Limberlux rozenkwarts roller & Gua Sha set + win!

LimberluxDe rozenkwarts roller en de Gua Sha schraper zijn beauty tools gebaseerd op eeuwenoude Chinese schoonheidsrituelen. Je hebt de natuursteen rollers ongetwijfeld wel eens voorbij zien komen op social media. Ik mocht van Limberlux een rozenkwarts roller en Gua Sha set uitproberen. Ook mag ik er een aan jullie weggeven!

Rozenkwarts roller

Rozenkwarts is de steen van het hart en de liefde. De steen heeft een sterke werking op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en te geven. Bevordert eigenliefde en zelfacceptatie. Daarnaast is rozenkwarts voor nog veel meer dingen goed, als je daar nieuwsgierig naar bent zou ik het zeker even opzoeken.

De rozenkwarts roller van Limberlux wordt geleverd in een mooie doos waarin je je roller kunt opbergen. De doos sluit door middel van magneetsluiting. Tevens vindt je in het deksel instructies over hoe je de rozenkwarts roller het beste kunt gebruiken, inclusief afbeelding. Voor een verkoelend effect, kun je de rozenkwarts roller in de koelkast leggen voor gebruik.

Na gebruik maak je de rozenkwarts roller eenvoudig schoon met een milde zeep, vervolgens spoel je hem af met lauwwarm water en daarna droog je hem af voordat je hem weer netjes opbergt.

De rozenkwarts roller is gemaakt van 100% natuurlijke rozenkwarts, heeft een fijn formaat om mee te werken, is stevig en heeft een mooie luxe uitstraling. Voor het oog alleen al zou je hem willen hebben om op je badkamermeubel tentoon te stellen.

De rozenkwarts roller:

– vermindert rimpels en fijne lijnen
– verbetert de elasticiteit van de huid
– verbetert de bloedsomloop
– ontspant de gezichtsspieren en de huid
– bevordert lymfedrainage en afvoeren van gifstoffen
– vermindert wallen en kringen rondom de ogen
– huidverzorgingsproducten worden beter opgenomen

Wat vind ik van de rozenkwarts roller?

Na gebruik van de rozenkwarts roller voelt mijn huid heerlijk ontspannen aan. Ik voel mijn huid vlak na gebruik echt ‘werken’, alsof je het circuleren van het bloed/energie door je gezicht voelt gaan. Persoonlijk vind ik het een erg prettig gevoel. Alleen al ter ontspanning/massage vind ik de rozenkwarts roller erg fijn om te gebruiken in het gezicht. Echt rimpels heb ik gelukkig nog niet, dus hier kan ik niet zoveel over zeggen. Wel heb ik het idee dat mijn wallen/donkere plekken onder mijn ogen (lang leve fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom) aanzienlijk minder opvallen.

Ik vind de roller ook erg fijn om te gebruiken op mijn voorhoofd bij hoofdpijn. De rozenkwarts roller voelt koud aan en dat in combinatie met de rollende beweging op het voorhoofd verlicht de hoofdpijn.

Gua Sha schraper

Gua Sha is een eeuwenoude geneeskrachtige techniek uit China, waarbij er met een speciale schraper (steen – meestal jade of rozenkwarts) over de huid wordt geschraapt/gemasseerd. Het doel hiervan is om opgeslagen afvalstoffen te verwijderen uit je lichaam waar het niet hoort en het zorgt voor een betere doorstroming van je bloed en energie. Een reinigende behandeling voor zowel lichaam als geest!

De Gua Sha schraper is een platte rozenkwarts steen in een speciale vorm geslepen. Ook hiervan staan de instructies duidelijk omschreven in het deksel van de doos, inclusief afbeeldingen.

Bij het gebruik van de Gua Sha schraper is het belangrijk om voorzichtig te masseren en niet teveel druk/kracht te zetten op de Gua Sha schraper.

Ik vind het gebruik van de Gua Sha schraper vooral erg fijn op de bovenbenen. Het zorgt voor een fijn en ontspannen gevoel.

De Gua Sha schraper:

– verlicht pijn
– revitaliseert het lichaam
– zorgt voor een goede doorstroming van het bloed en energie
– verbetert de immuniteit van het lichaam
– verhoogt de voeding van de lichaamscellen
– vertraagd huidveroudering

De rozenkwarts roller & Gua Sha set kost €34,50. De rozenkwarts roller is ook los te koop voor€27,50

Win

Ik mag een van jullie ook blij maken met een rozenkwarts roller & Gua Sha set! Wat je hiervoor moet doen om kans te maken lees je hieronder. De winactie loopt tot vrijdag 25 oktober 2019 23:59 uur . De winnaar ontvangt daarna zo snel mogelijk mail van mij. Alle stappen worden gecontroleerd!

Hoe maak je kans? (verplicht)
– Laat in een reactie onder deze post weten dat je mee doet
– Laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje.
– Open voor Nederland en België.
Volg Limberlux op Facebook.
Volg Limberlux op Instagram.

Niet verplicht, maar zorgt voor extra winkansen (+1):
– Jouvence volgen via Facebook
– Jouvence volgen via Instagram

Limberlux

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

47 gedachten aan “Limberlux rozenkwarts roller & Gua Sha set + win!”

 1. Goedemorgen, wat leuk , deze winactie . Ik houd van nieuwe producten en ik wil altijd wel testen. Vooral dit . Voor mijn 50 plus huid. Zo weinig mogelijk rimpels. Ik doe dan ook in de ochtend gezichts gymnastiek. Dat is gewoon gekke bekken trekken. Dat helpt schijnbaar ook. Maar dit zou ik wel willen winnen!! Ook voor mijn hoofdpijnen. Wie weet kom ik er zonder medicijnen wat beter door.

  1. Goed tegen wallen, donkere kringen en rimpels. Dat is alsof het voor mij bestemd is. En dat samen met mijn liefde voor rozenkwarts. Geweldige steen.
   Graag maak ik kans.

 2. Goedemorgen, wat leuk , deze winactie . Ik houd van nieuwe producten en ik wil altijd wel testen. Vooral dit . Voor mijn 50 plus huid. Zo weinig mogelijk rimpels. Ik doe dan ook in de ochtend gezichts gymnastiek. Dat is gewoon gekke bekken trekken. Dat helpt schijnbaar ook. Maar dit zou ik wel willen winnen!! Ook voor mijn hoofdpijnen. Wie weet kom ik er zonder medicijnen wat beter door.

 3. Dat klinkt goed voor mijn huid, voor de beginnende lijntjes en gewoon een verwennerij om mezelf te verwennen. Een gezichtsroller staat op mijn lijstje. Leuk om via deze weg kans te maken.

 4. Wat een leuke winactie! En dankzij jou hulp toch op de site kunnen komen. Aangezien ik volgend jaar 50 word is extra verwennerij en ontspanning voor mij en mijn huid zeker welkom.

 5. Wat een leuke winactie! En dankzij jou hulp toch op de site kunnen komen. Aangezien ik volgend jaar 50 word is extra verwennerij en ontspanning voor mij en mijn huid zeker welkom.

 6. Nog nooit van gehoord maar zeer nieuwsgierig, hopelijk bied het ook voor een kleine beetje de oplossingen voor mijn gevoelige ,droge en rode huid!
  Ik doe super graag mee

 7. Dit is perfect! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten om mijn huid er nog stralender uit te laten zien en dit product zal daar zeker voor zorgen. Ik hoor steeds meer positieve verhalen over deze roller, hopen dat ik win en dat ik het zelf mag uittesten. Liefs Belle Beau

   1. Aftellen kan beginnen! Ik wil hem zo graag winnen een strak en goed verzorgde huid, wie verdient dat nou niet!! Ik ben benieuwd, ik houd mijn mail goed in de gaten!

 8. Wat mooi, dat het ook nog werkt is een echte bonus. Ik doe graag mee, jou volg ik al en Limberlux nu ook.
  Net als jij heb ik ook reuma, een onzichtbare aandoening die je zelfs op goede dagen met een zeer beperkte hoeveelheid energie opzadelt, alles wat een beetje helpt is meegenomen !

 9. Ik heb hier nog nooit van gehoord, maar wat lijkt het me fijn.Door oogproblemen heb ik vaak hoofdpijn en ik kan me goed voorstellen dat dit dan verkoelend werkt en ook tegen rinkels, je stimuleert natuurlijk de bloedsomloop. Ik doe graag mee met deze winactie.

 10. Ik heb hier nog nooit van gehoord, maar wat lijkt het me fijn.Door oogproblemen heb ik vaak hoofdpijn en ik kan me goed voorstellen dat dit dan verkoelend werkt en ook tegen rinkels, je stimuleert natuurlijk de bloedsomloop. Ik doe graag mee met deze winactie.

 11. Ik zag het laatst ergens liggen en vroeg mij toen af wat het was. Na het lezen van je blog ben ik enorm benieuwd geworden en doe dan ook heel graag mee met je winactie!

 12. Toffe actie. Lijkt me heerlijk om deze mooie set te winnen. Momenteel ben bezig met een zoektocht naar meer balans in mijn leven. Daarin zit ook meer tijd voor mezelf in het dagelijks leven, dus een lekker badkamer ritueel voor het slapen gaan is iets wat ik mezelf nu aan het leren ben. Hoe fijn zou het zijn om dit aan te vullen met deze mooie set. Zo fijn dat je deze set kunt gebruiken met je eigen beauty producten, ik ga heel hard duimen

 13. Toffe actie. Lijkt me heerlijk om deze mooie set te winnen. Momenteel ben bezig met een zoektocht naar meer balans in mijn leven. Daarin zit ook meer tijd voor mezelf in het dagelijks leven, dus een lekker badkamer ritueel voor het slapen gaan is iets wat ik mezelf nu aan het leren ben. Hoe fijn zou het zijn om dit aan te vullen met deze mooie set. Zo fijn dat je deze set kunt gebruiken met je eigen beauty producten, ik ga heel hard duimen

 14. wat leuk! ik had hier nog nooit van gehoord. ik heb af en toe een migraine achtige hoofdpijn. ben benieuwd of het daar ook bij helpt. dus ik doe heel graag mee

 15. wat leuk! ik had hier nog nooit van gehoord. ik heb af en toe een migraine achtige hoofdpijn. ben benieuwd of het daar ook bij helpt. dus ik doe heel graag mee

 16. Wat leuk, zo’n roller. Ik kende de toepassing van roze kwarts op deze manier nog niet, wel de werking natuurlijk. Het ziet er ook fijn uit, in zo’n doosje.

 17. Wat leuk, zo’n roller. Ik kende de toepassing van roze kwarts op deze manier nog niet, wel de werking natuurlijk. Het ziet er ook fijn uit, in zo’n doosje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.