Kneipp douche foams

De douche foams van Kneipp zullen je vast niet ontgaan zijn, de douche foams zijn op het moment erg populair en ik snap dat heel goed! Ze zijn een heerlijk verwen momentje voor jezelf in de badkamer. Vandaag laat ik je 5 geuren van de Kneipp douche foams zien.

Zelf heb ik momenteel 5 verschillende douche foams van Kneipp. Van links naar rechts: morning kiss, patchouli, amandelbloesem, vijgenmelk – arganolie en revealing the senses.

Elke douche foam heeft zijn eigen heerlijke geur, elk voor een ander ‘moment’. Daarnaast heeft elke fles douche foam zijn eigen kleur en afbeeldingen, bijpassend aan de geur/ingrediënten. Ik vind de flessen er persoonlijk goed uit zien, ze zijn stevig en staan ook nog eens leuk in de badkamer.

Morning kiss – sinaasappelbloesem & jojoba olie – zoete sinaasappelgeur.
Patchouli – moment van rust & balans – licht kruidige geur.
Amandelbloesem – gevoelige huid – licht zoete bloesem geur.
Vijgenmelk / arganolie – moment van pure zachtheid – de geur van arganolie, licht zoete geur.

Revealing the senses – lotus / granaatappel – warme, zoete geur. [limited edition]

Alle Kneipp douche foams zijn vrij van conserveringsmiddelen (zoals parabenen), zonder minerale oliën, met natuurlijk verzorgende werkstoffen en Kneipp test niet op dieren.

Alle flessen zijn voorzien van een drukknop met kleine mondopening, zodat je niet teveel hebt in een keer, want dat is helemaal niet nodig (wél lekker!).

Zodra je wat op je hand spuit, zet het douche foam zich uit en vormt het een mooie grote dot schuim. Ik vind dit echt een genot onder de douche, echt een verwen momentje voor jezelf! De foam voelt heerlijk zacht aan op de huid en ruikt ook nog eens erg lekker.

Een fles douche foam bevat 200 ml en gaat lang mee. Je hebt niet ontzettend veel product nodig om jezelf mee in te smeren, mede doordat de foam zich uitzet.

De douche foams van Kneipp kosten €6,99, maar zijn regelmatig in de actie bij de Etos en de Kruidvat met 1+1 gratis. Daarnaast verkoopt de DM (Drogerie Markt – Duitsland) ze ook voor ongeveer de helft van het geld.

Naast deze geuren is er ook nog lavendel, mint – eucalyptus en citroenmunt – avocado olie. Er zijn ook speciale douche foams voor mannen. Wessel heeft er hier twee van gehad en ook deze ruiken erg lekker en hij vond ze fijn in gebruik.

Wat is jouw favoriete geurlijn van Kneipp?

7 gedachten over “Kneipp douche foams”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *