Mega shoplog (DM, Kruidvat, Hema, Primark & meer!)

Elke keer ging ik hier wat shoppen en daar wat shoppen, maar ik vond het elke keer net te weinig om er een shoplog artikel aan te wijden. De oplossing? Een mega shoplog van allerlei winkels bij elkaar. Zo ging ik voor het eerst naar de Rossmann en kocht ik mijn eerste paar Ipanema teenslippers!

Bij de DM in Duitsland kocht ik twee nieuwe flessen shampoo van OGX op voorraad.
€7,95 per stuk (i.p.v. €10,99 in NL!).
Ik sloeg wat deo’s in. €1,75 per stuk.
Bij de Rossmann kocht ik alleen deze douchegel voor €0,55.
Deze vitamin shake Labello nam ik mee bij Big Bazar voor €1,79. Een aantal weken terug was ik ziek, ik liet vriendlief Dampo halen €4,25.
Desk planner van de Action voor €1,49.
Hoe gaaf is deze special effect nagellak? €3,75
Ik wilde nieuwe zilverkleurige oorbel knopjes, aangezien de oude kapot waren. Voor €3,00 kocht ik een setje.
Deze kleurrijke stickers scoorde ik voor €1,50 bij de Hema.


V.l.n.r. de twee setjes helemaal links betaalde ik €1,00 per stuk voor, de zwart/bruine stickers €1,00, decoratieslinger €2,00, allemaal van de Hema. De cadeaulabels ‘for you’ komen van de Xenos en waren €0,50 per stuk.

Ik koop eigenlijk nooit sieraden bij de Hema, maar toen ik op zoek was naar nieuwe oorbellen kwam ik deze leukerds tegen. Ik kocht vier setjes van 3 voor €3,50 per stuk.
Bij de Hema kocht ik ook nog een shimmering body dry oil voor de lichte huid. Dit lijkt me erg leuk voor in de zomer voor op je zongebruinde benen/armen. €5,00
Ik scoorde nog wat kanten anti-slip sokjes bij de Primark voor €3,50 per stuk.
Bovenstaande crop top was té leuk om te laten liggen en alhoewel de zomer nog ver te zoeken is, kocht ik hem voor €8,00.
Bij de Kruidvat was een schap met 2e artikel voor €0,10, wait whut!? Ik nam twee producten van Fa mee voor €3,39 en €0,10.
Tijdens de 1+1 gratis actie van de Kruidvat kocht ik deze 3 gellakjes van Rimmel London. Normaal €7,99 per stuk.
De vivid matte liquid van MNY kocht ik ook nog tijdens de 1+1 gratis make-up actie, normaal €6,99.
De andere vivid matte liquid kocht ik samen met de terre indienne bricks bronzer €13,99 en de color tattoo €9,99, met een 1+1 gratis op alles van MNY (ik kocht ook nog iets voor in een winactie!).
De winperkruller komt van de DM in Duitsland, €2,45.
Van Essence kocht ik een wenkbrauwpotlood, ook tijdens de 1+1 gratis actie, maar Catrice en Essence bleken echter uitgesloten te zijn van deze actie. €1,59.
De douche foam van Kneipp komt van de Etos €5,59. De twee body mousses van Kneipp kocht ik vorige week bij de Kruidvat, €9,99 per stuk, maar nu met €5,00 korting!
Er was een leuke korting bij de Etos van Essie. Voor de base coat betaalde ik €10,00 in plaats van €12,99. Daarnaast was het twee lakjes voor €15,00, waarop ik twee kleuren meenam: coconut cove en muchi muchi. Mademoiselle kocht ik een tijdje terug al voor de normaalprijs van €10,00.
& ik kocht Ipanema teenslippers, yay! Ik twijfelde heel erg tussen de zwarte en de roze, maar ben uiteindelijk voor de zwarte gegaan i.v.m. combineren. Hoe leuk zijn de glitters op de bandjes? (Misschien dat ik de roze alsnog een keer erbij haal, want die waren ook erg leuk). €24,95

15 gedachten aan “Mega shoplog (DM, Kruidvat, Hema, Primark & meer!)”

  1. Ahh die crop top met die patches is echt onwijs leuk! En alle make-up die je hebt gehaald ook. Leuk om te zien wat je allemaal gekocht hebt 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *