Is jouw telefoon al zomerproof!?

Sinds ik een nieuwe telefoon heb vind ik het heerlijk om leuke hoesjes voor mijn telefoon uit te zoeken. Mijn vorige telefoon was zo verouderd dat er geen leuke hoesjes meer voor te krijgen waren. Dankzij dit leuke hoesje van Casimoda is mijn telefoon zomerproof en goed beschermt!

Het was lastig om een hoesje uit te kiezen, want er is een groot aanbod in heel veel leuke hoesjes voor je telefoon! Je kunt zoeken op merk telefoon, maar ook op collecties of most wanted. Ook erg leuk; best friend telefoonhoesjes, keuze uit 2 t/m 5 hoesjes en je kunt diverse merken/modellen telefoons opgeven, ontzettend leuk concept vind ik dit! Ik heb dit concept ook nog nergens gezien.

Ook erg fijn en niet geheel onbelangrijk: het hoesje klikt goed vast op mijn telefoon en de uitsparingen vallen goed op hun plek. De camera valt als het ware iets in het hoesje, zo is de kans dat je je camera kapot stoot of tijdens een valpartij je camera beschadigt een stuk kleiner.

Ik koos een mandala blauw telefoonhoesje, dit hoesje doet me denken aan het strand met zo’n leuke roundie badlaken, bikini aan, voeten in het zand en cocktail in de hand. Mijn telefoon is zomerproof! Ongeacht het weer, mijn hoesje ziet er lekker zomers uit.

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

5 gedachten over “Is jouw telefoon al zomerproof!?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *