Kerstshow Intratuin Duiven 2020

Kerstshow Intratuin Duiven 2020Afgelopen vrijdag gingen we even een kijkje nemen bij de kerstshow van de Intratuin in Duiven. Het thema van de kerstshow dit jaar is ‘welkom in Verwonderland’. Dit jaar natuurlijk net even wat anders dan alle voorgaande jaren door Corona.

In de periode van de kerstshow houdt Intratuin de richtlijnen rondom Corona nauwlettend in de gaten. Zo zijn de openingstijden verruimd om bezoekers meer te kunnen spreiden. Er zijn vaste looproutes en extra brede paden, zodat iedereen veilig kan kerstshoppen.

Kerstballen in overvloed en in allerlei kleuren. De kerstshow begint met kunstkerstbomen, guirlandes en buitenverlichting.

Hoe leuk zijn deze verlichte dieren? Het is dat we geen tuin hebben.

De Blond Amsterdam afdeling. De nieuwe jungle collectie vind ik erg tof en ik twijfelde even over het roarrr bordje, maar nam uiteindelijk niks mee.

Kandelaren in overvloed.

Vooral de natuurtinten zag je erg veel terug. Met name groen en bruin.

Ze verkochten er ook deze leuke advent kalender met daarin allerlei kerstdorp figuren, erg leuk!

De kerstshow bij Intratuin Duiven begint altijd met de bomen, gevolgd door het miniatuur kerstdorp, vervolgens de winkel door waar kerstbomen staan, dan naar boven via de omgetoverde roltrap en op de bovenverdieping allerlei aparte kerstballen.

Persoonlijk vond ik de versiering rondom de roltrap dit jaar erg tegenvallen. Evenals de bovenverdieping. Een hoop is hetzelfde als voorgaande jaren. Of het verkoopt niet of het verkoopt zó goed dat ze het elk jaar opnieuw bestellen.

Deze mini pauwen vond ik erg leuk eruit zien, maar na het zien van het prijskaartje (€50) ben ik toch maar gauw doorgelopen.

Notenkrakers in allerlei maten en kleuren.

Deze katten kerstballen vond ik ook erg leuk, maar €18,49 voor 1 kerstbal en dat keer 5? Nee, bedankt.

kerstshow

Nog meer notenkrakers in een wat luxer jasje.

Leuk tijdverdrijf voor een middag, maar veel hetzelfde als vorig jaar en toch best wel prijzig allemaal. De buit? Een advent kalender van Trixie voor de katten a €7,99.

trixie adventkalender

Hier vind je alle startdata van de kerstshows van Intratuin.

Ben jij al naar een kerstshow geweest?

11 gedachten aan “Kerstshow Intratuin Duiven 2020”

  1. Wat veeeeeeeel ?!? Wow. Het is alweer een paar maanden terug dat ik in een tuincentrum ben geweest. Wat een keuze. Ik ga eerlijk gezegd amper nog een fysieke winkel in momenteel. Dat roarrr bordje… ge-wel-dig!!! Die zou ik zeker wel hebben gekocht, hahaha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.