Sabon handcréme – lavender apple

Deze handcréme van Sabon heb ik al een tijdje in gebruik. Laatst kwam ik de foto’s tegen en besefte ik dat ik de handcréme review nog niet online gezet had. Zonde, want het is een ontzettend fijne handcréme! Benieuwd naar deze handcréme? Lees dan snel verder..

Dit is mijn tweede handcréme van Sabon. Inmiddels zijn de verpakkingen vernieuwd. Voorheen waren de verpakkingen zilver, stiekem vind ik de oude verpakkingen mooier. Deze verpakking doet mij denken aan een tube verf.
De handcréme bevat shea boter en aloë vera. Verder bevat het géén parabenen en géén minerale olie. Wat misschien ook wel fijn is om te weten, is dat de producten van Sabon niet worden getest op dieren.
De hancréme bevat een schroefdop en een smalle opening. Dit is prima, want op deze manier kun je de handcréme goed doseren en pak je niet teveel product, wat ook helemaal niet nodig is.
De créme zelf is vrij dik, maar ik houd niet van handcréme die zo dun is dat ‘ie meteen van je handen glijdt. De substantie hiervan is eigenlijk perfect.
Hij smeert fijn uit, je hebt niet veel nodig, trekt snel in en er blijft geen vettig laagje achter. De handcréme is verkrijgbaar in verschillende geuren. Ik heb hier de geur lavendel appel. Ik hou totaal niet van de geur van lavendel, maar in deze handcréme vind ik de geur heerlijk.
De handcréme kost €12,95 en dat is ‘ie zeker waard.

13 gedachten aan “Sabon handcréme – lavender apple”

  1. Wat lijkt me dit een fijne creme. Helaas is de Sabon winkel in mijn woonplaats een tijdje geleden failiet gegaan. Jammer maar als ik in een andere stad ben ga ik deze handcreme zeker even proberen!

  2. Van dit soort mooie verpakkingen maakt mijn hartje een klein sprongetje, geweldig mooi vind ik dat , net als de Sabon winkels dat zijn…het klinkt wel erg prettig deze handcreme….en dat ze niet testen op dieren vind ik altijd wel een heel groot pluspunt….mooie fotos heb je weer gemaakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.