Mijn doelen voor 2020

Purpuz planner 2020 We zijn begonnen aan de laatste dagen van 2019 en 2020 komt steeds iets dichterbij. Vorig jaar maakte ik geen doelen lijstje voor 2019, omdat er teveel gebeurde omtrent werk, privé en ziektebeeld.

De afgelopen twee jaar zijn niet alleen heel snel gegaan, ze zijn ook een ontzettende achtbaan geweest met ups en downs. Hopelijk komen we in 2020 in rustiger vaarwater.

Rust

Na 2 jaar lang onzekerheid, ziekenhuisbezoeken, onderzoeken, re-integratie en diverse trajecten was er een maand geleden dan eindelijk het verlossende woord: ik ben 100% afgekeurd. Aan de ene kant iets wat je niet wilt horen op je 26e, maar de afgelopen twee jaar hebben me zo ongelofelijk veel energie gekost zonder dat het me iets heeft opgeleverd. Voor mij betekenen deze woorden: rust. Althans, bijna, want nu moet ik nog het een en ander regelen met mijn werk omtrent mijn ontslag en transitievergoeding. Voor mijn gevoel kan ik nu pas echt aan mezelf gaan werken.

Vakantie

Na 2 jaar lang geleefd te zijn, zijn we beiden ontzettend toe aan rust. We zijn in die periode ook niet op vakantie geweest door al dat gedoe. In 2020 willen we sowieso een vakantie naar de zon boeken.

Afvallen

De meest bekende onder de goede voornemens: afvallen. Door zware medicatie (rommel) de afgelopen twee jaar ben ik helaas wat aangekomen. Ik wil graag wat kilo’s kwijt. Gelukkig ben ik er sinds de medicatie al wat kwijt, maar ik wil er graag nog wat meer kwijt.

Purpuz planner pink

Sparen

Wessel is bijna klaar met school, daarna begint hij met werken. Hij heeft al een baan aangeboden gekregen en werkt er zelfs al in de weekenden. Zodra hij daar werkt kunnen we nog meer sparen dan we al doen. We willen graag een paar jaar flink sparen en dan een huis kopen die aan onze wensen voldoet.

Piercing

Een paar maanden geleden liet ik samen met mijn zusje een 3e gaatje bij schieten in elk oor. Ik zou nog een tweede helix piercing willen of een tragus.

Tattoo

Deze stond er twee jaar geleden ook al op en tot op heden is het er nog niet van gekomen. Ik wil graag een kleine/subtiele/fijne tattoo, maar ik ben er nog niet uit wat dat dan moet worden en waar precies. Ik heb al wel wat ideeën en plaatsen in mijn hoofd, maar ik ben nog niet 100% zeker van mijn zaak. Omdat een tattoo een vrij permanent iets is, wil ik er graag nog even goed over nadenken.

Bloggen

Ik wil meer energie en aandacht steken in mijn blog. Daarnaast zou ik meer willen groeien met mijn blog/statistieken. De laatste tijd merk ik al een redelijke groei en daar ben ik erg trots op. Ook helpt Sylvana sinds een tijdje mee op mijn blog. Ze maakt prachtige uitbundige ooglooks, is goed met grime/sfx en reviewt make-up producten.

Wat zijn jouw doelen voor 2020?

34 gedachten aan “Mijn doelen voor 2020”

 1. Goed om te lezen dat je nu eindelijk duidelijkheid hebt voor wat betreft het afkeuren. Juist het voortdurend allerlei testen en gesprekken te moeten voeren lijken me energie te vreten. In ieder geval alvast het beste voor 2020!

 2. Goed om te lezen dat je nu eindelijk duidelijkheid hebt voor wat betreft het afkeuren. Juist het voortdurend allerlei testen en gesprekken te moeten voeren lijken me energie te vreten. In ieder geval alvast het beste voor 2020!

 3. mooie doelen en ik ga weer voor de tattoo’s! en verder probeer ik toch wel weer iets beter te gaan worden maarja dat kan ik alleen maar proberen en of het gaat lukken is een tweede 😉
  hele fijne dagen meis!

 4. Wat ‘fijn’ dat je nu naar de toekomst kan kijken, fijn tussen haakjes want het is natuurlijk wat als je op je 26ste hoort dat je niet meer kan werken, maar nu kan je wel gaan kijken wat je wel kan doen. Echt doelen heb ik eigenlijk niet voor 2020, doorgaan zoals het nu gaat, denk ik maar!

 5. Wat ‘fijn’ dat je nu naar de toekomst kan kijken, fijn tussen haakjes want het is natuurlijk wat als je op je 26ste hoort dat je niet meer kan werken, maar nu kan je wel gaan kijken wat je wel kan doen. Echt doelen heb ik eigenlijk niet voor 2020, doorgaan zoals het nu gaat, denk ik maar!

 6. Fijn dat er eindelijk duidelijkheid is gekomen en dat je vanuit deze situatie weer verder kunt bouwen aan jullie toekomst. Ik denk dat ik net als dit jaar weer ga voor een viertal projecten waar ik in 2020 aan wil werken, vind dat voor mezelf leuker om het zo te noemen,

 7. Fijn dat er eindelijk duidelijkheid is gekomen en dat je vanuit deze situatie weer verder kunt bouwen aan jullie toekomst. Ik denk dat ik net als dit jaar weer ga voor een viertal projecten waar ik in 2020 aan wil werken, vind dat voor mezelf leuker om het zo te noemen,

 8. Mooie doelen!! Hopelijk kun je ze waar maken.
  Ik had er vorig jaar ook wat opgeschreven, maar door gezondheid ook helaas weer veel moeten schrappen. Dit jaar bewust even geen doelen.

 9. Mooie doelen!! Hopelijk kun je ze waar maken.
  Ik had er vorig jaar ook wat opgeschreven, maar door gezondheid ook helaas weer veel moeten schrappen. Dit jaar bewust even geen doelen.

  1. Persoonlijk ben ik even klaar met revalidatie trajecten, degen die ik heb gedaan heeft meer onrust gebracht dan dat het goed heeft gedaan. Ik wens je het beste voor 2020!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.