Haren verven met WECOLOUR haarverf

WECOLOUR haarverfOnlangs heb ik mijn haar geverfd met de haarverf van WECOLOUR en ik vertel je er graag meer over! WECOLOUR is ontstaan vanuit de gedachte dat mooi geverfd haar ook kan zonder alle nadelen van haarverf van de drogisterij of een dure kappersbehandeling.

Voor €19,95 heb je een haarverfpakket van WECOLOUR in huis. De haarverf is zo puur mogelijk, zonder ammonia, PPD en parabenen, maar met een perfecte grijsdekking. De haarverf heeft véél pigment voor een krachtige, lange dekking en verzorgt je haar.

De eerste keer bestel je een haarverfpakket zelfs voor maar €9,95 inclusief verzendkosten!

Het verfpakket is een compleet pakket, zodat je meteen aan de slag kunt. Ten eerste zit er een instructieboekje in met voorbereiding & tips, een tube kleurcrème, flesje met activator, handschoenen, haarverfkwast, 20 ml shampoo, 20 ml conditioner en een tube argan silk crème.

Ik schreef al eens eerder over de haarverzorgingsproducten van WECOLOUR.

De mengverhouding is 1 op 1. Als je haar net als die van mij schouderlang is, gebruik je de hele tube kleurcrème en het hele flesje activator. Daarna meng je het goed door elkaar tot het één egale substantie is.

wecolour

Aan de binnenkant van het deksel vindt je ook nog informatie over de mengverhouding, een waarschuwing en ingrediëntenlijsten.

Nadat je alles hebt aangebracht laat je het 35 minuten intrekken, daarna spoel je alles goed uit.

Ik heb door de jaren heen mijn haren ontelbaar vaak geverfd en geblondeerd, zowel zelf als bij de kapper. Van witblond tot donkerbruin, ik heb het allemaal gehad. Wat mij erg opviel was dat de haarverf van WECOLOUR een erg aangename geur heeft en niet bijt op de hoofdhuid.

Het verven van je haren is prima zelf te doen, maar je kunt het ook door iemand anders laten doen. Ik heb mijn zusje laten helpen met het verven van mijn haren. Dat vind ik fijner dan zelf te lopen stunten.

Links: voor het verven | rechts: na het verven met de haarverf van WECOLOUR.

In totaal zijn er 27 verschillende kleuren haarverf van WECOLOUR verkrijgbaar, dus er zit voor iedereen wel de goede kleur tussen. Ook kun je kleuradvies op maat krijgen. Dit werkt erg prettig en ik heb ook op deze manier de juiste kleur haarverf uitgekozen. Aan de hand van een aantal vragen die je invult, komt er precies uit hoeveel haarverf je nodig hebt en welke kleur verf je kunt kiezen.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

22 gedachten aan “Haren verven met WECOLOUR haarverf”

  1. Goed gelukt! Ik ga altijd naar de kapper. Voorheen jaren zelf mijn haar geverfd, maar ik heb gemerkt dat het beter is voor mijn haar als de kapper mijn haar verft. Ik heb ook vrij droog haar en dat moet goed worden behandeld. Ik had ook altijd een rode gloed over mijn haar en dat is nu gelukkig niet meer het geval.

  2. Ik heb een keer mijn haar gekleurd, ik ben er niet zo voor… Dat was wel met ontkleuring, want ik heb heel donker haar en ik wil ros…

    Mijn haar voelde daarna zo ongezond aan dat ik het nooit meer wil doen, denk ik. Toen ik dat tegen de kapster zei, zei ze dat dat normaal was, met ontkleuring, zonder ontkleuring. Dat was vorig jaar trouwens, ik heb nu donker haar en de ergens halverwege wordt het ros (wel afgebleekt tegenover het begin natuurlijk), eigenlijk is het gewoon uitgroei, maar iedereen denkt nu dat het zo gedaan is (behalve de mensen die me echt kennen natuurlijk!)

  3. Ik heb een keer mijn haar gekleurd, ik ben er niet zo voor… Dat was wel met ontkleuring, want ik heb heel donker haar en ik wil ros…

    Mijn haar voelde daarna zo ongezond aan dat ik het nooit meer wil doen, denk ik. Toen ik dat tegen de kapster zei, zei ze dat dat normaal was, met ontkleuring, zonder ontkleuring. Dat was vorig jaar trouwens, ik heb nu donker haar en de ergens halverwege wordt het ros (wel afgebleekt tegenover het begin natuurlijk), eigenlijk is het gewoon uitgroei, maar iedereen denkt nu dat het zo gedaan is (behalve de mensen die me echt kennen natuurlijk!)

  4. Helaas moet ik er ook aan geloven. Ik doe het nu bij de kapper, maar omdat ik dat best tijdrovend (en duur) vind, heb ik besloten om het de volgende keer zelf thuis te doen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.