LEGO World 2018

Op zoek naar een leuk dagje uit in de herfstvakantie? Kom dan naar LEGO World 2018, de Jaarbeurs in Utrecht wordt namelijk omgetoverd tot een groot LEGO paradijs!

LEGO World 2018 is in de Jaarbeurs in Utrecht van 18 t/m 24 oktober elke dag van 10 tot 17 uur. De Jaarbeurs wordt omgetoverd tot een groot LEGO paradijs! Een wereld vol LEGO plezier, miljoenen LEGO stenen, levensgrote bouwwerken, bouwwedstrijden, Ninjago trucs oefenen, auditie doen voor een stemrol in de nieuwe LEGO Movie, knutselen bij Friends, spannende attracties, meedoen aan het Nederlands Kampioenschap LEGO bouwen via Intertoys (tot 13 jaar) & nog veel meer.

Tickets kosten €19,50 per persoon als je ze online koopt (20% korting), aan de deur kosten ze €25,00. Het is dus zeker de moeite waard om ze vooraf aan te schaffen. Daarbij mogen er maar een maximaal aantal mensen per dag naar binnen. Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Ook voor volwassenen is er genoeg te doen en te zien. Je kunt meebouwen aan modellen van filmiconen, inspiratie opdoen bij de bouwwerken van 80 geselecteerde AFOL’s (Adult Fans Of LEGO) & leren coderen.

Hoogtepunten zijn onder andere de langste LEGO treinbaan ter wereld, die maar liefst 4 kilometer lang is en een kwart van de totale beursvloer beslaat. Een levensgrote én bestuurbare Bugatti Chiron, gebouwd met 1.000.000 LEGO Technic-elementen.

Feitjes
– 35.000 m² speelplezier
– Meer dan 5,8 miljoen LEGO stenen
– Het gewicht van alle losse LEGO stenen op LEGO World is 14.000 kilo
– Meer dan 35 levensgrote beelden van Star Wars, de koning & koningin
– Langste LEGO treinbaan ter wereld (4 km lang)
– Levensgrote én bestuurbare Bugatti Chiron

Elke hal van LEGO World heeft een of meerdere horecaterrassen, waar je je benen even kunt laten rusten, genieten van een snack, lunch, koffie of limonade en je kunt hier je eigen lunch nuttigen.

Alle hallen van LEGO World zijn rolstoelvriendelijk. Speciaal voor LEGO fans die prikkelgevoelig zijn is er een stilteruimte naast hal 4, waar ze even kunnen bijkomen.

Thuis verder spelen met LEGO? Op LEGO World vind je een Intertoyswinkel waar je de nieuwste LEGO sets kunt aanschaffen. Ook kun je er losse stenen en unieke LEGO producten kopen, zoals broodtrommels en sleutelhangers.

LEGO World 2018

Ik zelf werd razend enthousiast toen ik dit persbericht binnen kreeg. Vroeger heb ik ontzettend veel met LEGO en Playmobil gespeeld, ook Wessel heeft vroeger heel wat gebouwd met LEGO stenen. Ik ben dan ook super blij dat ik samen met Wessel donderdag 18 oktober aanwezig mag zijn bij de opening van LEGO World 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Heb jij vroeger met LEGO gespeeld?

17 gedachten over “LEGO World 2018”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *