Mijn 2016 in Instagram foto’s

Elk jaar lijkt steeds sneller voorbij te gaan. Zitten we gewoon alweer in 2017! Dit jaar heb ik een hoop leuke en mooie dingen mogen/kunnen doen, dingen waar ik erg dankbaar voor ben. Ik begon bij een nieuwe dansgroep, ging 2 keer naar Spanje, stond in 2016 voor het eerst op de kerstmarkt met mijn sieraden webshop & nog veel meer..

Zoals vrijwel iedereen begon ik 2016 met een hoop goede voornemens. Ik belandde in de sportschool, dit heb ik een tijd met veel plezier gedaan, maar inmiddels heb ik mijn abonnement opgezegd.

De dansgroep waar we bij zaten moesten we verlaten, bovenstaand een van de laatste wedstrijden met deze groep, waarmee we een 1e plaats behaalden voor de gardedans en een 3e plaats voor de showdans.

Ook carnaval ging niet ongemerkt voorbij..

Samen met vriendlief ging ik naar Burgers light. De dierentuin Burgers Zoo in Arnhem was speciaal verlicht en ’s avonds open, erg leuk en zeker een aanrader!

Ik kocht – eindelijk – de witte Adidas Superstars.

Bij de Ikea kocht ik ladeverdelers en ging ermee aan de knutsel.

In mei gingen vriendlief en ik een weekje naar Benidorm – Spanje. We hebben heerlijk weer gehad, terwijl het in Nederland koud was en zelfs heeft gesneeuwd!

In de dierentuin Mundomar gingen we op de foto met deze te schattige Kinkajou (kleine beersoort).

& toen werd ik weer een jaartje ouder en kon ik 23 kaarsjes uitblazen.

De zwarte Adidas Superstars vond ik ook erg mooi. Tijdens een impulsieve aankoop nam ik ze mee.

Ik ontdekte Snapchat.

& ging regelmatig shoppen bij de DM in Duitsland.

Selfie met MAC Twig, prachtige kleur en nog steeds favoriet.

Ik deed mijn eerste bestelling bij Boozyshop en scoorde oogschaduw van Morphe.

Spikey, ook weer een jaartje ouder, maar nog net zo gek.

Gekke foto met mama en mijn zusje bij de zomerfeesten in Nijmegen.

& nog een leuke foto met mijn zus en zusje. ‘Not sisters by blood, but by heart’. Ook op de zomerfeesten in Nijmegen.

Toen was het tijd voor de zomervakantie, dit jaar gingen we naar Tsjechië. We hebben niet zo heel goed weer gehad, maar zijn wel lekker vaak uit eten geweest.

Voor mijn sieraden webshop; Jaoillerie, maakte ik een hoop in voorraad voor de kerstmarkt.

Samen met mijn vriendin en zusje gingen we naar we love the 90’s festival in Nijmegen, kaartjes scoorden we voor €1,00 op vakantieveilingen!!

Ik probeerde voor het eerst zwarte lipstick en het viel me alles mee.

Mijn nichtje (kapster) bracht high- & lowlights aan in mijn haar.

Dagje Apenheul met vriendlief, hier was ik echt al zó lang niet meer geweest. De laatste keer dat ik hier was zat ik nog in de buggy.

Het eerste weekend van oktober had ik met de dansgroep dansweekend. Het was superleuk! We hebben ontzettend veel leuke dingen gedaan, na dit weekend was ik super moe. We zijn naar de Bounz in Nijmegen geweest, Escape Room gedaan (was eng, haha), streetdance workshop, bootcamp & nog meer..

Ondanks dat we in mei al in Spanje waren, gingen vriendlief en ik in oktober lekker nog een keer. We hebben heerlijk weer gehad en er van genoten!

Met vriendinnetje Cindy ging ik naar de Kreadoe beurs in Utrecht, het was heel erg druk, maar hebben ons goed vermaakt. Ik kocht onder andere een boek over handlettering en de bijbehorende tools.

Vriendlief ♥

Ik gebruik snapchat alleen voor de grappige filters, ik verstuur er bijna nooit iets mee.

Met mijn webshop Jaoillerie stond ik op de kerstmarkt. Het was erg leuk, maar ook erg koud. Aan het einde van de dag was ik helemaal verkleumd.

Pakketje binnen van Ziaja.

Kleine Spikey gedraagt zich soms als een kleine baby.

Ik deed mee aan Secret Santa met een aantal andere bloggers, erg leuk!

Mijn haar kreeg een grijze spoeling.

We hadden ons eerste officiële dansoptreden met de nieuwe dansgroep.

Van vriendlief kreeg ik dit cadeau, he’s the best ♥

Kerstavond vierden we bij de moeder van vriendlief thuis met allemaal lekkere hapjes. Helaas ben ik al een paar dagen niet zo lekker en kreeg ik het later op de avond steeds ‘zwaarder’ (lees; hoofdpijn, last van mijn buik, holtes dicht en om het af te maken kreeg ik nog een bloedneus).

Eerste kerstdag waren we thuis bij mijn ouders waar we ons waagden aan de high tea kerst brunch, ’s avonds hadden we zelfgemaakte frietjes en beenham.

Tweede kerstdag gingen we naar de opa en oma van vriendlief, waar we werden volgepropt met nog meer lekkere hapjes en de middag doorkwamen met Triviant.

Helaas was ik grieperig en de dag erna had ik computer cursus op het werk, met een hoop paracetamol en neusspray heb ik me er doorheen geslagen.

Na kerst is er in veel winkels sale. Samen met vriendlief, een vriend en mijn vriendin gingen we naar Amsterdam. Het was super druk, er stond een rij voor de Lush, maar ik moest en zou snow fairy scoren.

De dag na Amsterdam ging ik samen met vriendlief even gauw langs de DM om wat douchegels in te slaan & de dag daarna gingen we langs de Intratuin in Duiven.

Oudjaarsdag bakken mijn moeder en oom altijd heel veel oliebollen, yum! Ik ben ’s middags nog even langs mijn vriendin geweest en daarna heb ik mezelf in mijn glitterjurkje gehesen en zijn we richting Arnhem gegaan, waar we bij de mama van vriendlief gingen gourmetten.
Dit was alweer mijn 2016..

4 gedachten aan “Mijn 2016 in Instagram foto’s”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.