Lady Speed Stick invisible dry powder – Wild freesia

Lady Speed Stick is een vrij populair merk onder bloggers, wat veel in Amerika wordt verkocht. Gelukkig is het merk overgewaaid naar Nederland en is het in verschillende Nederlandse webshops te koop. Van Exclusivescents mocht ik er een proberen.

Voor ik de Lady Speed Stick ging gebruiken, maakte ik altijd gebruik van een spuit deo van Nivea. Eerlijk gezegd ben ik niet zo’n fan van rollers en deo sticks. Door alle goede verhalen over deze deodorant wilde ik het toch een kans geven.

De Lady Speed Stick zit in een paarse huls, met aan de onderkant een wieltje om de stick in en uit te draaien.

Ik ging voor de geur wild freesia, het is een frisse en lichtzoete geur, erg lekker!

De stick belooft 24 uur lang protection, freshness morning to night. Het wennen aan het gebruik van een stick in plaats van een spuit deo was binnen een paar dagen gewend.

Gedurende de dag ruik je de frisse licht zoete geur van wild freesia, hij is subtiel aanwezig en niet overheersend. Deze deodorant houdt mij daadwerkelijk de hele dag door droog en voorziet mij van een fris geurtje.

Ik ben werkzaam als tandartsassistente, waar ik een wit schort moet dragen. Voorheen had ik weleens last van natte plekken onder mijn oksels en na een langere tijd zelfs verkleuring van de stof onder de oksels door het zweten, dat is nu verleden tijd! De Lady Speed Stick is een anti-perspirant, deze vermindert de zweetproductie, in tegenstelling tot een anti-transpirant, die alleen de nare luchtjes tegen gaat.

In tegenstelling tot de meeste deodorants die alleen de zweetgeur tegen gaan, gaat deze stick ook echt het zweten tegen. Dit is een wat grotere stick van 65 gram, hier kun je lang mee doen. De normale variant bevat 40 gram, ook deze gaat behoorlijk lang mee (lees: een paar maanden).

Ik ben ontzettend tevreden over de Lady Speed Stick en ik gebruik niets anders meer dan dit. Als deze op is ga ik zeker weer nieuwe bestellen, ik ben dan ook erg benieuwd naar de andere geuren. Je vind de Lady Speed Stick op Exclusivescents en kost €8,99 (65 gr.).

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

12 gedachten aan “Lady Speed Stick invisible dry powder – Wild freesia”

    1. Vond ik in eerste instantie ook niet, vond het niet zo'n fris idee, maar na het proberen van de Lady Speed Stick ben ik om! Hij houdt me echt de hele dag droog en dat vind ik erg fijn. xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.