L’Orèal infaillible concealer & true match perfecting powder

Kruidvat had laatst de actie 1+1 gratis op de make-up van L’Orèal paris. Dat kwam mij goed uit, want ik was nieuwsgierig naar de infaillible concealer (die een dupe zou zijn van de Tarte shape tape concealer). Daarnaast is mijn huidige compact powder van Max Factor bijna op, perfecte timing om eens een andere te proberen.

Infaillible more than concealer

Ik vind de verpakking van de concealer clean en mooi. Niet teveel poespas, de nodige informatie staat erop en de vormgeving van de dop is leuk gedaan.

Ik ging voor de kleur #324 oatmeal. Oatmeal is de op één na lichtste kleur. In totaal zijn er 9 verschillende kleuren van de infaillible more than concealer verkrijgbaar.

Ingrediënten: AQUA / WATER, UNDECANE, GLYCERIN, DIMETHICONE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PENTYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, TRIDECANE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, MAGNESIUM, SULFATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, OCTYLDODECANOL, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, CELLULOSE GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SILICA SILYLATE, ACRYLONITRILE/METHYL METHACRYLATE/VINYLIDENE CHLORIDE COPOLYMER, PARFUM / FRAGRANCE, TRIHYDROXYSTEARIN, ALUMINUM HYDROXIDE, ACETYLATED GLYCOL STEARATE, ISOBUTANE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, CITRONELLOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE [+/- MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77510 / FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE] (F.I.L. B225110/1).

De concealer is voorzien van een extra grote (jumbo) applicator, zodat je donkere kringen en imperfecties in een keer kunt bedekken.

De concealer heeft een intense dekking, waarbij het zorgt voor een vlekkeloze matte finish. De formule is waterproof, niet vet en zorgt 24 uur lang voor een egale dekking.

Je moet er wel voor zorgen dat je huid niet droog is, want anders ‘hoopt’ de concealer op en zie je hem zitten. Het trekt dan als het ware in de droge huidlijnen.

Dankzij de extra grote applicator heb je voldoende concealer om aan te brengen. De concealer is voorzien van een frisse licht zoete geur, maar voor mensen met een erg gevoelige huid kan ik me voorstellen dat de toegevoegde parfum een probleem kan zijn.

De jumbo applicator van L’Orèal Paris infaillible more than concealer (onder) in vergelijking met de conceal & define applicator van Revolution (boven).

Volgens L’Orèal Paris is de concealer ook te gebruiken om te highlighten & contouren of als foundation. De kleur die ik heb gekozen is te licht voor mijn huid om te gebruiken als foundation, maar als highlighter en concealer doet hij prima zijn werk! Ik wil binnenkort een donkerdere tint van deze concealer proberen als foundation.

Zonder make-up    | Alleen concealer   | Foundation + concealer

L’Orèal Paris infaillible more than concealer 11 ml voor €13,99 bij de Kruidvat (bij de DM kosten ze €9,95 per stuk).

True match super-blendable perfecting powder

De true match super-blendable perfecting powder zit in een kunststof doosje met doorzichtig deksel. Zelf vind ik dit altijd erg prettig, zo kun je meteen de kleur van een product zien.

Ingrediënten: Talc, Zea Mays Starch/Corn Starch, Cocos Nucifera Oil/Coconut Oil, Magnesium Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Mangifera Indica Seed Butter/Mango Seed Butter, Theobroma Cacao Seed Butter/Cocoa Seed Butter May Contain: CI77491, CI77492, Ci77499/Iron Oxides, CI77891/Titanium Dioxide.

Ik koos de kleur C2 rose vanilla uit een totaal van 8 kleuren. Ik heb hem qua kleur op de gok gekocht. Toen ik hem langs mijn oude poeder van Max Factor hield (creme puff pressed powder #55 candle glow), was deze een stuk lichter van kleur. Het eindresultaat op mijn huid viel me gelukkig alles mee, de kleur is een perfecte match met mijn huid en lijkt wel samen te smelten.

Iets waar ik thuis pas achter kwam; aan de achterkant zit een spiegeltje met een sponsje. Ik breng mijn poeder altijd met een kwast aan, dus dit sponsje blijft hoogstwaarschijnlijk onaangeraakt in het doosje.

De poeder geeft een egale, matte en frisse tint aan het gezicht. De poeder voelt heerlijk zacht aan op de huid, pakt makkelijk op en is goed aan te brengen. Ik ben aangenaam verrast door de true match poeder van L’Orèal Paris.

L’Orèal Paris true match perfecting powder 9gr. voor €14,99 bij de Kruidvat.

Full face met de infaillible concealer, BH Cosmetics liquid foundation & de true match perfecting powder. Bronzer van Les Couleurs de Noir & Highlighter van MAC.

11 gedachten aan “L’Orèal infaillible concealer & true match perfecting powder”

  1. Lijken me heel fijne producten! Ik koop eigenlijk bijna nooit iets van L’Oréal, maar ik ga het de volgende keer toch maar eens bekijken! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *