Makeup Revolution strobe highlighter – flash

Makeup Revolution strobe highlighterDe strobe highlighter van Makeup Revolution ligt al een tijdje in de ’te reviewen’ bak & nu moest het er eindelijk maar eens van komen. Geen idee waarom ik zo lang heb gewacht met het testen van deze highlighter, want hij is echt pretty!

Flash

De highlighter van Makeup Revolution zit in een rond doosje met een bol, doorzichtig deksel. In het goud staat de merknaam en wat het is (strobe highlighter) erop.

Lekker clear, niet teveel poespas en dankzij het doorzichtige deksel kun je meteen de prachtige highlighter bekijken.

Het woordje strobe is waarschijnlijk afgeleidt van het woordje strobing, een vrij simpele techniek waarbij je highlighter aanbrengt op de delen in je gezicht waar het licht van nature op valt. 

strobe highlighter flash

Op de achterkant vind je de naam van de highlighter; Flash. Ook vind je er de ingrediënten en een waarschuwing dat je moet stoppen met het gebruik van de highlighter als er uitslag of roodheid optreedt en als je jeuk krijgt.

Ingrediënten

Ingrediënten: Mica, Talc, Polymethyl methacrylate, Dimethicone, Nylon 12, Silica, Magnesium aluminium silicate, Phenoxyethanol, Methylparaben, (kan bevatten: CI77891, CI77491, CI77492, CI77499).

Strobe highlighter Makeup Revolution

Highlighter flash

In eerste instantie lijkt het een witte highlighter. Als je hem heen en weer beweegt of als het licht er op een bepaalde manier opvalt, dan zie je een hele mooie groene gloed/ondertoon in de highlighter zitten.

Swatch flash

Hierboven een swatch van de strobe highlighter in de kleur Flash op mijn hand. De highlighter is ontzettend goed gepigmenteerd en op deze foto kun je goed de groene gloed/ondertoon zien die ik bedoel (was niet makkelijk vast te leggen).

Ook met de kwast pakt de highlighter goed op en is ‘ie makkelijk aan te brengen. Het is een kleur met een koele ondertoon en een prachtige groene gloed.

Hieronder een full face foto met Flash op mijn jukbeenderen. Benieuwd naar de bronzer die ik op heb op onderstaande foto? Je leest er hier meer over.

fullface

De highlighter is onder andere te koop bij de Etos en Boozyshop & kost €3,95.

Wat vindt jij van de strobe highlighter van Makeup Revolution in de kleur Flash?

15 gedachten aan “Makeup Revolution strobe highlighter – flash”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.