Maybelline The Blushed Nudes palette

The Blushed Nudes, ook wel bekend als de opvolger van The Nudes. Ik greep er elke keer naast in de winkels. Of hij was al uitverkocht of ze verkochten hem gewoonweg niet. Uiteindelijk heb ik hem toch weten te bemachtigen, benieuwd wat ik er van vindt? Lees snel verder..

Over The Nudes palette was (en ben) ik erg enthousiast. Daarom was ik ook zo benieuwd naar The Blushed Nudes en de kleuren van het palette spreken me erg aan.
Het palette voelt stevig aan, is metaal/rosé kleurig en heeft een doorzichtig venster zodat je de kleuren oogschaduw meteen kunt zien.
Op de achterkant van het palette staat wat algemene informatie, zoals de ingrediëntenlijst, maar ook dat je 13 looks kunt maken met dit palette. Zo heb je quads (4 kleuren), trio’s (3 kleuren) en duo’s (2 kleuren). Zelf ben ik hier niet zo van, want als je de kleuren combineert zoals je het zelf wilt kun je volgens mij veel meer dan 13 looks uit dit palette halen.
Als ik het palette open (sluit goed) kom ik een dubbelzijdige spons- en kwast applicator tegen.
Het palette bevat 12 kleuren, waarvan 1 matte en de rest shimmer. De bovenste rij bevat lichte kleuren en de onderste rij bevat donkere kleuren.
De oogschaduw is goed gepigmenteerd, maar wel vrij poederig. Desondanks heb ik geen last van fall-out tijdens het aanbrengen van de oogschaduw op mijn ogen.
Zonder oogschaduwbasis blijft ‘ie prima zo’n 5/6 uur goed zitten, ik denk dat het nog langer blijft zitten wanneer je wel een oogschaduwbasis gebruikt.
Met name de eerste 4 kleuren (bovenste rij) zijn vrij licht en vallen daarom wat weg op mijn lichte huid. De 5e uit dit rijtje is de enige matte kleur in het palette en voor een matte oogschaduw ben ik erg tevreden.
De onderste rij bevat wat donkerdere kleuren, deze spreken mij wat meer aan. De kleuren zijn veelzijdig en komen beter uit op mijn huid.
Al met al is het een veelzijdig palette met mooie kleuren en een goede pigmentatie. Niet wauw, maar ook zeker niet slecht. Het palette is te koop bij verschillende drogisterijen, je vindt hem onder andere ook hier en kost €15,99.

6 gedachten aan “Maybelline The Blushed Nudes palette”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.