Lottie London #LASHGOALS ultra volumising mascara

Een tijdje geleden won ik bij de Kruidvat een grote doos vol met producten van Lottie London. Om alle producten nou in één artikel te proppen zou wel heel veel worden, dus ik heb besloten om de producten apart te reviewen. Ik trap af met de Lottie London #LASHGOALS mascara.

De mascara heeft een zwarte verpakking met turquoise glinsterende dop en letters erop.

De mascara is vrij van parabenen, dierproefvrij, veganistisch en gluten-vrij.

Ingrediënten: Water [Aqua], PVP, Synthetic Beeswax, Palmitic Acid, Hydrogenated Microcrystalline Wax [Hydrogenated Microcrystalline Cera], Cetyl Alcohol, Talc, Stearic Acid, Triethanolamine, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax [Helianthus Annuus Seed Cera], Cyclopentasiloxane, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Wax [Citrus Aurantium Dulcis Peel Cera], Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Cyclohexasiloxane, Rhus Verniciflua Peel Wax [Rhus Verniciflua Peel Cera], Shorea Robusta Resin, Trihydroxystearin, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Iron Oxides [CI 77499].

Het borsteltje van de mascara begint dik en loopt naar het uiteinde toe smal uit. Daarnaast zit er ook een soort van golf in het borsteltje. Ik had er zo mijn twijfels over, maar het borsteltje werkt eigenlijk best fijn. In het begin is het even wennen hoe je hem het beste kunt gebruiken. Door de aparte vorm van het borsteltje raakt hij alle wimperharen goed.

Ik heb vrij kleine wimperharen, helemaal mijn onderste wimperrand. Dankzij het smalle uiteinde kun je hier prima bij, evenals bij de ooghoeken.

Persoonlijk houd ik ervan als een mascara zorgt voor meer volume en het tegelijkertijd toch nog natuurlijk laat lijken. Deze mascara had van mij de wimpers nog net wat meer mogen separeren, maar verder is het een fijne/prima mascara.

De #LASHGOALS mascara van Lottie London kost €7,99 en is te koop bij de Kruidvat.

Misschien is de deep darkness intense black mascara van Lavera ook wel iets voor jou.

18 gedachten aan “Lottie London #LASHGOALS ultra volumising mascara”

  1. Ik vind de mascara er ook gewoon erg mooi uit zien. Ik heb zelf nog nooit iets van dit merk uitgeprobeerd, maar nu ik lees dat het dierproefvrij is ga ik dat denk ik toch eens doen. Altijd zo’n groot pluspunt!

  2. Thanks for the marvelous posting! I really enjoyed reading it, you can be a great author.
    I will be sure to bookmark your blog and definitely will come back in the future.

    I want to encourage yourself to continue your great
    job, have a nice evening!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *