Mijn 2015 in Instagram foto’s

2015 ging snel, veel té snel.. Ik heb een hoop leuke dingen mogen/kunnen doen in 2015. Zo was ik 6 jaar samen met Wessel, heb ik leuke samenwerkingen mogen doen, mijn eerste achterneefje werd geboren, ik ging naar de vierdaagsefeesten in Nijmegen, er kwam weer een hoop make-up voorbij & nog veel meer!

Een van de eerste dagen van 2015 zat ik met Wessel, mama en mijn zusje Bo in de bios om het laatste deel van The Hobbit te kijken. Een deel waar we bijna een jaar op hebben moeten wachten.

Mijn eerste achterneefje werd geboren! Die in februari alweer 1 jaar wordt.

& ik liet mijn mobieltje vallen, waardoor het glas brak, mweh.. Inmiddels heb ik een nieuwe telefoon.


Met lieve Esra ging ik (voor het eerst) naar de Beautygloss Party met als thema; shine like a star.

De vader van mijn vriend ging trouwen en daar moest een jurkje voor komen!

Door Intreza werd ik uitgenodigd om als pers naar de schoen zes daagse te komen, ik behaalde de 550 volgers op bloglovin & Wessel en ik gingen nog een weekendje weg naar Cochem (Duitsland).

Hoogtepunt van 2015; ik ontmoette Mr. Grey – van karton, dat dan weer wel..

De zomervakantie bleven we thuis, wat resulteerde in een opblaasbadje in de tuin. Ik heb vrij weinig gedaan, veel in de tuin gelegen, zwembadje, Waalstrandje, Magnum ijsjes & Twizzl en een goed boek (wat afgelopen zomer de 50 tinten.. reeks was).

Er kwam (eindelijk!!!) een nieuw deel uit van Jurassic world, die moest en zou ik zien in de bios.

Iets wat er elk jaar weer bij hoort.. De zomerfeesten (ook wel de vierdaagse feesten) in Nijmegen. Vriendlief en ik zijn vooral bij Matrixx at the kade geweest, waar bekende artiesten optreden, de foute party van Q-music en back to the 90’s! Aankomend jaar is het de 100e Nijmeegse vierdaagse, ik denk dat het dan overal extra druk zal zijn.

Samen met een aantal collega’s zijn we lekker uit eten geweest bij ABC Velp (Noord-Brabant). Mocht je ooit in de buurt zijn, dit is echt leuk en lekker om een keer te eten! Het is een buffet restaurant en voor een vaste prijs kun je 2 of 3 uur onbeperkt eten en drinken. Ze hebben er echt van alles; pannenkoeken/wafels, ijs/fruit/gebak/koekjes, drinken zelf tappen (m.u.v. alcohol), steakhouse, Italiaans, vis, wok/chinees, broodjes en soepen, sushi bar en een salade bar. Kortom, voor iedereen is er wel iets!

Dit jaar bezochten we ook een aantal dierentuinen. Zo gingen we naar Burgers zoo in Arnhem, Dierenpark Emmen & Mundomar in Benidorm (Spanje).


Helaas werd ik ook getroffen door ‘buikloop’, wat ervoor zorgde dat ik een tijd erg dicht in de buurt van de wc moest blijven.

Vriendlief en ik zijn ook regelmatig naar Nijmegen stad geweest. We vinden het erg gezellig om met z’n tweeën even in de stad rond te struinen op zoek naar leuke kleding & make-up in mijn geval. Dan drinken we ergens iets en eigenlijk gaan we altijd wel een hapje eten bij Döner Nijmegen.

Na lang twijfelen en heel veel uitzoeken en regelen lanceerde ik eindelijk mijn eigen sieraden webshop; Jaoillerie.

En toen gingen we eindelijk 10 dagen naar Spanje! We hebben er echt super lang naar uitgekeken, de vakantie was ontzettend leuk en we hebben echt heerlijk weer gehad, helaas was het zo voorbij. Aankomend jaar zijn vriendlief en ik van plan om weer te gaan.

Na onze 10 daagse vakantie in Spanje had ik nog een weekje thuis, waarin vriendlief & ik besloten om onze slaapkamer te schilderen, de bank op te slaan en een bureau aan te schaffen.

Mijn nichtje doet de opleiding voor kapper en ik ging mee als model voor high- & lowlights en de prachtige krullen ofcourse.

Ook was ik nog druk met het maken van nieuwe sieraden voor mijn webshop.

& vanaf dat moment leek het even of alles tegen zat. De eerste werkdag na mijn vakantie werd ik van achteren aangereden, waardoor mijn auto van een nieuwe bumper moest worden voorzien en de kattenbak kon niet meer dicht. Van het moment van aanrijden tot dat de auto ook echt gemaakt was, heeft 1 maand geduurd. In diezelfde week liet ik mijn verstandskies trekken en niet lang daarna begaf ook mijn lens het waardoor ik genoodzaakt was een nieuwe te kopen.

Ik had bloed en ontlasting ingeleverd voor onderzoek in het ziekenhuis, omdat ik al heel lang buikklachten heb. Helaas waren de waarden niet goed, waardoor ik een coloscopie moest ondergaan.

Gelukkig heb ik ook nog leuke dingen gedaan! Zo ben ik met vriendlief en vriendinnetje Cindy een dagje Amsterdam geweest, wat erg gezellig was.

De laatste weken van 2015 braken aan en dus werd er kerst gevierd! Ik ben ontzettend verwend ook door iedereen met kerst.
Na lang zeuren kreeg ik het eindelijk voor elkaar bij vriendlief, ik mocht een Alex kast bij de Ikea kopen.
Op oudjaarsdag hees ik mezelf in mijn shiny jurkje (meer foto’s volgen nog). We hebben gekeken naar de top 500 foute uur van Q music, wat ik erg leuk vond om te zien, onder het genot van hapjes en drankjes.
Om iets voor twaalf zapten we door naar de loterij trekking, helaas geen 30 miljoen euro gewonnen, wel €10,-. Toen was het tijd om af te tellen en iedereen het allerbeste te wensen voor 2016. Ik ben maar iets van 5 minuten buiten geweest, want het was ontzettend koud! Uiteindelijk lagen vriendlief en ik om half 4 in bed, pfff..
 
Je kunt mij hier volgen via Instagram.
Ik wil iedereen een gelukkig, gezond en liefdevol 2016 toewensen! x Liefs Amy

11 gedachten over “Mijn 2015 in Instagram foto’s”

  1. Inderdaad wat is het snel gegaan, het lijkt nog maar zo kort terug dat je die bami look maakte…en zo zijn er meer dingen die ik herken op de foto's en nog maar zo kort terug leken…leuk, fijn nieuwjaar, meid….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *