Essence haar mascara

Half juni kwam er een nieuwe limited edition uit van Essence: Ticket to Paradise. Een exotische make-up lijn en mijn oog viel meteen op de haar mascara. Te verkrijgen in twee exotische kleuren, namelijk paars en turquoise. Ik kreeg mijn zusje zo ver om haar haarpunten paars te mogen maken. Kijken jullie mee naar het resultaat?

Er zijn, zoals ik al zei, 2 kleuren te verkrijgen. #01 Rumble in the Jungle (paarse variant) & #02 Dive with me to the Island (turquoise variant).

Het is eigenlijk gewoon een mascara borsteltje (oké, iets groter) met een fel kleurtje.

Ze kosten €2,99 per stuk | 13 ml | verkrijgbaar van half juni tot eind juli 2013.

Nadat mijn zusje eindelijk zelf een schort in elkaar had geknutseld (van een plastic vuilniszak overigens), konden we beginnen met het kleuren van de haarpunten. Een schort, oude handdoek of iets dergelijks is geen overbodige luxe, aangezien het kan afgeven.

Ik heb eerst het haar goed door geborsteld, het haar verdeeld in 3 lagen en vervolgens vastgezet met een haarklem. Het haar van mijn zusje is namelijk veel te dik en veel te lang om in één keer te kunnen doen met zo’n borsteltje.


1 laag haar.

3 lagen haar.

Het eindresultaat na het borstelen en opdrogen.

» Voordelen;
» makkelijk uit te wassen
» snel in gebruik (makkelijk aanbrengen, droogt snel en snel uitgewassen)
» niet permanent, leuk voor een feestje
» droogt snel
» goede pigmentatie

» Nadelen;
» als het vochtig wordt geeft het af (op je kleding, dus oppassen met wit en andere lichte stoffen)
» door de haar mascara heb je achteraf enorm veel klitten in je haar zitten, borstelen is dan niet fijn
» limited edition
» maar in 2 kleuren te verkrijgen
» niet permanent (je weet dat het geen verf is)
» niet handig als je gaat zwemmen

» Tips;
» bij dikker/voller haar in laagjes werken
» let op: je borstel verkleurt als je er na het verven doorheen gaat
» ook leuk om gekleurde plukken mee in je haar te maken

haar mascara

Hebben jullie iets uit de limited edition lijn ‘Ticket to Paradise’ van Essence?

21 gedachten aan “Essence haar mascara”

  1. Het ziet er leuk uit, ik durfde het niet zo goed te kopen in de winkel en ik ben bang dat het op mijn haar iets minder is omdat mijn haar vrij donker is. Maar na deze review ga ik hem misschien toch maar eens uitproberen! Liefs, Anne

    http://www.fashionanna.com

  2. Wel grappig! Ik durf zelf niet voor dipdyes te gaan dus dit is wel leuk voor een keertje. Al zou ik dan wel weer eena nder kleurtje willen haha. xx

  3. het lijkt me heel onhandig want ik heb zelf bruin haar en dan zal je vast de kleuren niet goed zien. het lijkt me ook wel leuk want het is tenminste niet permanent dus als je het niet meer leuk vindt kan je het eruit wassen. bij dat blonde haar vond ik het een erg leuk effect hebben !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *