Kerstshow Intratuin Duiven 2019

Kerstshow Intratuin Duiven 2019De kerstshow van de Intratuin in Duiven is inmiddels alweer ruim 2 weken te bewonderen. Het thema dit jaar is ‘Het Mysterie van Vlechtoria’, het gaat om een oude overgroeide touwvlechtersfabriek en iets met kolibries. De Intratuin in Duiven heeft de grootste kerstshow van Nederland (8000m²), genoeg te zien dus!

Om alvast in de stemming te komen, te inspireren en je een impressie te geven van de kerstshow Intratuin Duiven 2019, heb ik een aantal foto’s gemaakt.

Mini kerstdorp

De winkel begint met kerstbomen in allerlei kleuren en maten, guirlandes, gevolgd door kerstverlichting (voornamelijk voor buiten). Daarna kom je in de hal waar het mini kerstdorp staat opgebouwd, aan de zijkanten vindt je al deze miniatuur huisjes en figuren terug om zelf te kopen.

Winkel

Na het kerstdorp vindt je een huisje wat onderdeel is van ‘Het Mysterie van Vlechtoria’. Als je verder loopt kom je bij allerlei kerstdecoratie, knuffels, kerstkaarten, sloffen en babykleding in kerststijl. Verderop in de winkel vindt je de gewone collecties, zoals Riviera Maison, Riverdale, Casa Vivante en compleet nieuw: een hoek vol met allerlei kaarsen van onder andere Yankee Candle & WoodWick. En natuurlijk kan een wand vol met Tony’s Chocolonely niet ontbreken!

kerstshow intratuin duiven

Bovenverdieping

Op de bovenverdieping, als je met de versierde roltrap naar boven bent gegaan, vindt je kerstballen in allerlei verschillende vormen, kleuren en maten. Van eenhoorns tot ijsjes, katten tot sushi als kerstbal in je kerstboom, het kan allemaal.

Ook vindt je er houten notenkrakers in diverse maten en kleuren.

kerstshow intratuin duiven 2019

kerstshow intratuin

kerstshow

Ben jij al bij de kerstshow van Intratuin Duiven geweest?

7 gedachten over “Kerstshow Intratuin Duiven 2019”

  1. Wat een gezellige vlog! Ik wilde er al heen..maar nu helemaal!
    Niet alleen voor de Kerstsfeer,maar zeker ook voor die wand Tony’s Chocolonely

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *