Leven in het nu

the watch nowTegenwoordig wordt iedereen geleefd, in plaats van te genieten van de momenten en te leven in het nu. Agenda’s worden volgepropt en spontaan iets gaan ondernemen lijkt bijna onmogelijk.

The Watch Now

Dat moet anders dachten de bedenkers van ‘The Watch Now‘. Even een last-minute project hier, dan weer een vergadering daar en dit alles omdat we lijden aan #fomo (fear of missing out). Om hun gezonde verstand te redden verzamelden ze enorme stapels boeken, activiteiten en events over leven in het nu. Maar juist hierdoor vergaten ze om zich heen te kijken en daadwerkelijk in het nu te leven. Ze vergaten te genieten van de momenten terwijl ze zich afspeelden, omdat ze te druk waren met het plannen van hun leven.

Daarop bedachten ze The Watch Now – een tijdloze collectie. Een daily reminder om te leven in het nu, in de vorm van een fashionable accessoire.

the watch now

Leven in het nu

Voordat ik de diagnose fibromyalgie kreeg leed ik ook aan fomo, bang om ook maar iets te missen of er niet volledig bij te horen. In de afgelopen paar jaar werd ik geleefd: door ziekenhuisbezoeken, bedrijfsartsen, werk, het UWV, sociale contacten, het dagelijks leven en noem maar op. Inmiddels weet ik beter en leven Wessel & ik op een heel relaxed tempo. Eerlijk gezegd heb ik ook weinig keus, want ik ben veel ziek en heb veel pijn, dus de energie die ik heb moet gewoon goed gedoseerd worden.

Het is niet allemaal ellende, want fibromyalgie heeft me wel geleerd om in het hier en nu te leven. Van dag tot dag te leven en zien wat de dag brengt, want ver vooruit plannen is voor mij toch geen optie. Nu is het enige wat je hebt, dus bedenk voor jezelf wat je belangrijk vindt..

NOW

Ik mocht een van hun tijdloze accessoires uitkiezen en sindsdien heb ik hem elke dag om! Het is niet alleen een toffe eyecatcher, het is ook een reminder om in het nu te leven zodra je erop kijkt. Inmiddels heb ik ook al meerdere leuke reacties op het horloge en het verhaal erachter gehad. Deze week zei iemand nog tegen mij ‘hé, jouw horloge heeft geen wijzers‘.

Met de code WATCH15NOW krijg je tijdelijk 15% korting op je bestelling!

Volg The Watch Now via Instagram.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

18 gedachten aan “Leven in het nu”

  1. Ik vind het echt een prachtige reminder voor wie op de klok leeft en niet in het nu. Zelf heb ik ook veel aan mindfulness gehad om meer in het nu te leven en pluk daar nog dagelijks de vruchten van. Het scheelt vooral veel stress en energie, en die kan ik nu in dingen steken waar ik blij van word (en de normale dagelijkse huishoudelijke klussen hihi).

  2. haha wat een super tof “horloge” om je te laten weten dat de tijd NU is en niet straks of gisteren. Je blog sluit perfect aan op mijn stukje van deze week 🙂 Opgaan in het moment 🙂

  3. Oh wauw! Die is leuk, eerst was ik ook helemaal gek van mooie horloges maar ik heb nu al 2 jaar een fitbit en daar kan ik echt niet meer zonder haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.