Lekker wegdromen onder een dekbedovertrek van Bedsupply

Niets is lekkerder dan het wegdromen in een nieuw en schoon beddengoed! Ik vind het zo heerlijk, slapen in een schoon/fris bed. Ook kan ik erg genieten van een mooi opgemaakt bed, met een mooi dekbedovertrek, sierkussens en plaids. Ik ben dan ook ontzettend blij met het prachtige dekbedovertrek wat ik heb ontvangen van Bedsupply.

Het was een hele klus om iets uit te zoeken, want er is ontzettend veel keus en dus voor iedereen wel wat. Je kunt onder andere kiezen uit heel veel verschillende merken, maten, kleuren en materialen.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor het Coughton Court dekbedovertrek van Riviera Maison in de kleur zand. De dekbedovertrekken van Riviera Maison zijn namelijk erg mooi en geven een exclusieve uitstraling, daarnaast zijn het kwalitatief ook erg goede en duurzame dekbedovertrekken.

Mijn eerste Riviera Maison dekbedovertrek heb ik namelijk al zo’n 4/5 jaar en wordt vaak gebruikt, omdat we hem zo mooi en fijn vinden. Het dekbedovertrek ziet er na al die jaren nog steeds prima uit en dat na al een heleboel wasbeurten.

Het dekbedovertrek was snel in huis (levertijd van één werkdag) en zat netjes verpakt. Bij het dekbedovertrek zit een geurzakje, hierdoor ruikt het hele dekbedovertrek heerlijk. Deze geurzakjes gooi ik nooit meteen weg, maar ik leg ze meestal nog in mijn kledingkast voor een lekker geurtje.

Het dekbedovertrek heeft een afmeting van 240×200/220 (lits jumeaux) met een extra lange instopstrook. Persoonlijk vind ik dit erg fijn, want het voeteneinde moet ingestopt zijn bij mij. Hij is gemaakt van 100% katoen, een natuurlijke en ademende stof.

Het dekbedovertrek is omkeerbaar, zo heb je een lichte en een wat donkerdere kant. Op de foto hierboven heb ik het rechter hoofdkussen even omgedraaid, zodat je het kleurverschil goed kunt zien. Voor de prijs van een, heb je dus eigenlijk twee dekbedovertrekken. Ik vind het leuk dat je op deze manier nog wat kunt variëren met je dekbedovertrek.

De afwerking van het dekbedovertrek is tot in de detail gedaan, de randen zijn met een wat dikker/stugger randje afgewerkt.

Kortom: ik ben ontzettend blij met dit prachtige dekbedovertrek van Riviera Maison en ik weet zeker dat ik hier nog lang plezier van ga hebben.

Naast dekbedovertrekken kun je bij Bedsupply onder andere ook terecht voor (sier)kussens, plaids, matrassen, accessoires & meer.. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

10 gedachten aan “Lekker wegdromen onder een dekbedovertrek van Bedsupply”

  1. Prachtige uitstraling. Lijkt een beetje op linnen. Heb wel het idee dat je dit dekbedovertrek moet strijken om het zo mooi t ehouden. En dat doe ik nooit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.