Kerstshow Intratuin Duiven 2018

Afgelopen weekend was de opening van de kerstshow bij de Intratuin in Duiven. Dit jaar is het thema van de kerstshow ‘De Betoverende Wereld van de Verlichte Lotus’. Daarnaast vind je er het grootste mini kerstdorp van Europa, een compleet vernieuwd restaurant met klimtuin en een heleboel aparte kerst’ballen’.

Het verhaal achter ‘De Betoverende Wereld van de Verlichte Lotus’
In een oude kas in Engeland genaamd Key Garden, groeit de lotus Victoria Amazonica. De grootste in haar soort. Een bijzondere bloem die alleen ’s nachts bloeit, maar twee nachten achter elkaar laat zij haar bloem zien onder de sterren. De eerste nacht is de bloem hemel wit en de tweede nacht roze en heerlijk geurend. Daarna wordt de grootste bloem ter wereld aan het oog onttrokken door haar reusachtige bladeren.

kerstshow Intratuin Duiven 2018

kerstdorp

kerst poppetjes

Efteling kerst

Nieuw restaurant + klimtuinrestaurant Intratuin

Halverwege de Intratuin vind je het vernieuwde restaurant. Zag er erg netjes uit, ook is er sinds kort een klimtuin (zie onderstaande foto) waar de kids zich heerlijk kunnen uitleven. Deze grenst aan het restaurant.

Intratuin

Tony Chocolonely

Tony’s Chocolonely!

Kerstballen

& toen was er een hoekje in de Intratuin met allerlei opvallende en aparte ‘kerstballen’.

kerstshow

Hier krijg je toch spontaan honger van!? Ik vind dit echt super leuk, maar zou het zelf nooit in de kerstboom hangen.

Unicorns!

& flamingo’s.

En een hele Coca Cola kerst collectie.

kerst despicable me

Despicable Me figuurtjes voor in de kerstboom.

kerstshow 2018

Ga jij naar de kerstshow van de Intratuin?

22 gedachten aan “Kerstshow Intratuin Duiven 2018”

  1. Wauw wat ziet het er mooi uit! Toen ik las Intratuin moest ik direct al aan de Efteling collectie denken, en jawel hoor die hebben ze zo te zien weer haha. Is Duiven trouwens niet één van de grootste Intratuinen van Nederland wat betreft kerstshows? I love it!

  2. Wauw wat ziet het er mooi uit! Toen ik las Intratuin moest ik direct al aan de Efteling collectie denken, en jawel hoor die hebben ze zo te zien weer haha. Is Duiven trouwens niet één van de grootste Intratuinen van Nederland wat betreft kerstshows? I love it!

  3. Ik kende het niet en nu moet ik erheen. Dus nu maar eens opzoeken hoe ver Duiven van hier rijden is! Echt fantastisch, al die snoeperige kerstballen zijn echt iets voor mij 😀 Misschien niet de hele boom, maar dan zorg ik wel voor een aparte, kleine boom haha.

  4. wat leuk dat ze een klimtuin hebben!!

    Ik heb nog niet echt trek in de kerst. Het is er nog veel te warm voor, maar als het zo ver is, neem ik altijd wel even een kijkje bij intratuin om te snuffelen.

  5. Kom vandaag even bij jullie struinen en kijken naar al dat moois, dit wordt genieten nu ik al die fantastische foto’s heb gezien, heb er zin in zou zeggen tot straks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.