Gepersonaliseerd naambordje

naambordje voordeurInmiddels wonen Wessel en ik al weer ruim 7 maanden in ons nieuwe appartement. Alles heeft zijn eigen vaste plek gekregen en het appartement is zo goed als af. Het enige wat er nog echt miste, was een naambordje bij de voordeur.

We hebben het er al vaker over gehad, dat we graag een naambordje bij de voordeur wilden hebben. Echter wisten we beiden niet zo goed wat we nou precies wilden. We hebben in het begin getwijfeld over een marmeren naambordje, maar deze bleken ontzettend aan de prijs te zijn en dat vond ik dan weer zonde van het geld.

Uiteindelijk kwamen we op een website gespecialiseerd in naambordjes, we hebben een naambordje besteld bij naambordje voordeur. En niet geheel onbelangrijk, deze naambordjes waren tenminste te koop voor een leuke prijs! Alleen toen moesten we nog een keus maken in wat voor een materiaal wij het naambordje wilden hebben, de vorm van het naambordje en wat er allemaal op zou komen te staan.

Je kunt onder andere kiezen uit leisteen, steigerhout, boomschijf, straatnaambord, plexiglas, beton & nog veel meer.

Wij hebben gekozen voor een zwart naambordje van plexiglas met daarop in witte letters ons huisnummer, onze voornamen en achternaam & onderaan op het naambordje de namen van onze katten met twee pootafdrukken erbij.

Het personaliseren van een naambordje is erg makkelijk. Je kiest een naambordje uit en vervolgens klik je op ‘personaliseer dit bordje’. Vervolgens kun je je eigen tekst toevoegen (keuze uit verschillende lettertypen) en indien je dit wilt ook nog afbeeldingen toevoegen (bijvoorbeeld zoals de kattenpootjes op ons naambordje).

De levering was ook echt super snel! Als je besteld voor 15:00 uur, wordt het de zelfde (werk)dag verzonden. Met uitzondering van naambordjes van beton, roest, steigerhout en barok, dit heeft een levertijd van 1 tot 3 (werk)dagen.

Wat vindt jij van ons gepersonaliseerd naambordje?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

18 gedachten aan “Gepersonaliseerd naambordje”

 1. ik moet wel lachen om je titel : gepersonaliseerd naambordje. Een naambordje is toch per definitie persoonlijk ? Maar ik snap je wel hoor: wij hebben destijds ook vrij lang gezocht naar een naambordje dat we mooi vonden

  1. Haha, zo had ik er nog niet over nagedacht 😉 Maar je hebt ook van die borden met alleen een huisnummer erop (nummerborden? klinkt ook raar vind ik), vandaar deze keuze.

 2. Leuk dat je zo’n bord hebt gemaakt, al is het niet mijn stijl. Voor de trouwdag van mijn ouders heb ik ook een naambord laten maken. Mijn naam staat er ook nog op. Ik ga nog niet uit huis tralalal

 3. Leuk zo’n naambordje! Wij kregen er eentje toen ons huis werd opgeleverd, anders had ik er alsnog zelf eentje gekocht.

  Heel leuk dat de kattennamen er ook op staan. Vind ik ook niet meer dan logisch 😉 Zij zijn natuurlijk ook gewoon onderdeel van jullie gezin.

  Liefs,
  Marloes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.