Make-up Revolution i ♥ surprise – rose gold

Mijn zusje belde mij van de week op, ze had mee gedaan aan een winactie van Beauty88, waarin ze mij had getagd en ze had gewonnen! We mochten dus allebei een surprise egg van Make-up Revolution uitzoeken. Ik ging voor de kleur rose gold en wil hem jullie graag even showen..

Ik had ze al zien liggen in de schappen van de Kruidvat. Verkrijgbaar in 6 verschillende varianten, maar ik twijfelde en ging alleen met het i heart chocolate rose gold palette naar huis.

Totdat ik er dus een mocht uitzoeken. Ik ging voor de rose gold variant..

De surprise egg bevat 2 highlighters en 5 kleuren oogschaduw, waarvan 4 creamy en 1 matte oogschaduw.

De surprise egg is vrij compact en daardoor ook erg makkelijk mee te nemen in je handtas.

Hierboven de swatches van de highlighters – 1x swatchen.

Mag ik een applausje voor de geweldige pigmentatie van deze oogschaduws!? Ik vind ze echt prachtig en ben hier zó blij mee. Van dit soort swatches (1x swatchen) met zulke goede pigmentatie gaat mijn beauty hartje echt sneller kloppen.

De matte oogschaduw is net even wat minder goed gepigmenteerd dan de vier creamy oogschaduws, maar voor een matte oogschaduw is er niks mis mee. Vooral de eerste en de vierde kleur in het rijtje swatches springen er echt uit voor mij, ik vind ze zó mooi!

Ik had er dolgraag zelf een ooglook mee willen maken en op mijn blog willen plaatsen, maar door omstandigheden zat dat er even niet in. Mijn zusje heeft hetzelfde kleur ei gekozen en stuurde deze foto door, handig!

De i heart surprise eieren zijn onder andere te koop bij de Kruidvat en Beauty88.nl voor €5,95 per stuk.

Heb jij al een surprise egg? Zo ja, welke?

15 gedachten aan “Make-up Revolution i ♥ surprise – rose gold”

  1. Ik heb deze al op verschillende blogs zien voorbij komen en schrik elke keer weer opnieuw van de pigmentatie! Wow! Staat je trouwens heel goed! Mooie kleuren!

  2. Het ziet er echt prachtig uit. En die shimmers en pigmentatie ook. Wow! Toch durf ik het niet aan om dit op mijn huid aan te brengen. Mijn huid is nu extra gevoelig dus ik ben heel voorzichtig aan het aftasten. Na een extreem allergische reactie van de week van mijn ogen (waar ik ook een paar dagen later voor bij de huisarts zat) ga ik alleen voor de high end of apotheker-merken en gebruik ik nagenoeg geen make-up…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.