HEMA aqua face mist

Een paar weken geleden was ik even bij de HEMA om het een en ander te kopen, waaronder deze aqua face mist. Ik ben een groot fan van thermaal water, wat mijn nieuwsgierigheid voor deze spray triggerde.

Ik begreep namelijk dat het niet zo goed gaat met de HEMA en dat ze vrezen dat ze de Coronacrisis niet gaan overleven. Ontzettend zonde natuurlijk, want HEMA bestaat al sinds 1926 en hoort wat mij betreft gewoon in het winkelstraatbeeld!

aqua face mist

Ik ben dol op mijn sprayflacons met thermaal water, dus toen ik deze aqua face mist zag staan bij de HEMA voor €3,50 moest en zou ik hem meenemen om uit te proberen.

De aqua face mist spray bestaat uit natuurlijk mineraal water uit de Guillaume vron in Bousies, Frankrijk. De spray verfrist en hydrateert de huid door een lichte nevel achter te laten en zorgt voor een verfrissend gevoel op het strand, onderweg of op het werk. Houd de spray op 20 cm afstand van het gezicht en laat natuurlijk drogen of dep de huid droog met een doekje.

De spray van de HEMA heeft natuurlijk niet alle voordelen van het thermaal water van bijvoorbeeld La Roche-Posay of Vichy, maar het is wel een ontzettend fijne spray voor met de warme zomerdagen.

Ingrediënten: Aqua, Nitrogen.

De aqua face mist spray is vegan en is niet geparfumeerd.

De aqua face mist spray vernevelt fijn op de huid en zorgt meteen voor verfrissing en verkoeling. Deze spray is heerlijk voor met de warme zomerdagen. Voor extra verkoeling kun je hem in de koelkast zetten. Ik laat de nevel op mijn gezicht altijd intrekken, wat binnen een paar minuten gedaan is.

Je scoort hem bij de HEMA voor €3,50.

2 gedachten over “HEMA aqua face mist”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *