Les couleurs de Noir bronzing powder #02 Brunettes

Bij de apotheek kun je voor zoveel meer terecht als alleen maar medicijnen, van OnlinePharmabox ontving ik deze prachtige bronzer van Les couleurs de Noir. Aangezien ik nog op zoek ben naar een nieuwe favoriete bronzer en omdat mijn oude op is. Deze kwam uit een limited edition lijn, ik ben erg blij dat ik deze mocht uitproberen.

Ik had van tevoren een aantal reviews van deze bronzer bekeken en besloot dat ik hem ook graag wilde testen. Maar dan wel in de donkerdere variant. De soft touch bronzing powder van Les couleurs de Noir is er in twee kleuren; #01 Blondes en #02 Brunettes.

De bronzer komt in een kartonnen doosje met een strak design, alleen de nodige info en het logo. De bronzing powder zelf zit in een rond zwart kunststof doosje met in het wit het logo erop. Aan de binnenkant van het deksel zit een spiegel.

Ingrediënten

De ingrediënten: Talc, mica, zea mays starch/zea mays (corn) starch, dimethicone, isononyl isononanoate, ethylene/acrylic acid copolymer, magnesium stearate, isostearyl neopentanoate, zinc stearate, sorbic acid, dehydroacetic acid, dimethiconol.

– De zea mays starch/zea mays (corn) starch legt een beschermend laagje op de huid.

De bronzer is op basis van ultrafijne minerale poeders & emoliënten, dit zijn ingrediënten in de bronzing powder die zorgen voor een vochtbindend en beschermend laagje van de huid. Hij is vrij van parabenen & parfum en zeer geschikt voor de gevoelige huid.

De bronzer is erg goed gepigmenteerd. Op de foto hierboven een swatch met de vinger. Met de kwast moet je echt uitkijken dat je niet teveel oppakt en de kwast even goed aftikken voor je hem op je gezicht aanbrengt. De kleur is goed op te bouwen, maar voor mijn lichte huidje is dat echt niet nodig. Hij is goed te blenden en zorgt voor een prachtige sunkissed glow.

Full face swatch foto. Ik was zo ontzettend enthousiast over de bronzer, dat ik zelfs vergeten was om mijn gezicht eerst nog af te poederen met wat compact powder.

Ik ben ontzettend blij met deze prachtige bronzer, ik heb mijn nieuwe parel onder de bronzers gevonden. Hij is alleen te koop bij de apotheek (Belgische apotheek) en voor 9,5 gram (waar je echt nog wel even mee vooruit kunt) betaal je €21,59, je vind de bronzer hier.

Ben jij bekend met het merk Les couleurs de Noir?

* Deze review/post bevat producten die door een merk/bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

11 gedachten over “Les couleurs de Noir bronzing powder #02 Brunettes”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *