Mijn 2020 in foto’s

mijn 2020 in foto's
2020 was zonder twijfel voor iedereen een raar jaar. Zo hadden we deze zomer een hittegolf, nam ik een tweede helix piercing, waren we Boemba bijna kwijt, moest ik een tetanus prik halen, waren Wessel en ik 11 jaar samen, moest Bengel geopereerd worden & brak ik op de valreep van 2020 een stuk van mijn kies af.


In het begin van 2020 was er nog weinig aan de hand. Het Corona virus leek een ver van ons bed show. Voor mijn zusje haar verjaardag trakteerde ik op een etentje voor twee bij ’t Zusje in Nijmegen.


Ik liet een tweede helix piercing erbij zetten in februari.


Carnaval niet echt gevierd. Door storm werden er ook een hoop optochten afgelast.

2020
27 februari waren we 3 jaar geregistreerd partners van elkaar, ofwel man & vrouw.


Met vrienden gezellig uit eten bij Meet & Ribs in Bemmel. We kozen voor de bourgondische proeverij (tapas).


& toen werd de eerste lockdown i.v.m. het Coronavirus aangekondigd en moest blijkbaar iedereen wc papier hebben? Wessel kreeg vanaf dat moment thuis les via de laptop.


Kaylo had van de een op de andere dag een ontstoken oogje. We kregen bij de dierenarts oogzalf voor hem mee. Binnen een week was het gelukkig over.


Door de lockdown moest alle horeca dicht. We bestelden daardoor in 2020 wat vaker eten buiten de deur om de lokale horeca te steunen.


Hittegolf! Dus we vertoefden veel aan het water, alleen doordat bijna niemand naar het buitenland ging door Corona was het over super druk.


Op 29 mei zouden we naar het water gaan & net voordat we willen vertrekken zakt Boemba in elkaar. Happend naar adem, schuim op de bek en iets later komt er ook bloed uit z’n mond. We rijden met spoed naar de dierenarts die ons meteen doorverwijst naar het dierenziekenhuis. Als hij binnen 2 uur niet (genoeg) verbeterd moeten we hem laten inslapen..

Het hele verhaal lees je hier.


De hittegolf is bij ons in huis niet te harden, dus we schaffen een airco aan. Kost wat, maar dan heb je ook wat.


Tussen de twee lockdowns door is de horeca nog even open geweest, dus kon ik samen met mijn zusje en vriendin naar ’t Zusje in Nijmegen.

Week later nog een keer geweest met een andere vriendin.


Mijn boefjes <3 (alleen Boemba staat niet op deze foto, die ligt ergens te slapen).


12 juli zijn Wessel & ik 11 jaar samen en besluiten uit eten te gaan bij Osteria Pomodoro in Lent (Italiaanse tapas).


Vanaf ons huis kunnen we de rookwolken van de grote brand bij een autosloopbedrijf in Duiven goed zien. Er gaat zelf een NL Alert uit i.v.m. giftige stoffen die vrijkomen.


Een paar dagen bij mijn ouders op de camping in Groesbeek geweest. Wessel moest werken en zo zat ik niet de hele dag alleen met die hitte. Lekker beetje zwemmen, kaarten en eten.


Wessel & ik gingen een middagje naar het Rijn strandje, maar daar stapte ik binnen 5 minuten met m’n voet vol in verroest staal. Binnen 48 uur moest ik een tetanus prik halen van de huisarts.


Heerlijk gewandeld op de Posbank met Wessel.


De spanring van onze wasmachine had het begeven. Nieuwe besteld en die heeft papa erop gezet.

Samen met mijn zusje een aantal keren gezellig naar de Mc Donald’s geweest.

Behind Jouvence
Onze nieuwe kast van teakhout kwam binnen.


De laatste dag dat de horeca open zou zijn voor de nieuwe lockdown hadden wij gelukkig nog een etentje gepland staan bij ABC restaurant in Velp.


Bengel moest onverwachts geopereerd worden aan calciumstenen in zijn blaas. Gelukkig allemaal goed verlopen en het gaat nu goed met hem. Ik heb twee weken op de bank geslapen, omdat Bengel niet mocht klimmen en een rompertje aan moest.


Tussendoor moest ik een mri van mijn hoofd laten maken op verzoek van de neuroloog. Ik heb bijna dagelijks hoofdpijn en dat is niet fijn, dus nu is de neuroloog dingen aan het uitsluiten en onderzoeken.


Voor Wessel z’n verjaardag haalde ik taart, verder vierden we het niet.

Door corona liep school ook anders dan anders, waardoor Wessel pas in november herkansing mocht doen.


Kerst spullen kopen bij de Intratuin en daarna thuis alles versierd.


Puntjes knippen bij de kapper & net op tijd, want een week later moeten alle contactberoepen weer de deuren sluiten.

Boemba moet voor controle en vaccinatie naar de dierenarts & is gelukkig helemaal goedgekeurd.

2020
Kerstavond en eerste kerstdag gourmetten Wessel en ik ’s avonds samen. Tweede kerstdag moet Wessel gewoon werken. Eerste kerstdag brunchen we ook nog bij Wessel z’n moeder.


Tweede kerstdag ben ik bij mijn ouders en breek ik een stuk van mijn kies af op een toffeetje (klassieker). Gelukkig kan ik 2 dagen later al bij de tandarts terecht.


Op oudjaarsdag bakken mijn moeder en oom altijd zelf een hele lading oliebollen voor de halve familie. Verse oliebollen blijven toch het lekkerste.

Hoe was jouw 2020 ondanks het gekke jaar?

14 gedachten over “Mijn 2020 in foto’s

  1. Mooie highlights is een jaar die in het teken stond van de lockdown. Voor mij was 2020 op zakelijk gebied heel succesvol. PrivΓ© was het een rustig en ingetogen jaar.

  2. Wat is er een boel gebeurd in 2020. Ook bij jullie. Leuk om te zien zo met de foto’s. Ik heb ook nog even gereageerd bij de post van Boemba. Wat schrikken zeg! Afschuwelijk ook, die onzekerheid destijds. Dat koppie trouwens van het derde katje van links op de foto waar ze bijna allemaal op staan πŸ™‚ En een tetanus-injectie. Ik kan mij nog levendig herinneren dat ik ooit gebeten werd door ons logeerkonijn. Ik kon (het was avond en weekend) direct naar de eerst hulp. Voor de eerste tetanus-injectie. Uit mijn hoofd moest ik nog een of twee keer terugkomen voor een vervolg-injectie.

    1. Ja, dat was zeker schrikken! Haha, die foto is echt perfect getimed πŸ˜‚.
      Geen idee of je toen vaker een injectie moest halen voor tetanus, nu was 1 afdoende in ieder geval. πŸ˜‰

  3. Leuk allemaal weer en wat staat die tweede helix mooi. Ik durf steeds niet maar zou er eentje willen zetten want het zou erg goed helpen tegen migraines hoorde ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *