Interieur inspiratie

Over 22 dagen krijgen wij al de sleutels van ons nieuwe appartement! De tijd gaat ontzettend snel, daarom ben ik naast de praktische zaken zoals verf en gordijnen ook al lekker inspiratie aan het opdoen. Kijken jullie mee?

Hier wat inspiratie voor onze nieuwe woning.

We willen de muren allemaal wit verven, zodat het allemaal wat ruimer lijkt. Op het moment zijn we geïnteresseerd in de Histor clean verf, hierop zou je vlekken er zo met een vochtige doek af kunnen halen. Ideaal met twee katten in huisDe krabpaal die de katten nu hebben is aan het einde van zijn latijn en is echt aan vervanging toe. De huidige krabpaal gaat dan ook niet meer mee tijdens de verhuizing, in het appartement laten we een nieuwe bezorgen. Voor nu hebben we ons oog laten vallen op bovenstaande krabpaal, deze kun je vast klemmen tussen het plafond.Omdat we kleiner gaan wonen dan we woonden, willen we een hoogslaper kopen en daaronder kasten zetten, zodat we toch genoeg opbergruimte hebben. Ook willen we een nieuwe, kleinere eettafel halen met 4 nieuwe stoelen.

Als het zover is komt er een verhuis/klus update online en krijgen jullie het uiteindelijke resultaat te zien van ons appartement.

Hebben jullie nog tips omtrent ruimte besparing?

18 gedachten over “Interieur inspiratie”

  1. Wat leuk om dit allemaal uit te zoeken. Wat stijl betreft heb je wel een fijne smaak. Ik kan me hier prima thuis voelen! Ben wel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

  2. Leuk zeg! Wij zijn ook bezig met het kopen van onze eerste woning, dus het is erg leuk om naar meubeltjes & accessoires te kijken. 🙂

  3. Ik hou echt van jouw stijl en van de items die je hebt uitgekozen, zou ook zo in mijn interieur kunnen passen. Zelf ben ik ook nog op zoek naar ruimtebesparende tips want wij gaan binnenkort ook (veel) kleiner wonen.

    1. Het is echt even creatief zijn met de ruimte die je dan hebt inderdaad. Wij gaan naar een appartement die bijna de helft kleiner is dan we hadden.

  4. Mooie kleuren heb je uitgezocht ook! Ruimtebesparende tips, hmm even denken… Laden onder je bed voor extra opbergmogelijkheden en stoelen die je zowel in de zithoek als bij de eettafel kunt gebruiken. Succes met verhuizen!

  5. Leuke spullen heb je uitgekozen! M’n zus heeft die schoonmaakverf van Histor en dat werkt wel goed. Bij onze muren zit er structuur onder, dan werkt het dus niet zo goed. Best jammer want met een kind is het allemaal al snel vies helaas.

  6. Het gaat zo te zien een heel fijn huisje worden! Vind het leuk om te zien dat je, ondanks dat alle muren wit worden, toch via asseccoires kleur gaat toevoegen aan de inrichting!

  7. Wat superleuk spullen voor in je huis. Die bed willen wij ook hebben voor in de kamer van onze zoon maar ik weet het niet of die niet te groot is

  8. Je hebt echt een hele leuke stijl en ben toch ook wel een tikkie jaloers. Ik ben gek op nieuwe dingen voor in huis en zou ook wel weer meubels willen shoppen! Die stoel vind ik echt onwijs gaaf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *