Mega winactie!

Je kunt een pakket winnen (door mij zelf samengesteld) ter waarde van ruim €200!! Waarom? Omdat ik onlangs jarig ben geweest (en wie jarig is trakteert), om mijn lezers/volgers te bedanken en het is alweer even geleden sinds de laatste winactie, redenen genoeg dacht ik zo! 

In een poll op Instagram had ik gevraagd aan jullie of ik de inhoud van het winactie pakket moest onthullen of het een verrassing moest laten. Er werd, met grote meerderheid, gestemd op het een verrassing laten. De exacte inhoud blijft dus een verrassing, maar ik zal een aantal merken verklappen die je kunt verwachten in het pakket.

Er zitten onder andere producten in van Kneipp, Catrice, MUA, Balea, Dr. Organic, Ziaja, Louis Widmer, SPA, Freedom, L’Orèal Paris, Sence beauty, Rituals, Victoria’s Secret, Eylure, Lancaster, Saffron, Treacle Moon & meer..

Hoe maak je kans?
– Laat in een reactie onder deze post weten dat je mee doet & waarom jij wilt winnen.
– Laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje.
– Open voor Nederland & België.

Niet verplicht, maar zorgt voor extra winkansen (+1):
– Jouvence volgen via Facebook.
– Jouvence volgen via Instagram.
Volg Cherie Magazine op Facebook
– Tag onder de winactie foto op Instagram en/of Facebook minstens 2 vrienden.
– Het winactie bericht van Jouvence delen op Facebook.

Alle verplichte stappen worden gecontroleerd, voor elke extra winkans komt je naam 1 keer extra in de pot (zodat je meer kans maakt). Meedoen kan tot en met zondag 23 juni 2019 23:59 uur. De winnaar ontvangt zo snel mogelijk een mailbericht van mij.

WINACTIE IS GESLOTEN

148 gedachten over “Mega winactie!

 1. Wauw ! Wat een waanzinnige actie ! Iedereen verdient het om zo’n mooie goodiebag te winnen ! Ik vind het al GEWELDIG om mee te doen maar het zal natuurlijk FANTASTISCH zijn om deze geweldige producten in mijn bezit te hebben . Ik zal natuurlijk deze goodiebag met mijn ALLERLIEFSTE MOEDER dele want zo’n goodiebag vol met mooie beauty producten houd ik natuurlijk niet alleen voor mezelf .Ik zal helemaal in de wolken zijn als ik mag winnen 🙂

  1. Wauw, gefeliciteerd! Waarom wil ik graag winnen? Ik verdien het niet meer dan alle anderen, maar ik gun het mezelf natuurlijk wel meer 🙂
   Ik heb de eerste 3 extra’s ook al gedaan!
   Nog vele jaren!

  2. Wauw wat een gulle actie, nog van harte gefeliciteerd. En wat een fijne producten ik doe erg graag mee voor wat quality time met me vriendin na de geboorte van onze zoon. Heb alle stappen doorgelopen

 2. Heeel heel gaaf!! Na een wisselend en raar jaar met maagverkleining, galblaas operatie en flinke ontsteking zou ik mijzelf wel eens in watten willen leggen.

  Ik volg je social media al als melissaschrijft

 3. Heeel heel gaaf!! Na een wisselend en raar jaar met maagverkleining, galblaas operatie en flinke ontsteking zou ik mijzelf wel eens in watten willen leggen.

  Ik volg je social media al als melissaschrijft

  1. Ik weet niet zeker of ik al meegedaan heb maar ik wil heel graag winnen omdat ik bijna jarig ben en ik het mezelf eigenlijk ook wel een beetje gun door alle ellende..
   Ik volg je als het goed is overal.. mocht het zo zijn dat ik al mee heb gedaan excuus! Dan mag je er een verwijderen.

 4. Waaauw wat een gaaf pakket!! Ik ben deze maand jarig en weet nooit niets te vragen maar dit zou ik nu echt heel tof vinden!! Mijn beste vriendin ook jarig deze maand dus deel hem ook met haar!

 5. Waaauw wat een gaaf pakket!! Ik ben deze maand jarig en weet nooit niets te vragen maar dit zou ik nu echt heel tof vinden!! Mijn beste vriendin ook jarig deze maand dus deel hem ook met haar!

 6. Gun iedereen wel z’n verrassingspakket ☺️ Maar wordt zelf nooit verwend dus doe graag voor mezelf mee zie allemaal merken die goed zijn maar die ik niet altijd koop voor mezelf dus zou echt top zijn

 7. Gun iedereen wel z’n verrassingspakket ☺️ Maar wordt zelf nooit verwend dus doe graag voor mezelf mee zie allemaal merken die goed zijn maar die ik niet altijd koop voor mezelf dus zou echt top zijn

 8. Ik doe graag mee om mijn eigen is heerlijk te verwennen na een stressvol en verdrietig begin van het jaar. Zou heerlijk zijn en ben dol op heerlijke verrassingen. Fijn weekend

 9. Ik doe graag mee om mijn eigen is heerlijk te verwennen na een stressvol en verdrietig begin van het jaar. Zou heerlijk zijn en ben dol op heerlijke verrassingen. Fijn weekend

 10. WoW . Nog gefeliciteerd met je verjaardag . En wat leuk dat je aan je volgers denkt . Als ik dit geweldige verrassingspakket zou mogen winnen geef ik het aan mijn dochter . Zij heeft een rotperiode gehad en ze is nu eindelijk omhoog aan het klimmen!!!Wij zijn dan ook ongelooflijk trots op haar . En dat verdient een geweldig cadeau!!!

 11. WoW . Nog gefeliciteerd met je verjaardag . En wat leuk dat je aan je volgers denkt . Als ik dit geweldige verrassingspakket zou mogen winnen geef ik het aan mijn dochter . Zij heeft een rotperiode gehad en ze is nu eindelijk omhoog aan het klimmen!!!Wij zijn dan ook ongelooflijk trots op haar . En dat verdient een geweldig cadeau!!!

 12. wat een geweldig gebaar
  verras me maar met dit prachtige exemplaar
  mooi kado voor mijn 65e jaar
  #duimenmaar

 13. Nog van harte gefeliciteerd! Ik hou wel van verrassingen en verzorgingsproducten. Deze fantastische pakket zou ik wel willen ontvangen, al ben ik vast niet de enige 😉 Dat wordt duimpjes draaien.

 14. Nog van harte gefeliciteerd! Ik hou wel van verrassingen en verzorgingsproducten. Deze fantastische pakket zou ik wel willen ontvangen, al ben ik vast niet de enige 😉 Dat wordt duimpjes draaien.

 15. Super leuk pakket. Ik zou het graag willen winnen om mezelf te verwennen, ik heb een zwaar jaar door een auto aangereden nu bijna hersteld na een moeizame revalidatie nog een paar maandjes doorbijten. Ik wil ook mijn mama en een goede vriendin verwennen om er voor mij te zijn in deze moeilijke periode en ook daarbuiten.

 16. Oooh!!! Dol op verrassingen 🙂 Hihi, en aangezien ik begin juli ga bevallen, zou zo’n verwenpakketje echt te gek zijn! <3

 17. Omdat ik bijna jarig ben en mezelf eigenlijk altijd vergeet nu sinds ik kinderen heb
  En ook mijn verjaardag al denk 4 jaar ofzo niet echt meer gevierd heb.
  Onze meiden nu 6 en 3 nu ook weer tijd voor mezelf af en toe
  Nu bezig weer wat fitter te worden dmv sporten

 18. Oehhhh wauw dat lijkt me een heerlijk pakket zeg… ik maak dolgraag een kansje… ben net afgelopen woensdag getrouwd.. een superleuke drukke periode die ik nu lekker af kan sluiten qua voorbereidingen dan haha. Ik kan wel wat ilsiee time gebruiken. Groetjes

 19. Proficiat 🙂
  Wat een super leuke en gave prijs geef je weg. Ik ben gek op verrassingen en mijn dochters zullen graag helpen met uitpakken 🙂

 20. Proficiat 🙂
  Wat een super leuke en gave prijs geef je weg. Ik ben gek op verrassingen en mijn dochters zullen graag helpen met uitpakken 🙂

 21. Heerlijk, zo’n mooi verrassingspakket waar wij(alle volgers) kans op mogen maken. Ook ik doe supergraag mee, simpelweg omdat een doos vol cadeautjes voor mezelf niet in mijn leven voorkomt, haha.
  Ik volg je op Facebook en Instagram , en cheriemagazine volg ik nu ook. Ik gebruik overal dezelfde naam.

 22. Heerlijk, zo’n mooi verrassingspakket waar wij(alle volgers) kans op mogen maken. Ook ik doe supergraag mee, simpelweg omdat een doos vol cadeautjes voor mezelf niet in mijn leven voorkomt, haha.
  Ik volg je op Facebook en Instagram , en cheriemagazine volg ik nu ook. Ik gebruik overal dezelfde naam.

 23. Super leuk!!! Uiteraard doe ik graag mee! Waarom? Omdat ik dol ben op verrassingen, vrij weinig voor mezelf doe en best wel een hele rotte periode doormaak. Dit zou me mega opvrolijken!

 24. Alsnog gefeliciteerd ik ben onlangs ook jarig geweest op Mei ! Deze mama doet graag mee omdat het mij heerlijk lijkt om eens verwend te worden overal geliked en ik ga ook mee doen via facebook

 25. Alsnog gefeliciteerd ik ben onlangs ook jarig geweest op Mei ! Deze mama doet graag mee omdat het mij heerlijk lijkt om eens verwend te worden overal geliked en ik ga ook mee doen via facebook

 26. Wauw, wat een superleuke actie! Ik doe graag mee want hou wel van een leuk verrassingspakket Ook mn mama en zus zouden dit geweldig vinden!

 27. Top actie! Erg leuk om de zomer mee te beginnen. En als hardwerkende verpleegkundige zou dit een leuke bijverdienste zijn 🙂

 28. van harte gefeliciteerd!
  ik doe heel graag mee met de winactie en ga ‘m doorsturen naar vriendinnen! thanks! (:

 29. Alsnog gefeliciteerd. Lijkt me leuk om zo’n verrassingspaklet te winnen. Als ik hem win, Dan deel ik het pakket met collega’s en vrienden.

 30. Alsnog gefeliciteerd. Lijkt me leuk om zo’n verrassingspaklet te winnen. Als ik hem win, Dan deel ik het pakket met collega’s en vrienden.

 31. Fijn, gefeliciteerd!
  De merken spreken me zeker aan. Ben benieuwd wat er in het pakketje zit. Ik doe zeer graag mee. Top actie!!

 32. Proficiat. Ik loot mee. Zou het cadeau doen aan mijn dochter. Ze heeft al zoveel meegemaakt en verdient het om soms een keer surprised te worden.

 33. Proficiat. Ik loot mee. Zou het cadeau doen aan mijn dochter. Ze heeft al zoveel meegemaakt en verdient het om soms een keer surprised te worden.

 34. Gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat je een leuke verjaardag heb gehad.

  Ik doe graag mee met deze winactie. Dan ga ik mezelf er mee verwennen, heerlijk me time.

 35. Gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat je een leuke verjaardag heb gehad.

  Ik doe graag mee met deze winactie. Dan ga ik mezelf er mee verwennen, heerlijk me time.

 36. Als nog van harte gefeliciteerd! Ik wil het pakket winnen om mezelf te verwennen. Ik vergeet namelijk vaak mezelf, doordat ik heel veel vrijwilligerswerk doe.

 37. Wauw!! Wat geweldig, jij jarig en dan zo’n mooi pakket weggeven.
  Allereerst wil ik je alsnog feliciteren.
  Ik zou graag dat verrassingspakket willen winnen, (er zitten geweldige merken in) omdat ik op 3 juli jarig ben en het een super cadeau zou vinden.

 38. Wat een super actie. Doe heel graag mee voor mezelf; ook fijn om dat gave pakket te winnen voor fijne me-time! 🙂

 39. Allereerst alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren in gezondheid.
  Ik kom vandaag voor het eerst op je blog en heb even rondgekeken en veel mooie dingen gezien en gelezen.
  Kom zeker vaak terug.
  Heel graag zou ik mee willen doen met deze fantastische winactie met heerlijke producten, zoals o.a. Mijn lievelingsmerk Kneipp, Rituals en L’Oréal Paris.
  Ik volg voor het eerst op Bloglovin en waag graag een kansje.

 40. Van harte gefeliciteerd!

  Heel graag doe ik mee aan deze winactie! Super leuk.

  Ik zou hem graag delen met mijn moeder. Zij is 75 jaar maar ziet er nog super verzorgd uit elke dag. De laatste 15 jaar doet zij heel veel voor mij en mijn gezin. Verleden jaar is ze zelf ook ziek geworden en nu kunnen we elkaar niet meer helpen maar op deze manier kunnen we wel samen delen en dat is minstens net zo leuk!

  Liefs Jacqueline

 41. Van harte gefeliciteerd!

  Heel graag doe ik mee aan deze winactie! Super leuk.

  Ik zou hem graag delen met mijn moeder. Zij is 75 jaar maar ziet er nog super verzorgd uit elke dag. De laatste 15 jaar doet zij heel veel voor mij en mijn gezin. Verleden jaar is ze zelf ook ziek geworden en nu kunnen we elkaar niet meer helpen maar op deze manier kunnen we wel samen delen en dat is minstens net zo leuk!

  Liefs Jacqueline

 42. Amy, nog van harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik doe heel graag mee aan deze actie omdat er veel fijne merken in zitten die ik graag gebruik.
  Op facebook heb ik de actie gedeeld en 2 vriendinnen getagd.

 43. Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Dat megapakket klinkt veel belovend. Ik maak dus heel graag kans!

  – Ik volg Jouvence op instagram (mirremeid) en Facebook en heb de berichten geliked.
  – Ik volg Cherie Magazine op Facebook
  – Ik heb onder de winactie foto op Instagram en Facebook beide 2 vrienden getagd.
  – Het winactie bericht van Jouvence heb ik gedeeld op Facebook.

 44. Allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Dat megapakket klinkt veel belovend. Ik maak dus heel graag kans!

  – Ik volg Jouvence op instagram (mirremeid) en Facebook en heb de berichten geliked.
  – Ik volg Cherie Magazine op Facebook
  – Ik heb onder de winactie foto op Instagram en Facebook beide 2 vrienden getagd.
  – Het winactie bericht van Jouvence heb ik gedeeld op Facebook.

  1. Wauw wat een gulle actie, nog van harte gefeliciteerd. En wat een fijne producten ik doe erg graag mee voor wat quality time met me vriendin na de geboorte van onze zoon. Heb alle stappen doorgelopen

 45. Super leuk! Ik wil dit graag winnen zodat ik mezelf en mijn beste vriendin en tevens ceremoniemeester de week voor mijn bruiloft nog eens lekker in de watten kan leggen en nog even goed kan ontspannen voordat die grote spannende dag aanbreekt. Lijkt me heerlijk.

  Ik volg je ook via Instagram.

 46. Super leuk! Ik wil dit graag winnen zodat ik mezelf en mijn beste vriendin en tevens ceremoniemeester de week voor mijn bruiloft nog eens lekker in de watten kan leggen en nog even goed kan ontspannen voordat die grote spannende dag aanbreekt. Lijkt me heerlijk.

  Ik volg je ook via Instagram.

 47. Ja wie wil dit nou niet. Ik zou het graag voor mezelf willen winnen. Een heerlijk extraatje, een oppepper! Ik doe graag mee. Alle extra kansen heb ik benut. 🙂

 48. Ja wie wil dit nou niet. Ik zou het graag voor mezelf willen winnen. Een heerlijk extraatje, een oppepper! Ik doe graag mee. Alle extra kansen heb ik benut. 🙂

 49. Ik houd eigenlijk helemaal niet zo van verrassingen, maar ik denk dat ik voor deze heel graag een uitzondering maak.;) Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 🙂

 50. Ik houd eigenlijk helemaal niet zo van verrassingen, maar ik denk dat ik voor deze heel graag een uitzondering maak.;) Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 🙂

 51. Oh wat een heerlijk pakket! genoeg voor zowel mijzelf, mijn mama, mijn dochter en st(l)iefdochter! Voor iedereen zit er wel iets bij, wat een verwennerij zou dat zijn!

 52. Oh wat een heerlijk pakket! genoeg voor zowel mijzelf, mijn mama, mijn dochter en st(l)iefdochter! Voor iedereen zit er wel iets bij, wat een verwennerij zou dat zijn!

 53. Alsnog heel hartelijk gefeliciteerd!!!

  Ik doe ook heel graag mee! Een pakket met zulke mooie merken, lijkt me geweldig! Kan niet anders dan dat het hele mooie, fijne producten zijn! 😀

 54. Alsnog heel hartelijk gefeliciteerd!!!

  Ik doe ook heel graag mee! Een pakket met zulke mooie merken, lijkt me geweldig! Kan niet anders dan dat het hele mooie, fijne producten zijn! 😀

 55. ik doe natuurlijk graag mee , om deze mooie prijs te winnen. waarom… wie wil dit nou niet..een verwenpakket helemaal voor mijzelf

 56. ik doe natuurlijk graag mee , om deze mooie prijs te winnen. waarom… wie wil dit nou niet..een verwenpakket helemaal voor mijzelf

 57. Super leuke winactie weer.
  doe dit keer heel graag mee voor mezelf omdat ik echt van goodiebags houd, omdat je nooit weet wat voor leuks er in zit

  en misschien kan ik het ook delen met mijn lieve zussen

 58. Oeh wat gaaf! Ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad. Heel lief dat je zo trakteert! Ik ben wel toe aan een leuke verrassing en ik vind het erg leuk om nieuwe producten uit te proberen

 59. Oeh wat gaaf! Ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad. Heel lief dat je zo trakteert! Ik ben wel toe aan een leuke verrassing en ik vind het erg leuk om nieuwe producten uit te proberen

 60. gefeliciteerd! En wat een gaaf cadeau ga je weggeven zeg! ik zou graag willen winnen om samen met mijn zus dit pakket te gebruiken voor een zussenavond voordat ze gaat trouwen 12 juli, helaas kan ik niet op haar vrijgezellenfeest aanwezig zijn, dus het zou leuk zijn om haar hiermee te verrassen!

 61. Ik doe mee! Motivatie: mooie opsomming van merken! Maar sowieso ben ik best ijdel en daarmee heb ik veel interesse in beautyproducten.

 62. Ik doe mee! Motivatie: mooie opsomming van merken! Maar sowieso ben ik best ijdel en daarmee heb ik veel interesse in beautyproducten.

 63. Wat een geweldig leuke actie!
  Ik doe graag mee omdat ik van sommige merken die genoemd werden nog nooit van gehoord heb en het graag wil gaan uitproberen! Misschien kan ik zelfs wat aan mijn moeder geven, die vind dat ook super leuk!

 64. Wat een geweldig leuke actie!
  Ik doe graag mee omdat ik van sommige merken die genoemd werden nog nooit van gehoord heb en het graag wil gaan uitproberen! Misschien kan ik zelfs wat aan mijn moeder geven, die vind dat ook super leuk!

 65. Van harte gefeliciteerd 🙂 🙂

  Ik doe graag mee, ben dol op verrassingen, lijk me erg leuk om uit te pakken 🙂 🙂 .

 66. Van harte gefeliciteerd 🙂 🙂

  Ik doe graag mee, ben dol op verrassingen, lijk me erg leuk om uit te pakken 🙂 🙂 .

 67. Heel erg graag doe ik mee voor dit fantastische verrassingspakket! Ik ben natuurlijk ook dol op verrassingen en ik verwacht als ik deze heerlijke merken zie dat ik ook heel wat kan uitdelen aan mijn dochter, schoondochter en stiefdochters 🙂 Ik volg via facebook (ook gedeeld en getagd) en via instagram

 68. Ik zou graag willen meedoen met deze fantastische verassing, omdat ik zelf ook erg dol ben op verassingen. Daarbij kan ik dan een erg leuke meidenmiddag houden met mijn beste vriendin en met de producten wordt de dag nog veel beter.

 69. Verrassingspakketten zijn altijd super leuk! Lekker genieten met uitpakken en ik ken wel wat volwassenen en kinderen die me willen helpen. Het lijkt me heerlijk om met mijn vriendin lekker een beauty avondje te houden. Heerlijk samen genieten in mijn eigen huis. Waarom ik het verdien? Tja welke vrouw verdient het nou niet? Ik ben mantelzorger voor ons dochtertje en mijn ouders, en heb daardoor weinig vrije tijd. Tijd om daar iets verandering in te brengen. En mijn vriendin is ook mantelzorger en verdient daarom ook wel een heerlijke verrassing.
  Ik volg je op alle kanalen

 70. Ontzettend leuke winactie. Ik heb een grote uitdaging voor de komende tijd: weer goed voor mezelf leren zorgen. Voorheen vond ik het heerlijk om mezelf op te tutten en helemaal in de watten te leggen, maar gaandeweg ben ik dat door allerlei studie en werkomstandigheden steeds minder gaan doen. Merk daarom een grote leegte en mijn zelfwaardering lijdt er behoorlijk onder. Deze blogentry en dit pakket inspireren mij om die zelfliefde en zorgzaamheid weer terug te vinden.

 71. Ontzettend leuke winactie. Ik heb een grote uitdaging voor de komende tijd: weer goed voor mezelf leren zorgen. Voorheen vond ik het heerlijk om mezelf op te tutten en helemaal in de watten te leggen, maar gaandeweg ben ik dat door allerlei studie en werkomstandigheden steeds minder gaan doen. Merk daarom een grote leegte en mijn zelfwaardering lijdt er behoorlijk onder. Deze blogentry en dit pakket inspireren mij om die zelfliefde en zorgzaamheid weer terug te vinden.

 72. Gefeliciteerd! Nog vele jaren in geluk en gezondheid!
  Ik doe graag mee om mezelf even te verwennen na een stressvolle tijd. Echt weer eens tijd voor mezelf.

 73. ik doe graag mee met de winactie. Ik hou van beautyproducten, verassingen en pakketjes open maken. Ik zou super super blij zijn als ik zou winnen

 74. eerst en vooral nog een gelukkige verjaardag, doe zeer graag mee voor dit mooie pakket vol heerlijke producten en zou dit graag schenken aan mijn dochter

 75. Allereerst van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag
  Welke vrouwenhuid zou niet superdeluxe verwend willen worden met deze fantastische verzorgingsproducten?
  Ik in ieder geval wél !
  Ik volg op ig onder Momzymom Pinterest onder DinyG en twitter onder MissMomzy.

 76. Allereerst van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag
  Welke vrouwenhuid zou niet superdeluxe verwend willen worden met deze fantastische verzorgingsproducten?
  Ik in ieder geval wél !
  Ik volg op ig onder Momzymom Pinterest onder DinyG en twitter onder MissMomzy.

 77. Gefeliciteerd!! Wat een leuke actie en zeker als het een verrassingspakket is. Ik maak graag kans, wij zitten midden in een verhuizing en met 2 kleine kids pak ik te weinig me time momenten maar ik heb een vermoeden dat dit goed gaat komen met dit pakket.

 78. Van harte gefeliciteerd! Ik ding graag mee naar dit waanzinnige cadeaupakke. Mocht ik winnen, dan zal ik de inhoud delen met mijn dochter en mijn vriendin want sharing is caring. Wij verdienen het alledrie om eens lekker in de watten te worden gelegd.

 79. Wat leuk! Proficiat alvaszt! Had ik ook beter gedaan rond mijn verjaardag, ik deed het bewust niet omdat er iets anders super spannends zit aan te komen …

  Ik doe graag mee, gewoon omdat ik super mega nieuwsgierig ben 😀

 80. Alsnog van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee met deze winactie. Helaas heb ik in het verleden al 2x een herniaoperatie ondergaan. Met Pasen kreeg ik weer acutepijn met uitval van mijn linker been: helaas weer 2 hernia’s. Dit keer moet ik 3 maanden liggen en daarna revalideren, dan komt het hopelijk niet tot een operatie. Na vorig jaar geheel onverwachts te zijn gescheiden en er net weer een beetje aan het bovenop krabbelen dit voorjaar, kwam dit nieuws extra hard aan. Ik verdien wel een cadeautje.

 81. Gefeliciteerd! Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee omdat ik van verrassingen hou, maar vooral omdat ik de merken Treacle Moon en Victoria Secret voorbij zag komen!! <3

 82. Gefeliciteerd! Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee omdat ik van verrassingen hou, maar vooral omdat ik de merken Treacle Moon en Victoria Secret voorbij zag komen!! <3

 83. Inmiddels ben ik 30kg kwijt en bij iedere 10 kg er af gun ik mezelf een kadootje. Ik hoop dat ik dit pakket win als superkado! Btw Ik volg je nu ook op Instagram.

 84. Wat een super cadeau als mama van drie meiden en een stiefdochter tussen de 24 en 9 jaar is zo’n pakket natuurlijk een super gave prijs, ik loot heel graag mee om weer eens lekker als mama sint te kunnen delen

 85. Goedemorgen gefeliciteerd
  Ja wat leuk doe heel graag mee ik ben dol op verrassingen, ik volg jou nog maar net ook via Instagram en Facebook vriendinnen getagt en gedeeld (yessica mommie leidner)

  Wens je veel lieve trouwe volgers toe groetjes Yessica

 86. Goedemorgen gefeliciteerd
  Ja wat leuk doe heel graag mee ik ben dol op verrassingen, ik volg jou nog maar net ook via Instagram en Facebook vriendinnen getagt en gedeeld (yessica mommie leidner)

  Wens je veel lieve trouwe volgers toe groetjes Yessica

 87. Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Wat een KEI GAVE winactie.
  Als ik al lees van welke merken er producten in het pakket zitten gaat mijn hartje al sneller kloppen hihi 🙂
  Echt helemaal geweldig. Ik hou ervan 😉
  Ik doe dan ook heeeeel graag mee.
  Ik ben wel toe aan iets leuks na 2 onverwachte ziekenhuis opnames in 3 weken tijd door longontsteking en nu thuis aan het herstellen.
  En ik ben gewoon DOL op alles wat met beauty, makeup ed te maken heeft 🙂 lol
  Ik volg op instagram en facebook en heb geliked, gedeeld en getagged 🙂
  Lieve groet Regina

 88. Ooh ik ben gek op verrassingen! Klinkt als een top pakket! Ben zelf lekker aan het genieten van mn zwangerschapsverlof, nog 3 weekjes me time voordat mn leven voorgoed gaat veranderen 🙂

 89. Wat gaaf zeg! Ik wil hem graag winnen omdat ik ook wel eens een verrassing verdien! Klinkt sneu, maar dat was t laatste jaar ook wel een beetje…. ik moest voor Mn verjaardag zelf maar een cadeautje uitzoeken van Mn man. Die kwam dus met niets zelf voor Sinterklaas voor iedereen cadeautjes gekocht, maar niemand heeft iets voor mij gekocht en moederdag ging ook al onopgemerkt voorbij…. Ik vind dat ik dus wel eens een verrassing verdien!

 90. Wat gaaf zeg! Ik wil hem graag winnen omdat ik ook wel eens een verrassing verdien! Klinkt sneu, maar dat was t laatste jaar ook wel een beetje…. ik moest voor Mn verjaardag zelf maar een cadeautje uitzoeken van Mn man. Die kwam dus met niets zelf voor Sinterklaas voor iedereen cadeautjes gekocht, maar niemand heeft iets voor mij gekocht en moederdag ging ook al onopgemerkt voorbij…. Ik vind dat ik dus wel eens een verrassing verdien!

 91. Hoi,
  Ik zou vandaag eigenlijk 3 weken op vakantie gaan naar Curacao. Maar helaas ben ik gisteren van mijn fiets gevallen en zit ik met mijn arm in het gips. Ik mag van de orthopeed niet vliegen met dit gips, dus ik kan helaas niet meer op vakantie…. Enorme teleurstelling! Dit super gave pakket zou dus echt een hele leuke opkikker voor me zijn! Ik ga hard duimen dat jullie mij kiezen!!
  Liefs, xxx

 92. Gefeliciteerd. Ik wil graag samen met je vieren en ook dit mooi cadeau uitpakken. Ik laat me graag verrassen.

 93. Alsnog gefeliciteerd! deze mama doet graag mee aan deze te gekke give away ik ben erg benieuwd wat er in dit verrassingspakket zit. Overal geliked, gedeeld en getagged

 94. Wel laat, maar nog gefeliciteerd!! Wat een ontzettend leuke winactie! En erg leuk dat het ook nog eens een verrassingspakket is! Ik doe graag mee, en heb ook alles gedaan voor de extra winkansen. Natuurlijk gun ik iedereen dit pakket. Alleen wil ik graag winnen, omdat ik de laatste maanden (sinds eind november) een moeilijke periode heb gehad. En die is nog steeds niet helemaal over. Dit heeft te maken met de scheiding van mijn ouders, die overigens nog niet achter de rug is, en vooral de manier waarop dit is gegaan / nog steeds gaat zit me niet lekker. Gelukkig is de band met mijn vader daardoor wel ontzettend veel sterker geworden. Alleen door privé zaken wil ik (voorlopig?) geen contact meer hebben met mijn moeder. Door dit hele gebeuren zit ik nog steeds niet helemaal lekker in mijn vel, en ben ik dus zeker toe aan een moment voor mezelf. Daar kan dit verrassingspakket vast bij helpen!

 95. Gefeliciteerd voor jou (en misschien ook wel voor mij, uiteindelijk, als ik win 😛 )

  Ik doe graag mee!
  Het is altijd zo moeilijk motiveren waarom iemand zoiets meer verdient dan een ander en dat lukt me dus ook eigenlijk niet zo goed, maar ik doe in ieder geval mee omdat ik best een zware tijd achter de rug heb, druk aan het opkrabbelen ben met meer bewegen, fijne jurkjes en beter voor mezelf zorgen en het heel tof zou vinden om jouw pakket te winnen om nog wat meer stralend voor de dag te kunnen komen 🙂

 96. Gefeliciteerd voor jou (en misschien ook wel voor mij, uiteindelijk, als ik win 😛 )

  Ik doe graag mee!
  Het is altijd zo moeilijk motiveren waarom iemand zoiets meer verdient dan een ander en dat lukt me dus ook eigenlijk niet zo goed, maar ik doe in ieder geval mee omdat ik best een zware tijd achter de rug heb, druk aan het opkrabbelen ben met meer bewegen, fijne jurkjes en beter voor mezelf zorgen en het heel tof zou vinden om jouw pakket te winnen om nog wat meer stralend voor de dag te kunnen komen 🙂

 97. Wat een super actie, maar als eerste gefeliciteerd natuurlijk!! Ik doe graag mee, omdat we in de familie de laatste paar jaar meer negativiteit hebben doorgemaakt. Even heerlijk pamperen is dan een fantastische afwisseling. Ik zou mijn pakket dan ook delen met mijn zusjes. Op deze manier kunnen we er alle 3 van genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *