Manhattan intense effect oogschaduw

Bij de DM kocht ik twee intense effect mono oogschaduws van Manhattan. Ik koop vrijwel nooit mono oogschaduws, want ik ga veel liever voor een oogschaduw palette. Deze kleuren vond ik zo mooi, dat ik ze niet achter kon laten!

De mono’s van Manhattan zitten in een rond, plat doosje, wat het makkelijk maakt ze te stapelen. Het deksel is doorzichtig zodat je tegen de kleuren aan kijkt, iets waar ik zelf altijd erg blij van wordt. De doosjes sluiten goed en zijn lekker compact.
De intense effect mono oogschaduws zijn 2 kleurig (niet echt mono dus), aan de ene kant een effen kleur en aan de andere kant 2 kleuren door elkaar.
De oogschaduws zijn in de oven gebakken en erg goed gepigmenteerd, ook heb ik géén last van fall-out.
Je kunt ze zowel droog als nat aanbrengen, voor een nog intenser effect.
De mono’s kosten €3,45 per stuk en er zijn nog meer prachtige varianten verkrijgbaar.
Blue is back
Blue is back is aan de ene kant blauw (een prachtige kleur blauw waar ik meteen verliefd op was!) en aan de andere kant licht- en donkergrijs door elkaar.
De blauwe kleur is gewoon; perfect! De grijze kleur is ook erg mooi, al valt ‘ie een stuk donkerder uit dan ik had verwacht.
Peach party
Peach party is aan de ene kant bordeauxrood en aan de andere kant roze en oranje/koraal achtig van kleur.
De bordeauxrode (vind de kleur moeilijk te omschrijven) oogschaduw lijkt op de swatch meer naar bruin te neigen, de roze en oranje/koraal kleurige oogschaduw vind ik echt wow! De kleur is heel apart/speciaal, maar zó ontzettend mooi!
 
Swatches + ooglooks
Wat vindt jij van deze mono oogschaduw?

7 gedachten aan “Manhattan intense effect oogschaduw”

  1. oejoehjoei, deze zijn best wel heel intens en indrukwekkende vind ik…erg apart, juist doordat de kleuren gemixt zijn en je dit ook goed terug ziet in de swatches….maar wel heel erg mooi om te zien,….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.