Lorac mega pro 3 oogschaduw palette

Een tijd geleden bestelde ik het Lorac mega pro 3 oogschaduw palette, dit is een palette waarmee je allerlei kanten op kunt door de diverse kleuren die erin zitten. Benieuwd naar de swatches en de ooglook die ik met palette maakte?

Het palette zelf is van wit karton met daarop in gouden letters: Lorac Los Angeles mega pro 3. Als je het oogschaduw palette openklapt, vind je aan de binnenkant van het deksel een grote spiegel.

Het originele palette kost zo’n $58,- en is waarschijnlijk niet meer te verkrijgen, aangezien het Lorac mega pro 3 palette een limited edition is. Dit is dan ook niet het originele oogschaduw palette, maar een namaak versie ervan, waarvan de prijs rond de $9,- ligt. Op de site van Lorac zelf kon ik dit palette ook niet meer terug vinden, maar als je op die naam zoekt krijg je een aantal sites die de namaak versie aanbieden, deze komt van Light in the Box.

Het palette bevat 32 prachtige kleuren, met name veel nude en bruintinten. De bovenste twee rijen zijn matte tinten en de onderste twee rijen hebben een shimmer finish.

De matte tinten zijn redelijk goed gepigmenteerd, sommige lichte kleuren vallen wat weg op mijn lichte huid. De tinten met shimmer finish zijn ontzettend goed gepigmenteerd, ik ben dan ook een groter fan van de shimmer tinten dan van de matte tinten.

De oogschaduw pakt goed op en is goed te blenden, maar heeft wel last van fall out.

Mijn favoriete kleuren uit dit palette zijn: pecan, sequoia, brown sugar, cider,rust, rose quartz & pomegranate.

SwatchesBovenste rij v.l.n.r. pink cream, tan, pecan, walnut, dusty mauve, violet gray, eggplant & dk. navy.Tweede rij v.l.n.r. crêpe, toffee, mist, vintage, hickory, maple, bark & jet black.Derde rij v.l.n.r. snow, cava, cider, bellini, brown sugar, sequoia, glacier & deep fog.Vierde rij v.l.n.r. tulle, pink bronze, rust, rose quartz, olive, dk. roast, pomegranate & licorice.

OoglookVoor deze ooglook heb ik de volgende kleuren oogschaduw uit het palette gebruikt: dusty mauve (crease), bark (buitenste ooghoek), snow (wenkbrauwbot), tulle (binnenste ooghoek) & pomegranate (buitenste ooghoek).

Mascara (L’Orèal Paris volume million lashes), wenkbrauwen (NYC show time brow gel), primer (NYX jumbo eyepencil #604 milk), eyeliner (Essence liquid ink eyeliner).

Wat vind jij van dit oogschaduw palette?

* Deze review/post is tot stand gekomen in samenwerking met een merk/bedrijf. Lees mijn disclaimer.

27 gedachten over “Lorac mega pro 3 oogschaduw palette”

  1. Heel eerlijk? Ik ken dit merk helemaal niet. Shame on me! Maar wel leuk om er zo kennis mee te maken. Wat een diversiteit aan kleuren zit er in dit palette. En best een goede pigmentatie. En je ooglook vind ik echt prachtig geworden 😉

  2. Wat een mooi palet zeg. Maar niets voor mij, ik zou niet weten waar ik moest beginnen met al die kleuren. Ik vind jouw ooglook ook echt super mooi, ik krijg mijn eyeliner nooit zo strak!

  3. Ik ken het merk nog helemaal niet? Het ziet er op het 1e gezicht goed uit. De matte kleuren vallen me ietsje tegen qua pigmentatie. De shimmer kleuren zijn wel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *