Manhattan high shine lipgloss

Manhattan high shine lipgloss
Deze lipglosses van Manhattan liggen al lange tijd (lees: een jaar) te wachten op een review, maar op de een of andere manier kwam het er elke keer niet van of dan vergat ik ze weer. Voordeel van lipgloss is dat je ze wel kunt gebruiken, nog voordat je foto’s hebt.

Zoals ik al zei heb ik ze dus al een tijdje, maar ze zitten in het vaste assortiment van Manhattan, dus ze zijn nog steeds verkrijgbaar.

De lipgloss zit in een doorzichtige huls, waardoor je de kleur meteen kunt zien, met een zwarte dop.

Ze hebben helaas geen namen, alleen nummers.

V.l.n.r. 19L, 29G & 56N.

De sponsapplicator is erg fijn in gebruik en de lipgloss zelf heeft een hele subtiele lichtzoete geur.

Swatches

De lipgloss is goed gepigmenteerd en geeft een mooie egale dekking, het is meer een sheer lipgloss. De naam high shine doen ze zeker eer aan, zoals je ziet op bovenstaande foto’s zie je de reflectie van het licht van het raam terug in de lipgloss.

Ze bevatten allemaal een glittertje, maar wel alle drie een andere. Vooral de goud/roze glitters in de tweede (29G) vind ik erg mooi. De lipglosses zijn ook erg mooi over een lipstick heen.

Normaal ben ik niet zo’n fan van lipgloss, maar voor deze maak ik een uitzondering!

Manhattan is voor zover ik weet niet te koop in Nederland. Mocht je bij de DM in Duitsland komen, dan zou ik zeker even bij het schap van Manhattan gaan kijken. Ze kosten €2,45 per stuk.

14 gedachten over “Manhattan high shine lipgloss”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *