Mijn beauty favorieten

beauty favorietenHet werd wel weer eens tijd voor mijn beauty favorieten. De laatste deelde ik in juli 2019 (mijn zomer favorieten), wel weer even geleden dus! Welke producten gebruik ik momenteel graag en waarom? Als er reviews van de producten zijn dan zal ik de link ernaar bij plaatsen.

Er zitten geen make-up producten bij deze beauty favorieten, want quarantaine life = geen make-up, want geen etentjes of feestjes.

Het haarmasker van Etos is hier nog steeds grote favoriet! Hij is lekker budget, maakt het haar heerlijk zacht en ruikt ook nog eens lekker.

Vorig jaar mocht ik kennis maken met de shampoobars van The HappySoaps. In eerste instantie was ik nogal sceptisch erover, maar al snel was ik om! Super fijn in gebruik en mijn haar is sinds gebruik een stuk voller en steviger.

De shower flower foam van Rituals komt uit The Ritual of Holi lijn. Een heerlijke zoete geur en de foam komt eruit in de vorm van een bloem.

Shower mousse van Dove, een heerlijk stevige mousse en de geur van deze (acai oil) is ook geweldig! Lekker zacht op de huid en na een tijd ruik je de geur ervan nog op je huid.

Hier komt binnenkort een review van, maar ik kan alvast verklappen dat de geur van deze shower gel echt geweldig is! Hij blijft lang hangen op de huid en de dag erna ruik ik hem nog in mijn badkamer. Tevens ook heerlijk zacht voor de huid. Deze zou ik zeker opnieuw kopen ondanks dat de halve kast nog vol staat met douchegels, al is het alleen al om de geur van deze douchegel.

Wasbare wattenschijfjes van Paper & Boo. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook nog eens fijn in gebruik. Ze zijn heerlijk zacht en je hebt alleen lauwwarm water nodig om je huid ermee te reinigen en/of make-up te verwijderen.

Lippenbalsem van Purol. De fijnste lipbalm die ik tot nu toe heb geprobeerd.

En sinds kort weer in gebruik: het super lash serum van de Kruidvat. Sinds de quarantaine zijn mijn wimperextensions eraf. Nu heb ik dus mega korte wimpertjes die wel even wat extra zorg en aandacht kunnen gebruiken. Elke avond smeer ik nu dus weer met het serum.

La Vie Est Belle van Lancôme is een heerlijke zachte bloemige geur. Helaas wel bijna op, dus er moet binnenkort een nieuwe van komen. Evenals van Flowerbomb van Viktor & Rolf.

Sinds een tijd gebruik ik tonic in mijn dagelijkse routine en ik ben erg te spreken over deze rose ronic van Garnier. Review hiervan volgt binnenkort.

Iets wat ik graag gebruik en helemaal in de warme zomermaanden is thermaal water. De fijnste die ik tot nu toe heb geprobeerd is die van La Roche-Posay. Een verfrissende en verkoelende spray met allerlei goede eigenschappen voor de huid. Tevens makkelijk en snel in gebruik.

Acnecare crème van Louis Widmer. Deze crème gebruik ik als spot-on treatment bij onzuiverheden of opkomende onzuiverheden. Binnen een paar dagen zijn ze verdwenen. Review hiervan volgt ook binnenkort, want ik wilde hem eerst uitgebreid testen. Leest eerst goed de bijsluiter van deze crème voordat je hem gaat gebruiken.

MAC Fix+ rose, vrijwel hetzelfde als de normale variant, maar dan met de heerlijk zachte geur van rozen. Er komt nog wel een review van deze variant online. Deze variant gebruik ik vooral als skincare in plaats van als fixing spray.

Deodorant van Secret. Summer berry is een frisse zoete geur in gelvorm, in het begin even wennen, maar erg fijn in gebruik! De invisible solid breng je voor het slapen aan en zorgt de hele nacht voor een fris gevoel tot de dag erna. Hiervan komt binnenkort een review online + een toffe winactie!

Wat zijn jouw beauty favorieten op dit moment?

24 gedachten aan “Mijn beauty favorieten”

  1. deze zin verbaasde mij: quarantaine life = geen make-up, want geen etentjes of feestjes. Ik dacht altijd dat vrouwen die zich opmaken dat gewoon altijd doen, omdat ze het leuk vinden?

    1. Misschien, ik niet in ieder geval 😉 Voor de huid ook wel fijn dat het af en toe wat rust krijgt. Als ik niks ‘speciaals’ gepland heb staan of een look maak voor mijn blog, dan ben ik vrijwel altijd eau de naturel 😀

  2. Ik draag ook bijna geen make-up nou, heel suf eigenlijk want normaal werk ik ook vanuit huis. Ik gebruik ook een schampoobar voor mijn haar en dit is echt mijn favoriete product momenteel. Ik vind het zo fijn in gebruik en mijn haar voelt prima aan. Ook over een gezichtstonic van Webecos ben ik heel erg te spreken, deze is heelrijk verkoelend en tintelend op mijn huid, ’s avonds.

  3. Ik draag ook bijna geen make-up nou, heel suf eigenlijk want normaal werk ik ook vanuit huis. Ik gebruik ook een schampoobar voor mijn haar en dit is echt mijn favoriete product momenteel. Ik vind het zo fijn in gebruik en mijn haar voelt prima aan. Ook over een gezichtstonic van Webecos ben ik heel erg te spreken, deze is heelrijk verkoelend en tintelend op mijn huid, ’s avonds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.