Geef je kamer een boost!

Ik vind het heerlijk om het internet rond te struinen op zoek naar leuke interieur inspiratie voor als ik op mezelf ga wonen. Dit doe jij waarschijnlijk ook of misschien woon je al op jezelf en is je interieur aan een opfrisbeurt toe? Vandaag wat tips om je kamer een boost te geven!

Meestal kom ik uit bij het aanschaffen van andere decoratie spulletjes en een ander vloerkleedje op de vloer. Misschien de muur voorzien van een ander likje verf en soms blijft het zelfs alleen bij het verplaatsen van wat spulletjes en/of meubels. Tot zover de kamer boost..
Zoals ik al zei vind ik het heerlijk om het internet rond te struinen op zoek naar leuke interieur inspiratie, met name Pinterest is een groot favoriet. Ik heb er een speciaal bord voor aangemaakt; interieur, met al meer dan 1300 (!!!) pins. Hier staat ontzettend veel leuke en originele wooninspiratie op.

Als ik op mezelf woon wil ik van het huis echt mijn plekje maken. Iets wat rust en warmte tegelijk uitstraalt. Wat me erg mooi lijkt, is één muur in de slaapkamer voorzien van fotobehang. Het is weer eens wat anders dan een schilderij aan de muur. Fotobehang van Pixers kan je kamer er in een klap heel anders uit laten zien. Zeg nou zelf, de slaapkamer op de foto hierboven straalt ontzettend veel rust uit. Precies hetgeen wat een slaapkamer moet uitstralen vind ik.

Of wat dacht je van de badkamer? Een muur voorzien van een wit strand met helderblauwe zee en palmbomen. Even helemaal tot rust komen in je eigen badkamer, heerlijk lijkt me dat! Om het helemaal af te maken zou ik nog wat echte planten plaatsen in de badkamer en het geheel aankleden met natuurproducten, zoals houten schaaltjes en schelpen.

Fotobehang is niet alleen leuk op de badkamer. Het is ook erg leuk om te gebruiken op de baby- of kinderkamer bijvoorbeeld. In een handomdraai maak je van deze kamers een speciale en bijzondere plek voor jou en je kindje.

Wat vindt jij van fotobehang?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

8 gedachten aan “Geef je kamer een boost!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.