I Love Beauty event 2017

Zaterdag 18 maart, nu dus zo’n 2 weken geleden, ging ik samen met mijn zusje naar de 3e editie van het I Love Beauty event. In 2014 ben ik ook geweest, toen was het nog in Zwolle. Deze keer was het wat centraler, in de Jaarbeurs in Utrecht. Benieuwd naar de aanwezige merken, wie ik allemaal heb gezien & wat ik er van vond? Lees dan gauw verder..

Mijn zusje en ik zijn begonnen bij de main stage. Hier opende Cynthia samen met Francis het I Love Beauty event 2017. Vervolgens zou Serena, samen met Denise, beginnen met een uitleg/demonstratie over contouren. Serena had echt een prachtige jurk aan! Een lange rode jurk met een split, het stond haar echt prachtig.

Daarna scoorden we onze goodie bag van Treets Traditions. We besloten een rondje te maken langs alle stands.

Bij W7 kon je uit veel producten 3 uitzoeken voor €10,-. Het was hier, en eigenlijk overal, vrij druk, wat het niet echt makkelijk/fijn maakte om rustig rond te kijken.

Bij Sleek mocht je bij aankoop van €20,- nog een product gratis uitzoeken. Je kon kiezen uit een quattro oogschaduw- of lippalette. Hier kocht ik een aantal producten, ik wilde ook graag het Solstice highlighter palette hebben, maar deze was compleet uitverkocht.

NYX was er ook met haar eigen stand, zowel met een beauty bar als met een stand waar je producten kon kopen. Ik wilde hier eigenlijk heel graag even rondkijken, maar hier stond een vrij lange rij voor de stand, waardoor we besloten om verder te lopen.

Eenmaal aangekomen bij de stand van Serena, kwam ik Angel tegen, aaah! Ze was zo lief om met mij op de foto te gaan, wat een prachtige vrouw is Angel toch en wat ben ik jaloers op haar mooie haren!

Ik hoopte ergens dat Mr. Wrong er ook zou zijn, wat bleek? Was die net weg! Die had ik dus misgelopen, samen met Appeltje.

Hoe leuk zijn deze producten van The Beauty Bakery!? Tot mijn spijt heb ik niets gekocht hier, omdat ik geen contant geld bij had, maar dat ga ik binnenkort online helemaal goedmaken. De producten zijn eigenlijk te mooi om te gebruiken.

Bij de stand van Boozyshop was het elke keer erg druk, er stond een lange rij, waardoor we besloten om het later nog eens te proberen. De rij bleef echter lang, waardoor we besloten om toch ook maar aan te sluiten, we hebben lang staan wachten, alles bij elkaar zo’n 1,5 uur. Waren we eindelijk ‘binnen’ in de stand van Boozyshop, ging daar de rij gewoon vrolijk verder, ook waren er maar 2 (!!!) kassa’s open, niet echt handig.

Ik vond het ook jammer dat ze niet alle merken bij zich hadden, zo miste ik Nabla, Sigma & Morphe. Wel introduceerden ze hier het nieuwe merk Meraki, ontzettend goed gepigmenteerde losse pigmentpoeder, maar ik vond ze iets te duur, namelijk €17,99 per stuk.

Toen we richting de huiskamer liepen voor de meet & greet met Fred van Leer, spotte ik Serena bij haar stand. Deze kans kon ik niet voorbij laten gaan en dus ging ik op de foto. Serena is echt een ontzettend leuke en lieve vrouw, ze nam voor iedereen oprecht de tijd, wat ik alleen maar enorm kan waarderen!

Ook de moeder van Serena was er, ze verkocht haar bekende Soy Scents.

&.. Fred van Leer! Hij was in het echt nog leuker dan op tv! We hebben een aantal selfies met Fred mogen maken, geweldige man! Roekoe roekoe..

Wat vond ik er van?

Ik vond het een erg leuke en gezellige dag. Ik ben vooral erg blij met het feit dat ik Serena in het echt heb mogen ontmoeten en natuurlijk Angel & Fred van Leer!

Het I Love Beauty event zelf had ik groter verwacht, daarnaast miste ik een aantal stands, waaronder Sabon, The Body Shop, MAC & Lush, deze had ik graag terug gezien op het event.

Ook vond ik het veel te druk bij Boozyshop, volgend jaar zou ik graag zien dat hun stand minstens 2x zo groot is als dat die dit jaar was. Meer kassa’s zou ook geen gek idee zijn, want nu waren er maar 2 en was er een mega lange rij voor de kassa, waardoor er ook een rij ontstond in de stand zelf, wat ervoor zorgde dat je hier niet ‘vrij’ kon rondlopen. En ik vond het jammer dat Boozyshop niet al hun merken bij zich had, zo miste ik Nabla, Sigma & Morphe.

Ben jij naar het I Love Beauty event geweest en wat vond je er van?

9 gedachten aan “I Love Beauty event 2017”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.