Max Factor colour elixir lipstick – Burnt caramel

Burnt caramel van Max Factor komt uit de colour elixir lipstick collectie. Een collectie met verschillende kleuren lipsticks met verzorgende eigenschappen die je lippen zacht en glanzend maken. Dat en de mooie kleur van burnt caramel zorgden ervoor dat ‘ie in mijn collectie belandde.

De lipsticks uit de colour elixir collectie bestaan voor 60% uit een verzorgend elixir dat is samengesteld uit ingrediënten zoals aloë vera, shea boter, anti-oxidanten uit witte thee & avocado.

 

De lipstick zit in een matte gouden huls met aan de onderkant een doorzichtig stukje, waarbij je de kleur van de lipstick kunt zien. Handig, want zo kun je meteen zien om welke kleur het gaat (mijn lipsticks staan voornamelijk ondersteboven in mijn stash). In de lipstick zelf staat de X van Max Factor gedrukt. Daarnaast is de lipstick helemaal indraaibaar, wat ervoor zorgt dat de kans op het kapot stoten van je lipstick aanzienlijk kleiner wordt.

Burnt caramel is erg creamy, hij smeert soepel uit over de lippen en droogt ze niet uit. Wat dat betreft doet deze lipstick echt wat het belooft: je lippen verzorgen en tegelijkertijd voorzien van een trendy kleurtje. Naderhand voelt het alsof ik een goed verzorgende/moisturizing lipbalm op heb gehad. Er zit een hele lichte zoete geur aan de lipstick, maar zelf vind ik dit wel prettig.

Hij blijft makkelijk een paar uur zitten zonder te vervagen. Doordat hij zo creamy is zul je hem af en toe moeten bijwerken, zeker na het wegwerken van een diner.

De lipstick kost €12,49 en is te koop bij diverse drogisterijen.

Naast burnt caramel reviewde ik ook al eens de kleuren Mulberry & Ruby Tuesday uit deze elixir collectie.

8 gedachten aan “Max Factor colour elixir lipstick – Burnt caramel”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.