I Love Beauty event

Nog een aantal weken en dan is het zover; de 3e editie van het I Love Beauty event! 7000m² met alles op het gebied van beauty, fashion & lifestyle. Dit jaar ga ik samen met mijn zusje naar het event om mooie beauty producten te scoren, leuke workshops te volgen en uiteraard bekende vloggers en bloggers te zien! Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten van het I Love Beauty event? Kijk dan gauw even verder!

Naast de vele stands worden er ook verschillende workshops aangeboden over actuele onderwerpen op het gebied van beauty, food, fashion en lifestyle. Voor de workshops heb je een ticket nodig, deze kun je tijdens het I Love Beauty event kopen. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd en de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.

Hoofdpodium

Op het hoofdpodium in de Main Area kun je kennis en inspiratie op doen tijdens lezingen, demonstraties en shows. Beide dagen staat Cynthia op het programma, de presentatie ligt in handen van Francis Beukeveld, bekend van onder andere ‘Body, Mind & Care’ van RTL4. Serena Verbon zal zaterdag op het hoofdpodium staan. Daarnaast is ze ook aanwezig in haar eigen stand met haar eigen boek en uiteraard om jou te ontmoeten.

Workshops

In de eigen workshopruimte van NYX Professional Make Up kun je verschillende interessante workshops volgen. Zo leert Remy Hengelmolen jou hoe je aan de slag gaat als een pro! xwiesx.com laat tijdens haar workshop zien hoe je een soft day look kan omtoveren naar een sultry night look. Face Chart Queen van Instagram Liza Kondrevich (facechart artist & mua), laat in haar exclusieve face chart workshop zien hoe je gemakkelijk zelf een facechart kan maken. En ShelingBeauty leert je hoe je succesvol een Youtube kanaal kunt beginnen.

HairHacks door Loepsie, handige trucjes en gekke manieren waarop je de meest verrassende dingen met je haar kan doen. Je haar stylen is nog nooit zo leuk én makkelijk geweest!

Gewoon Gezond Leven door Marloes Waardijk (Optima Vita dieet-, beweeg- & leefstijladvies) wil je in deze workshop laten zien hoe je op een toegankelijke manier, met normale producten toch heel gezond kunt leven. Geen rare diëten dus, maar gewoon gezonde voeding met extra aandacht voor genieten.

Binnenkort worden er nog meer leuke en interessante workshops bekend gemaakt.

Huiskamer

Je kunt in de grote food area ‘Happy Food’ even lekker bijkomen van alle indrukken. Deze is te vinden naast de Main Area.

In het midden van de grote beauty beurs is de sfeervolle huiskamer. Hier zijn bekende beauty-, fashion- & lifestyle vloggers en bloggers aanwezig. Met onder andere LotteLovesBeauty, ThingsJuliaLoves, Kim ter Stege, TheBudgetBlog, Cynthia.nl & nog meer. Er komen nog een paar hele bekende vloggers bij en er gaat nog veel meer gebeuren in de huiskamer!

Beautymerken

Een aantal beautymerken die aanwezig zullen zijn op het I Love Beauty event; Estée Lauder, Bobbi Brown, Clinique, MAC, Cosmo hairstyling, Remington, Beautylash, Zarqa, Boozyshop, NYX, Anastasia, W7, MAX pro, Great beauty bar, Sleek make up & nog meer!

[edit] Alle aanwezige merken vind je hier.

En er volgen nog meer prachtige merken en bedrijven uit de wereld van beauty, fashion & lifestyle.

Fred van Leer

Mocht dit nog niet doorslaggevend zijn voor je, wat ik me niet kan voorstellen, dan heb ik nog een leuk nieuwtje voor je. Niemand minder dan Fred van Leer zal alle twee de dagen aanwezig zijn op het hoofdpodium in de Main Area op het I Love Beauty event. Fred van Leer verzorgt voor vele artiesten, tv programma’s, tijdschriften en presentatoren de styling en is te zien als coach in het RTL5 programma ‘Holland’s Next Topmodel’.

Het I Love Beauty event is open van 11:00 tot 18:00 uur.

Tickets en meer info vind je op: www.ilovebeautyevent.nl

Ik zelf ben zaterdag 18 maart aanwezig op het event. Wie gaat er nog meer naar het I Love Beauty event?

10 gedachten over “I Love Beauty event”

  1. Ik ben vorig jaar geweest en om heel eerlijk te zijn, heb ik een hele leuke dag gehad maar had ik er net wat meer van verwacht. Ik weet dan ook nog niet zeker of ik dit jaar ga!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *