Maybelline color sensational lipstick Copper brown & Vivid rose

De color sensational lipsticks van Maybelline zijn er in een heleboel prachtige kleuren, van subtiel nude tot fel roze. Ze zijn lekker opvallend dankzij de gekleurde huls/dop. Vandaag review ik er twee voor jullie.

Zoals ik dus zei review ik vandaag twee color sensational lipsticks voor jullie, namelijk Copper brown & Vivid rose.

De lipsticks vallen lekker op dankzij de gekleurde huls/dop, die dezelfde kleur heeft als de lipstick zelf. Persoonlijk vind ik dit erg handig, zo kun je snel zien met welke kleur je te maken hebt.

Copper brown is zoals de naam al doet vermoeden een koper bruine kleur lipstick met glitters en een intense glans. Ik denk dat deze kleur met name erg geschikt is voor de herfst. De lipstick smeert soepel uit en is goed gepigmenteerd.

Vivid rose is een felle roze kleur en ontzettend goed gepigmenteerd. De kleur is prachtig voor naar een feestje en ideaal voor de zomerperiode.

Een groot pluspunt vind ik altijd als de lipstick helemaal in de huls draait. Zo is de kans op kapot stoten meteen aanzienlijk kleiner.

De lipsticks houden makkelijk een aantal uren stand op je lippen, wel zul je hem af en toe moeten bijwerken, met name na een uitgebreid diner (een drankje en hapje overleven ze wel).

De prijs van de lipsticks ligt rond de €9,99 per stuk.

Vivid rose

Copper brown

Welke van de twee vindt jij het mooist?

11 gedachten aan “Maybelline color sensational lipstick Copper brown & Vivid rose”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.