere huid, afvallen gaat beter en puistjes verminderen of kunnen verdwijnen. Iedereen is uniek, dus iedereen zal er anders op reageren.

Je gebruikt dit Fresh Teatox pakket – 15 dagen lang elke ochtend en avond een kop thee.

Voordelen:

Krachtige en 100% natuurlijke thee
Effectieve en heerlijke detox thee
Boost in je stofwisseling
Goede lichaamsreiniging
Verhoogde energie
Onderdrukte eetlust
Stimuleert vetverbranding
Vermindert opgeblazen gevoel
Bevordert een natuurlijke nachtrust

Fresh Teatox Morning

‘De Fresh Teatox Morning is speciaal ontwikkeld om je lichaam een energie boost te geven, de eetlust te onderdrukken en je stofwisseling te versnellen. Doordat de stofwisseling versnelt, heb je een snellere vetverbranding. Je gebruikt de thee elke ochtend, wat zorgt voor een positief effect op je lijf en de extracten ontgiften je lichaam.’

De geur die uit de zakjes komt is echt heerlijk en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Niet alleen de geur is goed, maar de detox thee smaakt ook erg lekker. Je kunt een beetje honing aan de thee toevoegen voor een wat zoetere smaak, zelf vond ik dit niet nodig.

Ingrediënten Fresh Teatox Morning: Groene thee China Gunpowder, Citroengras, Mate groen, Natuurlijke Smaakversterker (Citroen – Abrikoos), Witte Thee Mao Feng, Zwarte Thee Golden Yunnan OP, Citroenschil, Mallow kruid, Paarden­staartkruid, Paardenbloem, Groene thee Matcha, Spirulina, Guarana.

Fresh Teatox Evening

‘De Fresh Teatox Evening is speciaal ontwikkeld om te reinigen en ontgiften. Door de valeriaan extracten werkt het rustgevend. De ingrediënten bevorderen de nachtrust en reinigen tegelijkertijd je lichaam. De stofwisseling zal hierdoor versnellen, de nachtrust zal verbeteren en de eetlust wordt verminderd. Overdag zal je merken dat je meer energie hebt en een minder opgeblazen gevoel.’

In de Fresh Teatox Evening komt heel sterk de geur van sinaasappel en mandarijn naar boven, heerlijk! Deze thee bevat valeriaan, wat zorgt voor een goede nachtrust. Het advies is dan ook om de evening thee een halfuur voor het slapen gaan te drinken.

Je doet 2,5 gram (een theelepeltje) thee in een mok kokend water en laat dit zo’n 2-3 minuten trekken (of langer naar behoefte).

Ingrediënten Fresh Teatox Evening: Appel, Verbena, Balsem, Natuurlijke Smaakverst­erker (Sinaasappel – Mandarijn), Sinaasappelschil, Hopblader­en, Tulsi, Marigold, Vrouwenmantelkruid, Valeriaan, Bonenkruid.

Wat vind ik van de Fresh Teatox – 15 dagen?

Ten eerste vind ik de thee geen straf om te drinken, ze smaken beiden erg lekker en drinken makkelijk weg. Daarnaast ruiken ze heerlijk en staan ze prachtig in een glazen potje. Ik heb sinds het gebruik van de detox thee het idee me wat fitter te voelen, minder last van een opgeblazen gevoel, minder zin in ‘snacken’ en ik ben in die 15 dagen bijna 1 kg afgevallen, yes! Het enige nadeel wat ik heb kunnen ontdekken is dat ik vaker naar de wc moest, maar hiermee verlaten de afvalstoffen je lichaam.

De Fresh Teatox voor 15 dagen kost €20,95. Voor 16:00 uur besteld is de volgende dag in huis en het past door de brievenbus.

37 gedachten aan “Fresh Teatox – 15 dagen detox thee”

    1. Is ook lastig, maar in mijn gezondere leefstijl die ik al maanden volg ben ik in een zelfde tijdsbestek niet zoveel afgevallen als met de detox thee, dus in zekere zin durf ik wel te zeggen dat de detox thee daadwerkelijk wat gedaan heeft voor mijn lichaam.

 1. Klinkt goed zeg! Thee drinken is sowieso altijd erg lekker en als je er dan ook nog eens bij afvalt en je lichaam reinigt is het een win-winsituatie!

 2. Inheb ook wel detox thee geprobeerd en al hoewel ik de werking altijd een beetje in twijfel trek, vind ik het ook nooit een straf om te drinken hoor. De smaak is vaak prima en al helpt het maar een fractie dat ik me fitter voel en meer energie heb, dan drink ik het graag. deze ken ik trouwens nog niet.

 3. Klinkt als hele lekkere smaken, maar ik geloof nooit zo in een detox uit een zakje. Als ik ga detoxen doe ik dat gewoon zelf door alleen maar puur eten te gaan eten, maar als dit voor een ander wel werkt is dat natuurlijk ideaal 🙂

 4. Zelf ben ik dol op de thee. Het gebruik is zo te lezen niet erg lastig en de prijs vind ik schappelijk. Super fijn dat je ook nog is een kilo bent afgevallen.

 5. I love tea. Vooral verse thee. Ik ga dan ook graag naar de theewinkel voor mooie theesoorten.
  Mijn lichaam bestaat niet uit H2O, maar uit H2Tea 😉

  Fijn dat je de ingrediënten erbij hebt geplaatst en hebt laten zien hoe de thee eruit ziet. Ik zou ook denken dat het niet zo lekker zou smaken. Meestal zijn het bittere theesoorten.

  Een tip: als je er een eetdagboek bij plaatst, krijgen je lezers een completer beeld van de werking van de thee. Nu lijkt het of je bent afgevallen omdat je gezonder bent gaan eten en niet zozeer door de thee (voor zover dit mogelijk is).

  1. Bedankt voor de tip, iets voor de volgende keer. Ik ben al maanden bezig met gezonder leven, maar niet zo heel streng, dus ik eet ook gewoon wel eens een frietje, pak een koekje of wat chips. Hierin ben ik niets anders gaan doen de afgelopen tijd, met de detox thee erbij ben ik meer afgevallen dan wat ik normaal kwijt raak aan gewicht.

 6. Ik heb het ook besteld, alleen heb ik weleens vaker een detox keur gedaan en zat ik de hele dag op de wc. ik ben er erg gevoelig voor. Hoe zit dat met deze thee? Kan ik het gewoon voor werk drinken bijvoorbeeld?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.