HEMA dierenverzekering + win een kerst onesie voor je hond/kat

kerst onesie HemaVoor degenen die het gemist hebben, wij hebben thuis gezinsuitbreiding gehad met 2 kittens! Ontzettend leuk om weer twee van die kleine actieve katjes in huis te hebben, maar daar zitten natuurlijk ook extra kosten aan verbonden. Je kunt een kerst onesie winnen voor je hond/kat.

Zo gaan de brokjes natuurlijk een stuk sneller op, evenals de snoepjes en het kattengrit. Deze kosten zijn gelukkig goed te overzien, maar wat als er wat gebeurt met een van de katten en ze hebben medische zorg nodig? De kosten bij de dierenarts kunnen snel al flink oplopen weet ik uit ervaring.

Om deze reden hebben wij onze katten verzekerd via een huisdierenverzekering. Mocht er nou onverhoopt iets gebeuren met een van de katten, dan zijn wij hiervoor verzekerd en hoeven we ons geen zorgen te maken om de kosten van een dierenartsbezoek.

Toen wij Bengel & Boefje net hadden waren ze heel erg ziek. Ze hadden allebei niesziekte en Bengel heeft zelfs kantje boord gelegen. Wekelijks zaten we bij de dierenarts. Daarnaast hadden we antibiotica, neusdruppels en weerstandsondersteunende poeder voor hem meegekregen. ’s Avonds stonden we met hem in een dekentje gewikkeld op de badkamer te stomen, arm ding. Dit is gelukkig allemaal goedgekomen, Bengel heeft er alleen een chronische snotneus aan overgehouden, maar is verder gezond!

Vanuit het asiel was er verkeerde informatie omtrent het vaccineren en ontwormen meegegeven, waardoor Boefje wormen bleek te hebben, jakkes! Ook hiervoor konden we zonder problemen de dierenarts om hulp vragen.

Zoals ik zei is ons gezin uitgebreid met 2 kittens; Kaylo & Mickey. Nu blijkt Kaylo een navelbreukje (uitstulping van het buikvlies) te hebben. Dit kan op zich geen kwaad, zolang er geen darmpje ‘in schiet’, want dan krijgt hij verstopping en dat doet erg pijn. Wessel en ik hebben er even over nagedacht en toch besloten om hem preventief te laten opereren. Het is een relatief kleine ingreep waarbij het wordt dicht gehecht. We willen niet ‘wachten’ totdat het eerst een keer fout gaat. De kosten hiervan zijn ruim €250,-. Dankzij de huisdierenverzekering kunnen we deze operatie gewoon laten doen, omdat we een heel groot deel vergoed krijgen.

Bij HEMA krijg je een kerst onesie voor je hond bij HEMA dierenverzekering. Super leuk! Nu kun je met het hele gezin tijdens de kerst in onesie vertoeven.

Ben jij goed verzekerd voor je geliefde viervoeter?

kerst onesie huisdier

Win 5 x huisdier onesie HEMA!

Van HEMA mag ik 5 huisdier onesies verloten onder mijn lezers. Wat moet je doen om kans te maken op zo’n toffe kerst onesie? Laat in een reactie weten dat je mee doet en voor wie je mee doet (naam huisdier, ras/soort, maat onesie & of jij verzekerd bent voor je huisdier). Je mag Jouvence volgen via social media voor extra winkans, maar dit is niet verplicht. Zorg dat er een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje staat.

In totaal kun je kiezen uit 3 maten; S, M & L (sluiting van klittenband & een gaatje aan de achterkant waar de riem doorheen kan). Variërend van Chihuahua tot een flinke Jack Russell (sorry, je Deense dog gaat er niet in passen). De maten van deze onesie zijn ook perfect voor je kat (of je kat het je in dank afneemt betwijfel ik)! Al stond het bij onze katten erg leuk.

onesie katDe katten hebben maat M huisdier onesie van de HEMA aan op de foto.

Meedoen kan tot 18 december. De winnaars ontvangen daarna zo snel mogelijk bericht.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

22 gedachten over “HEMA dierenverzekering + win een kerst onesie voor je hond/kat”

 1. Ik doe eigenlijk nooit me aan winacties, maar deze kan ik niet voorbij laten gaan. Wij hebben twee Mainecoons en zoals je straks op de kerst post kunt zien, verleden wij de laten altijd voor de kerst kaarten. Zo’n onesie is geweldig aangezien ik er ook een voor mezelf heb gekocht. Ik denk dat ik wel een l nodig zal hebben!

 2. Looove it! Zelf heb ik een Jack Russel genaamd Jack en Chi Chu genaamd Bo(bbie). T zijn echt mijn schatjes en daarom ben ik natuurlijk voor ze verzekerd. Graag doe ik mee met de winactie met het mailadres blog3lles@hotmail.com! Ik volg je ook op Instagram! Liefs, Elles

 3. Ik doe graag mee voor onze kater Billie. Hij is een red main coon van 4 jaar intussen en een echte knuffelbeer! Onze dochter gaat dit de max vinden! Hij wat minder denk ik . We zijn niet verzekerd voor onze Billie!

 4. Ik doe graag mee voor onze kater Billie. Hij is een red main coon van 4 jaar intussen en een echte knuffelbeer! Onze dochter gaat dit de max vinden! Hij wat minder denk ik . We zijn niet verzekerd voor onze Billie!

 5. Wat leuk die gezins uitbreiding. Echt mooie printjes hebben ze. Aahw leuk die winactie, iets voor de hond (Spikey). Het is een Jack Russell. Ik doe mee aan de winactie!!!

 6. Wat leuk die gezins uitbreiding. Echt mooie printjes hebben ze. Aahw leuk die winactie, iets voor de hond (Spikey). Het is een Jack Russell. Ik doe mee aan de winactie!!!

 7. Gezinsuitbreiding is altijd leuk 🙂 Bij ons voorlopig niet helaas hihi. Wij hebben geen verzekering voor de dieren. Maar tot nu toe ook geen onverwachte hoge rekeningen gelukkig. Ik waag graag een kansje voor mijn chihuahua vriend kenzo, maatje S.

 8. Oeh, ik ga helemaal in crazy catlady modus!!! 😀
  Kitty zou een maatje M vast geweldig staan!
  Geen huisdierverzekering hier. Onze vorige kat is niet oud geworden, hij bleek suikerziekte te hebben en de stress is hem uiteindelijk teveel geworden. Daar valt niet tegen te verzekeren helaas..

 9. Ik waag een kans voor onze poes Unox, Ze woont is inmiddels al 9 jaar bij ons. Een echte lieverd. Snachts slaapt ze altijd tegen mij aan en gaat niet opzij hoor. Ze kruipt zelfs onder de dekens als het te koud wordt haha. Dus wie weet gaat ze wel in deze onesie :P. Unox is niet verzekerd,maar hoop dat ze nog vele jaren bij ons mag zijn. Graag een maat M

 10. Wat leuk . Wij hebben een dwerg pincher en het zou leuk zijn voor hem om zijn 1ste Kerst door te brengen in zon leuk kerstpakje . Hij heeft het snel koud en deze lijken mij heerlijk warm. Ik weet alleen niet of ik een S of een M moet nemen. Ik doe graag mee!!

 11. Wat leuk . Wij hebben een dwerg pincher en het zou leuk zijn voor hem om zijn 1ste Kerst door te brengen in zon leuk kerstpakje . Hij heeft het snel koud en deze lijken mij heerlijk warm. Ik weet alleen niet of ik een S of een M moet nemen. Ik doe graag mee!!

 12. Wat ontzettend leuk is dit. Graag doe ik mee voor de dwergteckel (kaninchen) voor mijn dochter. Daan heeft maat S Onze hond Rosie is een Golden Retriever dus die gaat echt niet passen. Wij hebben geen dierenverzekering maar sparen maandelijks een bedrag wat we hiervoor apart houden.

 13. Wat leuk zo’n kerst onesie.
  Ik doe graag mee voor mijn 2 katten; Gozer & Bink(ie)
  Ze zijn broer en zus, europees kortharig en allebei rood.
  Ik denk dat maat M wel goed is.

  Wij hebben geen huisdierverzekering,vandaag viel de kaart van de dierenarts op de mat voor de jaarlijkse inentingen.

 14. Oh wat een naar verhaal. Onze ‘kindjes’ kunnen we maar beter goed verzorgen om dit soort dingen te voorkomen. Wij hebben een maltezer shih tzu die op dit moment alle warmte goed kan gebruiken. Dat gewikkel in kleedjes is natuurlijk veel minder leuk dan een toffe onesie. Gucci -naam had ‘tie al 😉 -heeft een verzekering van de dierenarts die hij in de afgelopen vijf jaar gelukkig nog niet nodig gehad heeft. Ik ben blij verrast! Winacties vind ik altijd leuk, maar dit is toch helemaal het einde. We hebben ons al rot gezocht online en in meerdere HEMA filialen voor dit pak, maar ze waren altijd uitverkocht. Maatje M zou hier meer dan welkom zijn!

 15. Ik doe graag mee voor Pien,ze is een Europese korthaar,aangezien best een dikke buik heeft denk ik dat ze een M nodig zal hebben
  Heel schattig die pakjes!
  Ik heb geen dierenverzekering maar wellicht toch slim om eens naar te gaan kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *