Garnier micellair reinigingswater

Mijn micellair reinigingswater van Garnier was op, dus kocht ik een nieuwe, maar dit keer voor de gevoelige en gemengde huid. Hiervoor had ik altijd die voor de gevoelige huid (lichtroze). Aangezien ik een vette t-zone heb, wilde ik deze graag eens proberen.

Het micellair reinigingswater van Garnier zit in een doorzichtige flacon met groene dop. De flacon bevat 400 ml, genoeg voor zo’n 200 keer gebruiken. Het verwijdert make-up, zuivert en verzacht de huid, afspoelen is niet nodig.

Garniers filosofie: We gebruiken, waar mogelijk, actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong – antioxidanten – en combineren ze met in de gezichtsverzorging welbekende actieve ingrediënten. Producten met wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid. Producten die dermatologisch getest zijn en geschikt zijn voor elk huidtype.

Ingrediënten: Aqua/Water, Hexylene Glycol, Glycerin, Alcohol Denat, Poloxamer 184, Polyaminopropyl Biguanide, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium Edta.

Bevat géén parfum en parabenen.

Ik gebruik het micellair reinigingswater van Garnier elke ochtend en avond, ongeacht of ik wel of geen make-up op heb. Ik reinig mijn huid met een wattenschijfje waar ik wat micellair water op aanbreng. Dit is goed te doseren dankzij de dop. Het reinigt mijn gezicht goed en zorgt voor een fris en schoon gevoel.

Of het echt mijn vette t-zone helemaal tegen gaat vind ik moeilijk te zeggen, want helemaal met dit warme weer heb ik er veel meer last van dan normaal. Ik gebruik het micellair water met dit weer dan ook regelmatig nog een keer extra tussendoor, om mezelf op te frissen.

Het micellair reinigingswater voor de gevoelige en gemengde huid is onder andere te koop bij de Kruidvat voor €6,75.

Wat is jouw favoriete micellair reinigingswater?

38 gedachten aan “Garnier micellair reinigingswater”

  1. Zelf heb ik nog nooit van Garnier gebruikt. Vind het best wel prijzig, zelf gebruik ik die van de Action en die kan ik je zeker aanbevelen. Toch heeft deze review mij best nieuwsgierig gemaakt, dus ik denk dat ik toch binnenkort ga overstappen om hem te testen.

  2. Ik hoor veel positieve dingen over deze waters van Garnier. Vooral over de roze variant. Zelf heb ik hem nog niet uitgetest. Zal er wel nog aankomen. 🙂

    -xo- Daisy

  3. Ik heb deze al verschillende keren voorbij zien komen en twijfel ook om hem een keer te gebruiken. Zelf gebruik ik op dit moment rozenwater, wat ook een heel natuurlijk product is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *