Lingerie van UK Lingerie

Als ik ergens een hekel aan heb is het lingerie (ondergoed, bh’s & zwemkleding) kopen en moeten passen in de winkel. Om die ergernis te voorkomen bestel ik mijn lingerie gewoon lekker online vanaf de bank in mijn onesie. 

Naast comfortabele en mooie lingerie kun je bij UK Lingerie ook terecht voor corrigerende lingerie/bodies, loungewear, korsetten, nachtjapons, pyjama’s, kimono’s en badjassen. Kortom; meer dan genoeg keus!

Ik bestelde er een aantal bh’s en een lingerie jumpsuit. De Britse maten zijn anders dan we hier in Nederland gewend zijn, maar bij elk item vind je een maattabel waarin je kunt zien welke maat je nodig hebt. Mocht je toch iets bestellen wat niet perfect zit? Dan is retourneren (op eigen kosten) geen probleem.

Zo koos ik een zwarte push up bh van het merk Pretty Polly. Geloof het of niet, maar dankzij het maattabel had ik in een keer precies de goede maat bh uitgekozen! De band is versierd met kant, een strikje in het midden, beugels voor extra steun en de bh bandjes kun je er eventueel afhalen. Dit is nu al mijn meest favoriete bh die ik heb, hij zit ontzettend comfortabel en zorgt voor een vollere decolleté. – €15,68

Daarnaast zocht ik nog een bh uit met kanten details en een strikje in het midden. Ook deze bh was precies in de goede maat dankzij het maattabel. In de bh zitten pads, die je er eventueel uit kunt halen. Helaas is dit merk niet meer te koop via UK Lingerie, maar ze hebben ontzettend veel keus in lingerie van goede kwaliteit! – €29,12

En, last but not least, koos ik een lingerie jumpsuit van het merk Leg Avenue. Het merk combineert comfort en sexy met elkaar, wat zich uit in prachtige items. Deze valt vrij ruim, ik had hier makkelijk een maat kleiner van kunnen hebben, maar bij dit item vind ik het ook wel lekker als het wat losser zit. De achterkant is vrij bloot, aan de zijkanten bij de broek en bij het decolleté zit kant. Ook op de bandjes zit kant verwerkt. Rondom de heupen zit elastiek in de jumpsuit. – €41,44

Ik ben ontzettend tevreden met de producten die ik heb mogen ontvangen. De lingerie is van erg goede kwaliteit en zit erg comfortabel. De push up bh is mijn favoriete bh op het moment. Ondanks dat bestelde producten uit Engeland moeten komen heb je ze erg snel in huis. Dit is een website waar ik zeker nog vaker lingerie zal gaan bestellen.

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

44 gedachten aan “Lingerie van UK Lingerie”

  1. Voorheen had ik bh’s van de Hema, die waren vrij snel kapot altijd. Van de Hunkemöller zijn ook fijn, maar soms wat aan de prijzige kant. Het fijne aan deze vind ik dat ik ze thuis kan passen wanneer ik er zin in heb en de prijs/kwaliteit verhouding vind ik erg goed.

  1. Voorheen had ik bh’s van de Hema, die waren vrij snel kapot altijd. Van de Hunkemöller zijn ook fijn, maar soms wat aan de prijzige kant. Het fijne aan deze vind ik dat ik ze thuis kan passen wanneer ik er zin in heb en de prijs/kwaliteit verhouding vind ik erg goed.

  1. Dan zou ik inderdaad ook nog even wachten totdat je op een stabiel gewicht komt (stil staat). Mijn moeder heeft dat ook een tijd zo gedaan na haar gastric bypass.

  1. Dan zou ik inderdaad ook nog even wachten totdat je op een stabiel gewicht komt (stil staat). Mijn moeder heeft dat ook een tijd zo gedaan na haar gastric bypass.

 1. Nog nooit van een lingerie jumpsuit gehoord, maar lijkt me ideaal. Toch sexy, maar ook heel comfortabel. Heb nog nooit eerder van de website gehoord, maar het klinkt niet verkeerd.

 2. Heel mooi! Ik ben er ook niet dol op om het te passen in een winkel, maar doe het liever wel dan weet ik zeker dat het goed en comfortabel zit.

 3. Heel mooi! Ik ben er ook niet dol op om het te passen in een winkel, maar doe het liever wel dan weet ik zeker dat het goed en comfortabel zit.

  1. Ik heb even gezocht voor je, maar kon deze merken niet terug vinden in Nederland (op sexy carnavalskleding na van het merk Leg Avenue). Het verzenden naar Nederland kost je overigens niets bij deze website. 😉

 4. Pingback: Sans-online outfit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.