Mijn doelen voor 2018

We zijn begonnen aan de laatste dagen van 2017 en het nieuwe jaar komt steeds dichterbij, tijd om mijn doelen voor 2018 eens op papier te zetten.

Met stip op 1 staat toch denk ik wel het kopen van een huis. Momenteel zitten Wessel en ik in een appartement wat we huren. Dat is in verhouding maandelijks een stuk duurder dan kopen. Ook hebben we geen tuin en zijn er een paar andere dingen waar we tegenaan lopen in de huurwoning. Dit maakt dat we graag een huis voor onszelf willen kopen.

Dan iets wat waarschijnlijk bij veel mensen op het goede voornemens lijstje staat (nee, ik heb het niet over stoppen met roken); afvallen. Ik wil graag een aantal kilo eraf hebben, dit keer geen loze beloften, want stiekem ben ik hier al een beetje mee begonnen en dit keer met begeleiding! Waarschijnlijk ga ik hier nog een apart artikel over maken met hoe en wat.

Ik zou er graag nog een piercing in mijn oor bij willen hebben. Ik loop al een tijdje met dit idee, maar het komt er elke keer maar niet van. 2018 telt 365 nieuwe dagen. Daar moet vast wel een dag bij zitten waar wat tijd over is voor het zetten van een piercing.

Om even in de sfeer van de piercing te blijven, ik zou ook graag een tattoo willen. Dit zou dan mijn allereerste tatoeage worden. Het liefst een subtiel/klein/fijn iets, maar wat en waar precies daar ben ik nog niet helemaal over uit. Eerst nog even goed hierover nadenken dus, want het is wel iets permanents wat er (als het goed is) de rest van je leven zit.

Verder groeien met mijn blog & er geld mee verdienen, het gaat op het moment al erg goed en daar ben ik ontzettend trots op, want ik heb dit allemaal zelf gedaan. Ook maakte ik in november de overstap naar WordPress en wat ben ik blij dat ik die stap genomen heb. Daarnaast ook proberen om dagelijks iets online te zetten, meer make-up/ooglooks op mijn blog, meer full face foto’s bij reviews, meer lifestyle posts & voor hem.

Op vakantie gaan naar de zon! Er zijn nog geen concrete plannen, maar als het er maar lekker weer is, dan hoor je mij niet klagen.

Minder last hebben van mijn lijf en leren leven met de stempel: fibromyalgie. Ik ga hier nu nog niet teveel over uitwijden, want hier wil ik graag nog een keer een apart artikel over schrijven met hoe en wat. Daarbij zit ik nu nog middenin allerlei ziekenhuisbezoeken en een revalidatie traject wat eraan komt.

& uiteraard genieten van alle mooie momenten die ik ga tegenkomen in 2018!

Wat zijn jouw doelen voor 2018?

7 gedachten aan “Mijn doelen voor 2018”

  1. Mooie doelen! Zelf zou ik ook graag een piercing willen, maar ik durf niet. Ook wil ik een paar kilo kwijt, waar ik al stappen in aan het zetten ben en wil ik een betere conditie voor dansen. Ik wil mijn blog professioneler aanpakken en gaan voor een nieuwe layout en logo en me proberen aan schema’s vast te houden. En natuurlijk genieten, doen wat ik leuk vind en de wereld ontdekken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.