Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom

jackpot
Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom
is jouw sleutel tot meer geluk, een betere gezondheid en succes in het leven. Het laat zien hoe jij de touwtjes van je eigen leven weer in handen krijgt. Het vergt zelfonderzoek, lef en moed om de leiding over je eigen leven te nemen.

‘Hoe ziet jouw ideale leven eruit als alles mogelijk zou zijn? Als tijd en geld geen enkel issue zouden vormen? Jackpot is een innerlijk kompas dat richting geeft om jouw gedroomde leven te kunnen realiseren.

Ben je fit en wil je gezond blijven? Of ben je juist chronisch ziek en denk je nooit meer te kunnen genezen? Denk je dat jouw gezondheid te maken heeft met pech of geluk? Of heb je het gevoel dat een blakende gezondheid alleen voor anderen is weggelegd?

Zoek jij geluk in de liefde? Wat is jouw visie op ultiem liefdesgeluk? Stel je voor dat je voortaan gelukkig in de liefde bent en nooit meer het gevoel ervaart van eenzaamheid en verlatenheid? En nooit meer gebukt gaat onder intens liefdesverdriet?

Zou jij succesvol willen zijn in elk aspect van je leven? En dat je geprezen wordt door de successen die je hebt bereikt, op welk gebied dan ook? Nooit meer faalangst ervaren of andere onzekerheden die belemmeren. Dat klinkt geweldig toch?

Wil je meer innerlijke vrede ervaren of beter met stress kunnen omgaan? Of heb je sterk het gevoel dat je jouw talenten nog niet genoeg benut, of dat je nog meer uit je leven wilt halen? Hoe je een inspiratiebron voor anderen kunt zijn en op die manier bijdraagt aan een betere wereld. Dan is dit boek voor jou geschreven.

Stel je eens voor dat al jouw dromen uitkomen, hoe rijk zou jij je dan voelen?’

Over de auteur van ‘Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom’

Tamara Straatman is ruim 10 jaar werkzaam als NLP coach, trainer en spreker. Ze heeft NLP (Neurolinguïstisch Programmeren) gestudeerd, heeft zich verdiept in de wetenschap Quantum Fysica en Epi genetica, en volgt trainingen over de gehele wereld van o.a. Tony Robbins, Keith Cunningham, Toniic en Simone Levie. Daarnaast is ze de oprichter van Stribe. Stribe is een impact community waar ondernemers, investeerders en consumenten connecten met elkaar.

Ze woog ooit 97 kilo, was ernstig depressief en had last van allerlei chronische lichamelijke ziektes. Ook had ze een enorm laag zelfbeeld, faalangst, slechte relaties zowel in de liefde als vriendschappelijke relaties en kende ze weinig zakelijke successen.

Door al haar onzekerheden, schuldgevoelens, frustraties, angsten, schaamte en verdriet aan te pakken met NLP coaching verdwenen alle ‘klachten’ spontaan uit haar leven. Puur door het opruimen van haar (onbewuste) belemmeringen, kon ze deze negatieve gevoelens makkelijk loslaten. Nu is ze intens gelukkig, kerngezond en kent ze vele zakelijke successen.

En nu deelt ze haar expertise met jou!

Wat vind ik van het boek

Ik begon te lezen in het boek en.. kon niet meer stoppen met lezen. Ik heb het dan ook in een paar avonden uitgelezen. Ík werd helemaal in het verhaal gezogen en kwam veel herkenbare dingen tegen, wellicht op een wat andere manier, maar de herkenning was er.

In het boek vind je op diverse plekken kaders, hierin staan vragen gericht aan jou. Het boek zet aan tot zelfreflectie en dat werkt erg prettig. Onder andere vragen over opvoeding, relaties, angsten, emoties, gedachten, Achterin het boek is ruimte om je gedachten op te schrijven.

Zelf ben ik al een tijdje bezig met het werken aan mijn mindset, want het brein is tot zoveel dingen in staat en veel krachtiger dan wij denken. Je mindset houdt verband met jouw geluk, gezondheid en succes in het leven.

Wat mij betreft zou iedereen dit boek minstens één keer gelezen moeten hebben in zijn/haar leven. Het leest niet alleen makkelijk weg, het bevat ook veel herkenning en maakt (on)bewust veel in je los. De eerste stap naar een gelukkiger, gezonder en succesvoller leven!

Als je het boek ‘Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom‘ besteld via Stribe krijg je een persoonlijk gesigneerd exemplaar en het wordt geleverd met extra cadeautjes.

Zelf heb ik ook een persoonlijk gesigneerd exemplaar mogen ontvangen en op de een of andere manier zorgde het ervoor dat ik me iets meer verbonden voelde met Tamara.

Daarnaast steun je met het kopen van het boek stichting “Kenya Child Care’, een rescue centre voor kinderen die als vuilnis op straat zijn gezet. En je draagt bij aan een duurzamere wereld, het boek is namelijk gemaakt van steengruis en landbouwafval. Win-win situatie!

Stel je eens voor dat al jouw dromen uitkomen, hoe rijk zou jij je dan voelen?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

11 gedachten over “Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom

  1. Leuk dat je een gesigneerd exemplaar hebt gekregen en ik vind het altijd goed als er een goed doel gesteund wordt. Ik ben zelf niet zo van dit soort boeken maar ik ga hem zeker onthouden want volgens mij zou het een mooi boek zijn voor mijn dochter.

  2. als al mijn dromen uit zouden komen, dan had ik niks meer te dromen…dat zou ook wel een beetje jammer zijn , denk ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *